Joulun kynnet eivät olleet kovin jouluiset. Himoitsin kyllä punaista kynsilakkaa joulun aikaan, mutta se ei sopinut riittävän hyvin muuhun matkalaukkuni sisältöön, joten hylkäsin nopeasti ajatukset joulun väreistä, etenkin punaisesta ja kullasta. Silti, järkevyyttä ja monikäyttöisyyttä uhmasin valitessani reissulakaksi petroolinvärisen kysilakan, mutta se vain tuntui sopivan matkalle mukaan nappaamiini vaatteisiin pääsääntöisesti kivasti, joten en voinut vastustaa kokeilua vaikka se muulloin onkin ollut varsin vähällä käytöllä!

Dublinin kentällä myöhässä olevaa lentoa odotellessa ehdin vielä silmäilemään tarjolla olevia liikkeitä, ja heräteostoksena mukaan tarttui pari uutta kynsilakkasävyä, vaikka myönnettävä on, etten kyllä tarvitsisi. Toinen niistä oli herkullinen Models Own -merkkinen hilekynsilakka, joten joulun kynsilakkakombinaatio oli valmis! Petroolinvärinen pohjalakkani sai  nopeasti aatoksi hyvin kevyen hilekuorrutteen, mutta en malta odottaa, että kotona pääsen kokeilemaan hilelakkaa usemmalla kerroksella, lopputulos on varmasti herkullinen (ja järkyttävä poistaa). Kivalta se tosin näyttää varmasti myös vaaleamman kynsilakan kanssa, joten täytyy sitäkin kokeilla, jahka kotiudun.

models ownmodels own 01Pohjalakka: Ingot 656 / Hilelakka: Models Own Ibiza Mix

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Tuollaiset kynnet kelpaisivat minullekin! Ja tuo petrolinväri sopii minusta tähän vuodenaikaan loistavasti :)

beauty-highlights.blogspot.fi

Vastaa

Ihana kuulla, että tykkäät myöskin! Ihan totta, itselllä oli vähän sama ajatus, että petrooli on juuri tämän vuodenajan väri – kesällä en oikein ole osannut sitä käyttää, mutta nyt se tuntuu istuvan kynsiin kuin nakutettu :)

Vastaa

Voi kun on kauniin väriset ;)

Vastaa

Suuret kiitokset!! :)

Vastaa

*köh* Peel Off -aluslakka! *köhh*

Vastaa

Hih, mä luinkin tuosta suurella mielenkiinnolla blogistasi – täytyy ehdottomasti testata!! :)

Vastaa

Kauniit kynnet olet loihtinut :)

Vastaa

Voi kiitos! :)

Vastaa

Peel off -aluslakkaa jo näköjään ehdoteltiinkin Viilankantoluvasta, mutta sit vielä toinen vinkki: alumiinifolio! Peel Offia käytän itse vain sillon kun lakkausten pitää kestää vain muutaman tunnin kynsillä, sillä mulla lakka lähtee sillon kuoritumaan jo saman päivän aikana lakkaamisesta. Ohjeita ”foliotekniikkaan” näyttäis löytyvän monestakin blogista.. tässä niistä yksi :) http://blogi.livbox.fi/2013/07/24/glitter-kynsilakka-hus/. Kyllä hermot säästyy! :) Noin on helppo poistaa myös tavalliset suttaavaamman kynsilakat, ei tarvi kärsiä smurffisormista sinisen kynsilakan jäljiltä ;P Ja nyt kun oikeen innostuin, niin vinkkaanpa sulle vielä kahdesta kynsiin liittyvästä must-tuotteesta, vaikka ne eivät sinänsä enää liity tähän aiheeseen… Seche Vite pikakuivattaja (http://www.ostolakossa.com/2011/10/maineensa-veroinen-kulttituote.html) sekä Xtran kynsilakan poistoaine – ilman näitä en enää ikinä lakkaa kynsiäni!

Vastaa

Kiitos vinkeistä, tuohon Seche Viteen olen itsekin aivan hullun, kerrassaan loistava pikakuivattaja! Ainoa miinus on, että se suht nopeasti muuttaa koostumustaan liisterimäiseksi (olen suunnitellut kynsilakanohentajan kokeilua siihen, mutten ole tullut vielä ryhtyneeksi ajatuksista teoiksi), mutta muutoin, en tiedä osaisinko enää olla ilman ;)

Tuosta foliotekniikasta olen kuullut, mutten ole koskaan itse kokeillut. Heh, niin ristiriitaiselta kuin ehkä kuulostaakin, olen jotenkin ollut liian laiska ryhtyäkseni siihen. Olen ajatellut, että jos saan lakat nyrvittyä pois normitekniikalla viidessä minuutissa, niin folioilla väsääminen on kuulostnaut siinä jotenkin super monimutkaiselta tai jopa aikaavievemmältä. Mutta ehkä kyse onkin enemmän hermoja säästävästä eikä niinkään aikaa säästävästä vaikutuksesta? :D Tätä täytyy kyllä ehdottomasti testata, joten kiitos linkistä!!

Itsellä on käytössä Dependin ympäristöystävällinen kynsilakanpoistoaine, jota ystäväni muutama vuosi sitten suositteli, se on kanssa ihan loistava! Suuri plussa hyvin miedosta hajusta sekä siitä ympäristöystävällisyydestä :) Aloin juuri miettimään, että olenkohan kokeillut tuota Xtraa, hmm, kuulostaa kovin tutulta, voi hyvin olle etten ole käyttänyt, mutta vain pyöritellyt käsissäni. Pitääkin pitää mielessä! :)

Vastaa

Viidessä minuutissa?! Sulla on sitten kyllä joku aivan maaginen glitterinpoistohinkkaus-liike :D Itselläni menee varmaan noin 15 min. kunnon glitterpläjäysten poistamiseen ihan perinteisin keinoin, ja lisäksi hinkkaus jättää ikävästi jälkensä kynnen pintaan… Ensimmäinen foliokokeiluni olikin oikein kunnon Hallelujah-kokemus :D

Secheen on muuten oma ohennusaine Seche Restore, jota olen sillon tällön käyttänyt myös ihan värilakkoihin ja hyvin on toiminut :)

Vastaa

Hih, ehkä mä en ole sitten vain onnistunut koskaan laittamaan riittävän paksua hilekuorrutetta, että olisi ollut akuutti tarve kokeilla vaihtoehtoisia tapaja :D Tuota foliota täytyy kyllä ehdottomasti kokeilla kun tulen kuorruttaneeksi kynnet kunnolla hilelakalla ;)

Suuret kiitokset muuten tuosta ohennusainevinkistä, enpä tiennytkään, että sille löytyy omaa, mutta täytyypä hankkia sitä! Itseltä löytyy OPIn ohennusainetta, ja olen miettinyt uskaltaisiko sitä kokeilla myös Secheen, mutta ehkäpä hankin varmuuden vuoksi sille tarkoitetun aineen :)

Vastaa

No kas, täällä onkin jo ehditty kertoa foliotekniikasta. Huippuhomma! Ilman sitä en ikinä vetäisi kerroksen kerrosta glitteriä kynsilleni, on se muuten niin helskutin hankala poistettava.

Vastaa

Hih, olen miettinyt itseäni liian laiskaksi foliotekniikkaan, kuulostaa jotenkin niin kaamean vaivaa vaativalta :D Mutta ehkä oleellista on hermoja säästävyys, joten pakkohan sitä on näiden suositusten jälkeen kokeilla!! ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.