Moni on huomannut, että blogini on elänyt viime ajat jonkinmoista talvihorrosta. Kuten kaikki tietävät, välillä vain elämässä ei riitä energiaa kaikkeen ja tänä talvena olen joutunut tinkimään blogista, mutta vain väliaikaisesti. Kiitos kivoista viesteistä, joita on sähköpostiini tipahtanut ja pahoittelut, kun en kaikkiin ole ennättänyt vastaamaan. Joulukuussa tein päätöksen antaa blogin roikkua mukana puoliteholla tammikuun loppuun ja kirjoitella tänne pienen tilannekatsauksen joskus helmikuun alussa kun aikomus oli taas panostaa enemmän bloggailuun. Koska niin moni on kiinnittänyt huomiota pieniin muutoksiin blogissani, lienee hyvä vähän valottaa missä mennään.

Kuten jotkut ovatkin ounastelleet, olen eronnut poikaystävästäni alkutalvella, mikä on pitkän yhdessäolon jälkeen luonnollisesti tarkoittanut huomion keskittymistä blogin sijaan ihan muihin asioihin. Vaikka prosessi luonnollisesti alkoi jo paljon ennen lopullista eropäätöstä, on sen jälkeen toki ollut tarve käydä asioita läpi myös ihan vain itsekseen ja saada arki järjestykseen ja rullaamaan yhden hengen taloudella. Muutossa on aina oma työnsä, saati kun vielä elämäntilanne muuttuu ja työnkin tuomat muutokset pitävät kiireisenä. Asustelen siis nyt yksikseni suht lähellä vanhoja kotikulmia kivassa juuri täysremontista valmistuneessa asunnossa. Neliöitä on luonnollisesti paljon vähemmän, mutta tuleepahan taas tarkasteltua tavaramääriä uudeelleen. ;)

Mutta ei näistä asioista nyt sen enempää, arki on pikkuhiljaa rauhoittumassa muutosten ja kiireen jälkeen. Vaikka työ pitää ja tulee pitämään kiireisenä, intoa blogiin löytyy niin paljon, että aktivoidun ehdottomasti taas tälläkin saralla. Ei siis muuta kuin vielä vähän kärsivällisyyttä ihanaiset!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.