Tuntuu hurjalta ajatella, että ensimmäinen viikko lomaa on jo kulunut. Se hujahti niin nopeasti, että hetkellisesti eilen iski kauhu siitä, katoaako muutkin viikot samalla vauhdilla. Sitten sain otteen tunteesta ja palasin ajan ajattelun sijaan tähän hetkeen. Sillä oikeasti, paljoa enempää en ole loman suhteen toivonut, niinpä ei ole syytä kipuillakaan.

Säät ovat olleet juuri sitä mitä toivoinkin, matkakin saatiin vihdoin varattua. Olen terve, ja leikkaushaavat näyttävät tällä hetkellä varsin lupaavilta. Helle tosin on saanut teippihoidon vähän takkuilemaan, mutta yritän parhaani. Lisäksi olen tähän asti onnistunut mukavasti tavoittamaan levon ja tekemisen yhdistelmän.

Viime viikolla kävin Linnanmäellä ja Loviisassa (jos muuten sinne suuntaatte, kannattaa ehdottomasti käydä vegaaniravintola Bella Loviisassa), ja tänään vietin iltapäivän itsekseni Allas Sea Poolilla. Olen haaveillut jo hetken uimaan pääsemisestä, mutta kylmäkammoisena ajattelin realistisen tilaisuuden olevan vasta reissussa. Sattumalta silmiin osui jossain somefeedissä Altaan vesilämpötila ja ymmärsin, ettei ehkä tarvitsekaan odottaa.

Innostuin, ja olisin halunnut mennä jo eilen, mutta ajattelin sunnuntain olevan ehkä se ruuhkaisempi päivä, joten maltoin odottaa uuden viikon alkua. Oli kivaa! Niin kivaa, että toivon ehtiväni vielä uudelleen tämän loman aikana.

Sitten kahvilat! Mainitsinkin, että toiveenani on näin vapailla käydä testaamassa muutama kahvila, joihin muulloin en syystä tai toisesta ole ehtinyt. Yksi niistä oli Green Hippo Cafe Punavuoressa. Ilahduttava kahvilalöytö, joka varmasti jäisi vakipaikaksi, ellei sijaitsisi omaan kotiin ja kulkureitteihin nähden syrjässä. Siitä syystä siis on todennäköisempää, että Green Hippo jää lähinnä satunaiseksi paikaksi, mutta jos liikutte kulmilla tai asutte lähellä, kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Olin jo etukäteen päättänyt testata sinisen sävyistä Pina Powlada -smoothiekulhoa. Siitäkin huolimatta, että pääsääntöisesti en pidä kookoksen mausta ja spirulinaa en omiin smoothiehin uskalla ujuttaa voimakkaan makunsa takia. Olikin ihana yllätys huomata, että kokonaisuus oli todella raikas, spirulina ei puskenut yhtään läpi ja kookosta enemmän maistui ananas. Koostumus oli loistava, vähän kermainen. Marjoja olisi saanut olla pinnalla vähän enemmän, mutta muuten kiva!

Oheen otin avokadoleivät, joita täytyy myös hehkuttaa. Sopivan mausteiset ja ihanan makuiset. Ehdottomasti voisin nauttia saman setin vaikka heti uudelleen, toimi!

Jos huomenna ennen The Killersin keikkailtaa jaksan, voisin aloittaa päivän taas jonkin uuden paikan kokeilemisella.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.