En käsitä, miten nämä kuukaudet kiitävät tällaista vauhtia! Nyt jo kuun loppupuolikas ja pian toukokuu. Sitä ennen kuitenkin aika ottaa katsaus viime kuussa loppuneisiin tuotteisiin. Oikeasti oli tänään tarkoitus kirjoittaa viikonlopun juhlista, mutta enhän sellaista jaksa. Koko päivä on mennyt makoillen ja torkkuen. Sain hetkeksi kasattua itseni hoitamaan työvelvoitteet, mutta se olikin päivän ainoa saavutus ja nyt jatkan unia.

1 Elivo Puhdistusvaahtoa* olen käyttänyt ennenkin, mutta nyt sen koostumusta on hieman uusittu ja sen myötä vaahdosta on tullut entistä tehokkaampi. Poistaa siis erinomaisesti silmämeikin ja muunkin meikin. Tehokas tuote, joka sopinee parhaiten rasvaiselle ja sekaiholle. Plussaa avainlipputunnuksesta!

2. BTB13 Anti-age Eye Cream* oli hyvä perusvoide silmänympäryksille. Kevyt voidemainen ja hyvin imeytyvä. Niille, joille BTB13 ei ole tuttu, niin kannattaa tutustua, Suomessa valmistettuja vegaanisia tuotteita ja tehokkuudesta kehuja keränneitä. Sarjan kasvoseerumi on lempparini!

3. Organic Shop Lemongrass & Sugar Body Scrub oli ihana, ei suotta ole kehuttu tuote. Hinta-laatusuhde todella kohdillaan. Maino kuorintateho ja tietty toinen yhtä tärkeä tekijä, eli luonnonkosmetiikkaa, toisin sanoen ei muovirakeita. Tässä oli ihana koostumus ja vieno tuoksu, oikein kiva ja ostan ehdottomasti uudelleenkin!

4. Ekopharma Moisturize Vadelma-kasvonaamioon* hurahdin kunnolla vasta kun aloin käyttämään sitä yövoiteena. Täyteläinen, mutta ei tippaakaan tukkiva koostumus teki siitä täydellisen kosteuttavan ja hoitavan yövoiteen talviselle pintakuivalle iholle. Voide loppuikin tavallaan loistoaikaan, sillä kesäkauteen todennäköisesti olisi itselle tarpeettoman täyteläinen, mutta talvella taivaallinen. Tämän pariin palaan varmasti toistekin!

5. NKD SKN Self Tan Mousse, sävy Dark* on Vita Liberatojen sisartuote ja hintaluokaltaan vähän edullisempi. Yhtä hyvä lopputulos, eli sävyllä dark tulee kertalevityksellä näkyvä lopputulos. Opastinväri on Vita Liberataa tummempi ja ehkä hieman keinotekoisempi, eli siinä mielessä pidän kyllä enemmän Liberatoista, mutta ehdottomasti voisin palata tämänkin äärelle uudelleen.

6. Schwarzkopf GLISS Fiber Therapy Spray* on suihkutettava hiusöljy, mutta ihanan kevyt koostumukseltaan. Tykkään suihkutettavista hoitoaineista, ne ovat loistavat esimerkiksi kampauksen alle, jolloin päälle tulee vielä muotoilutuotteet. Lisäksi tarvitsen hiusten selvittäjää, johon usein toimii suihkeet paremmin. Niinpä tykkäsin tästäkin. Markettituote, jossa on tehoa!

7. O’right Recoffee Hair Oil* oli niin huumaavan kahvintuoksuinen hiusöljy, että alkoi tehdä mieli kahvia joka kerta tätä käyttäessä. Voimakas tuoksu ja miellyttävä öljy, jota riitti pieni määrä. Ei superriittoisa tuote, mutta laadukas. O’rightistahan kirjoitin jo syksyllä, superkiinnostava brändi, joka tituleeraa itseään maailman vihreimmäksi. Toistaiseksi olen ehtinyt vasta tämän tuotteen sarjasta testaamaan, mutta sen perusteella vaikuttaa myös sisällöltään varsin lupaavalle.

