Jätän vain pikaisen tervehdyksen, Vitabalans-paketin voittajat ja alevinkin, sillä on vielä muutamia asioita hoidettavana ennen huomisaamuista operaatiota. Sinällään hyvä, että on tekemistä, pysyy ainakin rikas mielikuvitukseni kurissa.

Olen jostain syystä alkanut jännittämään nukutusta, tiedottomaan tilaan vajoamista ja kropan antamista kokonaan muiden käsiin. Tai ehkä jopa eniten viimeisiä hetkiä ennen nukahtamista vieraiden ihmisten edessä ja niiden hetkien ajatuksia. Nukutusjännitys on ehkä vähän hassua, sillä olenhan ollut nukutettuna ennenkin, peräti neljästi. Ei siinä pitäisi olla mitään kummallista. Tosin tällä kertaa taidan pyytää jo heti paikan päälle saapuessani kaikki mahdolliset rauhoittavat tropit, etten mene viime hetken paniikkiin ja pakene sairaalakaavussani.

Toki myös arvet ja niiden parantuminen jännittää. Vanhasta kokemuksesta tiedän, että leikkaushaavani paranevat vähän vaihtelevalla menestyksellä, joten toki tuleva visuaalinen jälkikin mietityttää. Vaikka turhaa kai pohtia etukäteen sellaista, mille tässä vaiheessa kuitenkaan voi yhtään mitään.  Sitä paitsi, näin paljon arpia omaavana voisi ajatella, ettei yksi lisää tunnu enää missään (mutta kyllä se kuitenkin vähän tuntuu).

Olen siis keskittynyt töihin, käytännön asioihin ja pieniin piristäviin juttuihin, kuten suunnitellut kaikkea sitä, mitä teen viimeistään sairasloman päätyttyä. Alustavana ajatuksena on esimerkiksi pieni road trip Viroon. Lisäksi olen tehnyt kodin mukavaksi palata, on kukkia ja (suht) siivotut pinnat. Mukava vaatekerta valmiina ja mies tulossa noutamaan sairaalasta. Niin, ja kivuton arki, sen ajattelu erityisesti ilahduttaa!

Sopivasti tänään saapui myös blogin kautta tullut lähetys Madaralta, ikään kuin ennakkoon tulleena kotiinpaluulahjana. Kuvissa tosin näkyy myös ennestään käytössä olevia Madara-purkkejani.

Superkosteuttava, muttei yhtään turhan paksu SOS-päivävoide on ollut nyt jonkin aikaa käytössä, deodorantin korkkasin alkukeväästä ja yöpöydältä löytyy talven jäljiltä Pihlaja Glow -öljy.

Madaran misellivettä olen käyttänyt ennenkin, ja se on ihana – yksi lemppari misellivesistäni! Luonnonkosmetiikan aurinkovoide taas tulee tarpeeseen kun aion pian paistatella päivää kotikaupungin nurtseilla, ja smart-tehosilmävoidetta todennäköisesti tarvitsen kaikkien loman kesäöiden fiilistelyjen jälkeen.

Alevinkki: Lähetyksestä tuli mieleen, että Madaran nettikaupassa muuten vielä kesäkuun loppuun asti koodilla M4KIK1D -10% tilauksen loppusummasta.

Vitabalans-voittajat

Näin loppuun vielä arvonnan voittajia. Kiitos kaikille Vitabalansin EnzymBalans -arvontaan osallistuneille! Vitamiinipaketit on nyt arvottu ja voittajia ovat Minni M, Sasamaarit ja Elise H. Onnea! Laitattehan osoitteenne sekä puhelinnumeronne sähköpostitse, niin saadaan paketit pikimmiten matkaan.

Kaunista viikon alkua kaikille teille! Kuullaan taas pienen lepohetkeni jälkeen, toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Rauhallista mieltä leikkauspäivään ja pikaista toipumista sen jälkeen💚

Vastaa

Kiitos paljon! <3

Vastaa

Tsemppiä potilaalle ja pikaista toipumista. Huomenna leikkaus on jo jo ohi.

Vastaa

Kiitos kovasti! <3

Vastaa

Tsemppiä toipumiseen! Kun leikkaushaava on parantunut, voi siihen käyttää silikonista itsekiinnittyvää arpisidosta, joka ehkäisee ja häivyttää arpikudosta. Itselläni on parhaillaan tuota käytössä. Tuloksista en vielä osaa sanoa, koska on ollut käytössä vasta pari päivää.

Vastaa

Kiitos tuhannesti! Olen aimmin käyttänyt arpigeelejä, mutta nyt sain kanssa ohjeen käyttää ensimmäiset kuukaudet jatkuvasti juurikin tuota silikonisidosta. Tosi mielenkiintoista nähdä, säästääkö se rumien arvien synnyltä – todella toivon! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.