Joulukuuni oli kaikkea muuta kuin seesteinen ja stressi piti otteessaan siinä määrin, että lopulta flunssa pakotti sänkyyn uuden vuoden aattoiltana. Sairastun todella harvoin, joten pidän vastustuskyvyn alentumista kropan merkkinä, että nyt on ollut ihan liikaa kuormitusta. Sitä pöpöä onkin siitä asti paranneltu eikä vieläkään olo ole ihan terve, mutta sentään jo oikeassa suunnassa. Niinpä tämän illan olenkin pyhittänyt olemiselle. Olen antanut Spotifyn soida ja nauttinut viltin sekä sohvan luomasta pesästä. Eikä sovi unohtaa ihon hemmottelua, kiireen keskellä oireillut kasvojeni iho sai juuri päälleen kosteuttavan naamion, jota seuraa talvipakkasilta pelastava kasvoöljy.

Kunhan saan tämän postauksen julkaistua, jatkan Katja Kokon Aidosti kaunis -kirjan lukemista ja ehkä keitän seuraksi vihreän teen. Kirjasta, tai oikeastaan Katjasta täytyy sanoa sen verran, että olen ihaillut naista jo vuosia – siitä hetkestä kun häneen ensimmäisen kerran Jolien lanseerauksessa tutustuin. On siis helppo olla iloinen kauniista kirjasta, joka on pullollaan Katjan vinkkejä ihonhoitoon ja opastusta luonnonkosmetiikan maailmaa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan!

aidosti kaunis 3 aidosti kaunis 4

Kuvissa vilahtaa myös joulun alla heräteostoksen hankkimani Christian Lacroixin muistikirja, jonka bongasin Uudenmaankadulla sijaitsevasta Proloque Shopista. Muistikirjoja löytyy hyllystä kyllä useita, mutta perustelin itselleni tämän kauniin kirjasen tarpeen sillä, että se kokonsa puolesta mahtuu paremmin käsilaukkuun ja kulkee siten helpommin matkassa mukana. Ja onhan nätti muistikirja aina kivempi kaivaa esiin kuin tavallinen!

aidosti kaunis 1

Aidosti kaunis -kirja saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Oi voi, pikaista paranemista! Lepo kyllä tulee tarpeeseen silloin kun kroppa niin ilmoittaa, vaikka olisikin paljon muuta kiirettä minkä vuoksi ei malttaisi tai ehtisi sairastaa.
Ja nähdään pian, kun palaan taas huomenna Helsinkiin.

Vastaa

Kiitos kovasti! Näinhän se on, ei siinä sitten paljoa auta vaikka olisi mitä tekemistä kun kroppa pakottaa sänkyyn :) Silti vähän huvittaa, että pitikin just nyt, mutta toisaalta, ehkä omalla tavallaan tarvitsin tätä just nyt ;)

Nähdään ehdottomasti pian!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.