Yhteistyössä Vitabalansin kanssa.

Syöminen on ihanaa! Välillä huvittuneena mietin, että käytän oikeastaan aika paljonkin aikaa fiilistelen tai ihan vain miettien sitä, mitä tulen syömään seuraavaksi.

Ehkä sitä tulisi ajateltua vähemmän, jos ei söisi niin tiuhaan kuin itse (tai olisi niin herkuille perso) – arkena parin tunnin välit ovat hyvin tyypilliset. Tosin annokseni harvoin ovat kovin isoja, mikä on jotain, mitä olen ajan kanssa paineetta opetellut. Syön melko nopeasti, joten kylläisyyden tunne tulee vähän viiveellä. Onkin mennyt hetki löytäessä sen, mikä on itselle se piste, jossa syöminen vie nälän, mutta siitä ei jää epämiellyttävää ähkyä. Kasvissyöntiinkin siirtyminen on auttanut siinä huomattavasti. Kun söin lihaa, tunsin oloni huomattavan useammin ruoan jälkeen raskaaksi, tukkoiseksi tai liikaa syöneeksi. Ehkä kasviksilla on hankalampaa syödä itseään tukkoon, mutta toki nykyään myös tietoisemmin huomioin verensokerin pysymisen tasaisena, joka vähentää hotkimista yli oman tarpeen.

Rakastan siis syömistä, mutten kaipaa epämiellyttävää tunnetta sen jälkeen. Niinpä arkena kieltäydyn sellaisista asioista, joiden tiedän tuovan nihkeää oloa, kuten vaikka lounaspastasta. Ihana ajatus, mutta oikeasti vain väsyn ja iltapäivän työteho kärsii. Mieluummin siis säästän sellaiset herkut toisiin hetkiin ja lounaalla syön sellaista, joka oikeasti auttaa jaksamaan tulevat tunnit.

Vaikka pääsääntöisesti syömiseni on melko tasapainoista, on silti tilanteita, jolloin villiinnyn ja annan itselleni täyden luvan siihen. Sellaisia hetkiä ovat esimerkiksi hyvät aamiaiset ja aivan erityisesti noutopöytäbrunssit, joihin olen täysin heikkona! Mikään ei voita hyvää aamiaista ja kun pääsen runsaan buffetpöydän äärelle, en ole pidäteltävissä. Haluan maistaa kaikkea, mikä vain omiin ruokarajoitteisiin sopii ja varmaa on, etten kieltäydy jälkiruoista (jota kyllä en oikeastaan koskaan tee). Sen jälkeen tuntuu kuin boalta, joka on niellyt ateriansa kokonaisena ja tarvitsee viikon sulatteluun. Mutta silti teen sen joka kerta.

Toinen erikoistilanne on lomareissut. Matkoilla tulee väistämättä syötyä erit avoin jo ihan siksi, että rutiinit rikkoutuvat ja on mentävä sen ehdoilla, mitä paikan päältä löytyy. Lisäksi syötyä tulee huomattavasti enemmän. Kaikki alkaa jo aamiaisesta, sitten on lounaat, matkan varren kioskista mukaan napatut herkut ja pitkät illalliset. Tekee mieli maistaa kaikkea uutta ja muuten hemmotella itseä. Kaikki ehdottomasti sen arvoista, mutta toki testiä arkirutiineihin tottuneelle ruoansulatukselle.

Runsasruokainen oli viime reissukin. Söimme paljon ja niin hyviä ruokia, etten kestä. Tämä oli kuitenkin ihan ensimmäinen matka kun käsilaukussani kulki läpi reissun levy Enzym Balans -tabletteja. Enzym Balans on kotimaisen perheyrityksen Vitabalasin täsmätuote, joka on tarkoitettu tilapäiseksi avuksi ruoansulatukseen. Toisin sanoen, Enzym Balans tehostaa ruoansulatusta ja auttaa välttämään ähkyä olo tai ruoanjälkeistä turvotusta.

Avuksi ruoansulatukseen

Enzym Balans -kapseleissa on 12 kasvi- ja mikrobiperäistä entyymiä. Ne toimivat samalla tapaa kuin luontaiset ruoansulatuentsyymimme ja siten rientävät avuksi pilkkomaan ruokaa, jonka kanssa kehomme on koetuksella esimerkiksi runsaan määrän tai huonon sulavuuden takia. Jos siis ruoan jälkeen tuntuu turvonneelta, ähkyltä tai tukkoiselta, tästä voi löytyä apu!