8. Depend Nail Polish Remover on luottuotteeni. Pakkaus tuntuu vaihtuvan säännöllisesti, mutta onneksi sisältöön voi aina luottaa. Tässä monta tykättävää aspektia, ensimmäisenä ehkä tuoksuttomuus. Inhoan kynsilakanpoistoaineiden hajua ja tämä on ihan oikeasti hajuton, eli miellyttävä käyttää. Lisäksi tietenkin tehokas ja hinta todella kohdallaan. En ole vielä löytänyt hinta-laatusuhteeltaan parempaa kynsilakanpoistajaa, joka olisi vieläpä ympäristöystävällinen ja biohajoava. Lämmin suositus siis!

9. Sebastian Twisted Shampoo & Hoitoaine* ihastutti! Kiharille ja luonnontaipuisille hiuksille tarkoitettu kombo sopi omille kuivuuteen taipuvaisille hiuksille loistavasti. Perushoitoaineet eivät aina tarjoa riittävästi hoitoa omille hiuksille, mutta näiden kanssa sitä ongelmaa ei ollut. Pitkästä aikaa todella edukseen noussut shampoo-hoitoainepari, josta kirjoitinkin jo täällä!

10. Four Reasons Deep Cleanse Shampoo oli mainio. En tiedä mitä tekisin ilman syväpuhdistavia shampoita, eli ne ovat ihan vakkarikäytössä. Hinnan haluan kuitenkin olevan järkevä, mieluummin maksan hoito- tai värin ylläpitotuotteista, mutta hyviä syväpuhdistavia löytää varsin kohtuuhinnoin. Tämä taisi olla tarjouksessa ostettaessa ja hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä, voisin siis ehdottomasti napata tämän hyllystä matkaan toistekin.

11. AVON Advance Techniques Treatment Mask* oli kivan hoitava hiusnaamio. Plussaa siitä, että lyhyt vaikutusaika riitti hoidetun tuntuiseen lopputulokseen. Jätti hiukset helposti käsiteltäviksi ja näin takkuun taipuvaiselle hiuksille toimi hyvänä selvittäjänä. Yllättävän kiva tuote!

12. Gillette Satin Care Pure&Delicate menee sarjaan tuotteita, jotka valitsen lähinnä siltä pohjalta, mitä sattuu hyllyssä olemaan. Niin, ja tietenkin hinnan. Neutraalista (vähävärisestä) pakkauksesta on plussaa. Kaikin puolin asiansa ajava tuote. Tykkään Gilletten riittoisuudesta, olen joskus ostanut jotain toista pienesti halvempaa, mutta purkki on tuntunut kuluneen loppuun nopeammin (saattaa toki olla myös sattumaa), mutta se on saanut useammin valitsemaan Gilletten kuin jonkin korvaavan.

13. Biozell Hopeashampoo* jäi aika pitkäksi aikaa lojumaan kylppäriin kunnes sain kulutettua loppuun. Tuntuu, että nyt hiusvärin tummettua en niin enää kaipaa hopeashampoita, viileyttä ylläpitäviä tuotteita kyllä, mutta hopeashampoot jäävät pääsääntöisesti varsin mitäänsanomattimiksi. Niinpä omiin tarpeisiin tämä ei nyt varsinaisesti iskenyt, mutta hiusten ollessa vaaleammat pidin kyllä, joten riippunee niin tarpeesta kolahtaako tuote.

14. Goldwell Soft Color 10V on sen verran voimakaspigmenttinen sävyvaahto, että käy loistavasti myös näin tummemman vaaleisiin hiuksiin. Viilentää omaakin väriä siis selvästi. En enää käytä muulla tapaa kuin jättämällä hiuksiin yöksi, jolloin sävy seuraavana päivänä hiusten pesun jälkeen on täydellinen! Ilman tätä tuskin olisin pystynyt venyttämään kampaajallakäyntiväliä näin hyvin.

15. Biozell Color Mask Silver* menee ehkä vähän samaan kategoriaan hopeashampoon kanssa. Ennen ihan vakkarituote, mutta nykyisen värin kanssa hyöty jää vähäiseksi, niinpä huomaan valitsevani ennemmin joko kunnon hoitoaineen tai vahvemmin sävyttävän tuotteen. Tuotteessa ei siis vikaa, lähinnä vain nykyinen tarve on muuttunut yllättävän paljonkin.

*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.