Edellisessäkin postauksessakin näkyneessä kukkamekossa on se kiva puoli, että keveydessään ja yksityiskohdattomuudessaan se on toki kaunis sellaisenaan tai vaikka vyöhön yhdistettynä, mutta myös mainio kerrostettava. Mekko siis sopii hyvin talvikauteen paksummilla sukkiksilla ja lämpimään neuleeseen yhdistettynä. Ja mikä parasta, kuosiin sopii niin moni sävy, kuten viininpunainen, roosa, havunvihreä sekä neutraalimmat harmaa, nude ja musta. Parasta vaatteissa on monipuolinen yhdisteltävyys!

Kivoihin neuleisiin muuten vinkkinä & Other Stories. Tämän villaneuleen ostin vuosi sitten ja se on edelleen superhyväkuntoinen, vaikka viime talvena käytin runsaasti.

Omistan myös muutaman muun & Other Storiesin neuleen, ja sävyt sekä mallit ovat mukavan klassisia. Ehdottomasti kuitenkin suosittelen ostamaan niitä hieman hintavampia reippaasti yli puolet villaa sisältäviä (hinnat n.80€), sillä olen testannut paria vähän edullisempaa ja keinomateriaalipainotteisempaa, ja niiden kunto romahti nopeasti. Mutta omalla kokemuksella nämä laadukkaammat kestää erinomaisesti!

Nyt myynnissä on ihania sävyjä ja itse hankin juuri viime viikolla kauniin hennon vaaleanpunaisen, joka kilpaili kotiin pääsystä täydellisen havunvihreän kanssa.

Mekko: Zara / Neule: & Other Stories / Nilkkurit: Unisa / Rannekoru: Edbald
Kuvat: Ilona, Torpan tyttö

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.