Toki kokonaisruokavaliota kannattaa pysähtyä tarkkailemaan jos sellainen tilanne on jatkuvasti, mutta tilapäinen ruokaähky ja usein siihen liittyvä lienee suurimmalle osalle tuttu tunne. Tilapäisissä tilanteissa, kuten vaikka tuhtien aterioiden tai noutopöytäövereiden jälkeen kannattaa napata ruoan yhteydessä Enzym Balans. Monelle tällaisia ähkytilanteita saattavat olla myös mökkiviikonloput, grillausillat tai kesän isot juhlat, kuten juhannus. Aina ei tarvita edes suurta annoskokoa. Joskus kasvisten ja täysjyväviljaleivän ja -tuotteiden syönti aiheuttaa vatsan tilapäistä turvotusta, tai sellainen seuraa jos ruokavaliossa on runsaasti lihaa ja lihatuotteita.

Enzym Balans säilyy hyvin, joten paketin voi ottaa vaikka mökille tai veneeseen varastoon, tai napata muutaman tabletin reissuun mukaan. Sen lisäksi, että Vitabalansin Enzym Balans edistää ja helpottaa ruoansulatusta, se myös tehostaa ravintoaineiden imeytymistä.

Tuote on kasviperäinen ja se sopii vegaaneille. Lisäksi tuote on gluteeniton ja laktoositon. Enzym Balansia löytyy hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, kuten vaikka Hehkusta tai K-ryhmältä reilun kympin hintaan.

Voita Enzym Balans + 7 muuta täsmätuotetta!

Enzym Balans on loistava lomakauden tuote, josta on helppo napata tarvittu määrä tabletteja mukaan missä sitten liikkuukaan. Jos haluat testata tuotetta, nyt kannatta osallistua arvontaan!

Samasta paketista löytyy monta muuta Vitabalansin laadukasta ravintolisää jokapäiväiseen arkeen, mm. omat suosikkituotteet Biotiini Balans (jota muuten olin taannoin äidillenikin suositellut ja juuri viime kerralla nähdessämme kehui tuotetta, oli kuulemma havainnut positiivisen vaikutuksen iän myötä heikentyneiden ja harventuneiden hiustensa kunnossa) ja Betax B12, josta viime kuussa kirjoittelinkin kattavammin (erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille loistovitamiini).

Paketti pitää sisällään kahdeksan tuotetta, kaikki kotimaisen Vitabalansin tuotteita ja moni Avainlipputunnuksella merkittyjä:

Betax B12 – vahva b12-vitamiiniilisä
Biotiini Balans – sinkkiä sisältävä B-vitamiini, joka sopii hiusten ja kynsien kunnon kohennukseen
D-Vita – Avainlippumerkitty vahva D-vitamiini (maku mansikka-vadelma)
Karovit – betakaroteenitabletti ihon omaa aurinkosuojaa vahvistamaan
Boulerdii Travel – reissuvatsan bakteerikantaa tasapainottamaan
Magnex + B6 – magnesium-poretabletti hermoston ja lihasten toiminnan tueksi
Enzym Balans – kasviperäinen entsyymi ruoansulatusta tehostamaan
Melatal – melatoniini-imeskelytabletti unensaantia edistämään

Osallistumisohjeet:

Jätä kommentti nimimerkillä varustettuna tähän postaukseen. Arvon kolme pakettia (yhden paketin arvo n.100 euroa). Osallistumisaikaa sunnuntain 10.6.2018 loppuun asti!

Ihanaa uutta kesäviikkoa kaikille!

Katso myös nämä

57 comments

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Hyviä tuotteita! Kelpais…

Vastaa

Mukaan arvontaan.

Vastaa

Mukana arvonnassa. Mielenkiintoisia tuotteita!

Vastaa

Kylläpä oli hyvää asiaa, siispä mukaan!

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Ihana paketti! Olen alkanut syödä maitohappobakteerikapseleita päivittäin ja niistä on ollut todella suuri hyöty masennuksesta parantumisessa, sekä muutoinkin vatsan turvotus on vähentynyt. Kaikki lisäravinteet ja avut ruoansulatukseen on tervetulleita juuri nyt hyvinvoinnin tueksi!

Vastaa

Mukana arvonnassa!!

Vastaa

Mukana arvonnassa!

Vastaa

Voi, tuota olisin tarvinnut Albanian matkallani, jossa tuli syötyä överit joka lounaalla (päivällistä ei sitten pystynyt enää syömään, koska maha oli ihan rantapallona). Mukana arvonnassa!

Vastaa

Mukana arvonnassa! :)

Vastaa

Onpa upea arvonta! Osa tuotteista onkin jo käytössä ja osa vielä testaamatta.

Vastaa

Kiva arvonta, näitä tarvitaan. Mukana.

