gant trenssi 2denim insta 3

Kevättakkiviikon aikana säät eivät ole heilahtaneet vielä niin paljon lämpimään, että kevättakkiin olisi oikeasti uskaltanut vielä vaihtaa. Näin pääsiäislauantainakin ikkunasta näkyy lähinnä mystinen usva ja jossain alhaalla hiljalleen sulava jää, mutta lämpö on vielä villasukissa. Mielessäni olen tehnyt jo lupauksen, että ensi viikolla on aika ottaa trenssi käyttöön – mitä sitten säätiedotteet ikinä sanovatkaan.

denim lookgant trenssi 1

Niinpä viikon viimeinen takkivalinta on klassinen vaaleanbeige trenssi, joka on yksi vaatekaappini kulmakivistä. Mutta jos jotain vanhaa niin jotain uuttakin, kokeilin hetken mielijohteesta ensimmäistä kertaa kahden denimkuosin liittoa, farkkupaita ja farkut. Se on paljon ihmiselle, joka harvemmin ylipäätään käyttää farkkua ja farkkuja. Mutta vaaleansinisessä on jotain raikasta, keväistä? Etenkin lempeään beigeen yhdistettynä.

gant trenssi 8annamaria blogi 1

Trenssi: GANT, kuvauslainassa / Farkkupaita: Close by Denim, saatu blogin kautta / Farkut: H&M / Korkkarit: Buffalo / Clutch: & Other Stories
Kuvat: Reetta / Life is beautiful

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ihanan railas ja simppeöi asu! Hyvää.pääsiäisen jatkoa!

Vastaa

Kiva kuulla, kiitti :) Ja kiitos samoin, ihanaa pääsiäistä!

Vastaa

Ihanan keväinen asu! Voi kun pian pääsisi vaihtamaan kevättakkiin ja kevyempiin kenkiin. Ostin itsekin jokin aika sitten farkkupaidan, johon olen kovasti tykästynyt.

Vastaa

Voi kiitos! Itse uskaltauduin viimein tänään kevättakissa ulos ja olipa ihana fiilis – toivottavasti ei tarvitse enää palata talvitakkiin ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.