Tervehdys idyllisestä Luxemburgista! Eilen illalla juna suuntasi Wienistä Frankfurtiin, jonne se saapui pari tuntia etuajassa, eli joskus aamuneljän hujakoilla. Tokkuraisena hipsimme aseman ainoaan avoimeen kahvioon, pakoon aamuyön viileyttä, pahvimukista kahvia hörppien. Istuin kirkkaassa valossa ja kikattelin väsyneenä olemattomia, valvottu junayö sai kehon huutamaan unta ja pehmeää hotellin sänkyä osaa taas viime yön jälkeen arvostaa.

Onneksi matka Frankfurtista Luxemburgiin ei ollut liian pitkä, kun vuokraamo viimein avautui aamuseitsemältä ja auton sai ripeästi alle, tavoitettiin uusi kaupunki vielä aamupäivän aikana. Unta ei tarvinnut odotella ja parin tunnin sikeiden päikkäreiden jälkeen tuntui olo jälleen sen verran voimissaan olevalta, että hinku kaupunkia kiertämään pakotti ripeän suihkun jälkeen nappaaman kartan ja suuntaamaan Luxemburgiin tutustumaan.

Kaunis kompakti kaupunki tuli iltapäivän ja illan tuntien aikana koluttua hyvin jalan. Ihanat vanhat rakennukset, jyrkät pinnanmuodot, vehreys ja houkuttelevat terassit viehättivät esteetikon silmää. Myöhäinen lounas keskusaukion laidalla oli ensimmäinen ateria liki vuorokauteen, joten keho sai kummasti uutta virtaa. Vähäisistä unista huolimatta kaupungilta ei raaskinut hipsiä takaisin hotellille ennen kuin vasta taivaan jo alkaessa hämärtyä. Viehättävän kaupunkihotellin pehmeydessä ei unta varmasti tarvitse odotella, ja hyvä niin, huomenna onkin luvassa lisää kaikkea kivaa. Matka jatkuu kohti Belgiaa, mutta mitä matkan varrella, siitä lisää myöhemmin!

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Upeita kuvia! Voi että, teillä on varmasti ihan mahtava reissu. Nautinnollista matkaa!

Vastaa

Kiitos! On kyllä ihan mieletöntä olla lomalla, ja eritoten lomalla näin upeissa maisemissa :)

Vastaa

Ihania kuvia ja aivan mahtava blogi! Oletko matkalla yksin vai ystäviesi/miesystävän kanssa?

Vastaa

Kaunis kiitos :) Alkupamatkan olin reissussa yksin (tai siis viivyin viikn isäni luona), mutta nyt reissaan poikaystäväni kanssa!

Vastaa

Meinasin kysyä juuri samaa kuin Fani tuossa ylempänä, eli kenen kanssa olet matkalla? :) Kiitos ihanasta blogista, olen vakkariseuraaja jo alkuajoista asti! Olet äärettömän kaunis :)

Vastaa

Ihanaa kun olet viihtynyt blogini parissa jo näin mielettömän pitkän matkan, olen todella otettu <3 Kaunis kiitos sanoistasi ja kommentistasi! Matkalla olen, hmm, pokaystäväni kanssa ;)

Vastaa

Näyttää upealta! Luxenburg lisätty unelmien matkakohteet listalle ;)

Vastaa

Luxemburg kyllä yllätti, tai oikeastaan en tiennyt mitä odottaa sen verran tuntematon kaupunki entuudestaan oli. Yllätyin erityisesti upeista pinnanmuodoista ja luonnosta, joka on vahvasti läsnä kaupunkisiluetissa! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.