Lähdön hetki alkaa olemaan käsillä, parin tunnin kuluttua alkaa matkaa Lontoon kautta Dubliniin – tulevan viikonlopun fiilistelemme Irlannin pääkaupunkia ja jouluksi siirrymme nauttimaan Lontoon tunnelmasta. Ei vielä oikein käsitä. Ei sitä, että ensi viikolla on joulu ja vuosikin lähenee loppuaan, eikä myöskään vieressä nököttävää matkalaukkua ja laukussa polttelevaa lentolippua. Ehkä todellisuus alkaa lipua tietoisuuteen paloittain, lentokoneessa ehkä ymmärrän, että joululoma on viimein alkanut ja kai viimeistään Lontoon valot nähdessäni uppoudun tunnelmoimaan joulua. Nyt on kuitenkin pitkä päivä käynnissä, määränpään saavutamme vasta myöhään yöllä. Toivottavasti lennoilla ehtii levähtää, jotta huomenna on jo täydessä terässä uutta kohdetta tutkimassa!

Paljon lentäneenä on vähän kummallista, että jostain syystä lentäminen nyt jännittää, voisi jopa sanoa, että vähän pelottaa. En oikein tiedä miksi, sillä aina aiemmin se on mennyt rutiinilla eikä säväyttänyt juuri sen enempää kuin bussiin nouseminen. Noh, ehkä tunne normalisoituu koneeseen astuessa (heh, toivottavasti ei käy ainakaan päinvastoin :)), mutta se nähdään kohta! Yritän rentoutua, mukana on luettavaa, parasta seuraa ja määränpäähaaveet mielessä, joten eiköhän se tästä.

punainen talvitakki

Tiedättekin jo, että läppärini on taas matkassa, joten kuulette kyllä minusta jos vain hotellin nettiyhteys sen sallii (pitäisi kyllä, sillä sehän on ehkä se ensimmäinen kriteerini hotellia valkatessa – muutoin kiva hotelli sivuutetaan samantien, jos ilmaista langatonta ei luvata tai tripadvisorin käyttäjät valittavat huonoa yhteyttä ;)). Silti, parhaiten kärryillä pysyt klikkaamalla itsesi Instagramiin, lupaan nimittäin täydennellä ajantasaisia matkatunnelmia sinne vähän tiuhempaa kuin blogiin! :)

Näillä sanoilla, aivan ihanaa viikonloppua ja joulun odotusta kaikille, seuraavan kerran kuulette minusta Dublinissa. Nyt kasaan laukkuni ja otan suunnaksi kentän, adiós!

Ps. Mies viestitti juuri tällä miinuutilla, että koneessa on ilmainen netti. Joten katsotaan tapanko sittenkään aikaa lukemalla, vai ehkä jotenkin muuten? t. Addikti

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oi, ihanaa matkaa ja joulun odotusta!

Vastaa

Suuret kiitokset ja kuin myös, aivan ihanaa joulun odotuta myös sinulle <3

Vastaa

Hieno takki. Hyvää matkaa!

Vastaa

Paljon kiitoksia! :)

Vastaa

Turvallista matkaa =)

Vastaa

Suuret kiitokset!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.