Vastaa

Mukana arvonnassa :) Mahtava tuotepaketti :)

Vastaa

Osallistun arvontaan! En ole kokeillut mitään ko. tuotteista, mutta kiva olisi kokeilla jos onni suosii.

Vastaa

Osallistun arvontaan! Ihan uusia minulle, mutta olisi kiva kokeilla, jos onni suosii.

Vastaa

Ehdottomasti mukana, hyviä tuotteita lomalaiselle.

Vastaa

Mahtava arvonta
Tulevaa Barclonan reissua ajatellen olisi ihan mahtavaa päästä ottaa tuotteita mukaan, koska tulee varmasti syötyä yli tarpeen =D

Vastaa

Nää olis kyllä liikkuvana ihmisenä itselle ihan mahtavia :)

Vastaa

Osallistun arvontaan :)

Vastaa

Mukana

Vastaa

Mukana ollaan :)

Vastaa

Upea tuotepaketti.
Osallistun riemumielin arvontaan.

Vastaa

Mukana arvonnassa :)

Vastaa

Olen mukana arvonnassa! :)

Vastaa

Tuo Entzym Balans kiinnostaa kovasti eli mukana arvonnassa.

Vastaa

Mahtava arvonta, mukana ollaan!

Vastaa

Käypä paketti! Kyseiset melatoniinit, Karovit, D-vitamiini ja Biotiinit olleet itsellänikin käytössä. Magnesiumia olisi kiva kokeilla poreena, tabletit aina niin isoja ja jauhoisia tai pahanmakuisia että meinaa oksut lentää, joten ei tule niin säännöllisesti syötyä kuin pitäisi…

Vastaa

Osallistun. Näitä tarvitaan kesällä.

Vastaa

Mukana :)

Vastaa

Huippupalkinto todellakin! Melatoniinia kaipaan taas varuiksi, kun iskee unettomampi jakso. Ja D-vitamiini jatkuvasti käytössä.

Vastaa

Tässäpä olisi mahtava paketti hyvinvointia tukemaan! Osallistun arvontaan :)

Vastaa

Hieno paketti, mukana arvonnassa!

Kiitos muuten tunnelmallisista Kaukasian reissun postauksista! Kävin itse Georgiassa vuonna 2012 ja siitä lähtien olen haaveillut uudesta matkasta sinne. Naapurimaat kiinnostavat myös – ei vähiten ruoan vuoksi ;)

Vastaa

Ehdottomasti mukana arvonnassa, näille löytyisi käyttöä! :)

Vastaa

Mukaan arvontaan ja olisipa mukava paketti ja tarpeellinen.

Vastaa

Todella tarpeellinen setti :)

Vastaa

Kivoja tuotteita ja todella tarpeellisia! :)

Vastaa

Mukana!

Vastaa

Wau, onpa mielenkiintoisia tuotteita arvottavana! En ole koskaan kuullutkaan tästä Enzym-tabusta, mutta kuulostaa kyllä hyvältä ja tarpeelliselta tuotteelta. Biotiinia olen syönyt vuosien varrella ja havainnut sen tehon kyllä. Tuo aurinkokapseli on myös pitänyt testata, mutta jostain syystä jäänyt vain ajatuksen tasolle, liekö syynä se fakta, että Suomessa aurinko ei tunnu niin uhkaavalta ja aurinkolomamatkat ovat yleensä max. 2 vkoa.

Vastaa

Onpa hyödyllisiä tuotteita. Hieno palkinto!

Vastaa

Onpas huippu paketti! :)

Vastaa

Mukana arvonnassa! Kivaa kesää sulle. :)

Vastaa

mukana arvonnassa! :-)

Vastaa

Loistava paketti! Ois ihanaa saada se omaksi. Olen mukana arvonnassa :)

Vastaa

Mukana arvonnassa 😊

Vastaa

Mukana arvonnassa, Enzym balance kiinnostaa, antaisin miesystävälleni, hän kun ajoittain valittaa mahakipua syönnin jälkeen. Kiitos arvonnasta 😊

Vastaa

Mukana arvonnassa, vatsavaivoista kärsivänä, tämä saattaisi auttaa.

Vastaa

Mukana arvonnassa.

Vastaa

Mukana! Kovasti alkoi kiinnostamaan Enzym balance.

Vastaa

Hyödyllisiä tuotteita,mukana!

Vastaa

Mukaan!

Vastaa

Mukaan arvontaan!

Vastaa

Mukaan!!

Vastaa

Tarpeellinen palkinto! Mukaan!

Vastaa

Osallistun arvontaan.

Vastaa

Mukana arvonnassa

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.