Tukholman ostokset on vielä esittelemättä, mutta kuvat kyllä jo otettu, eli ihan pian luvassa jonkinmoinen kollaasi tähänastisista syyskauden hankinnoistani. Nyt kuitenkin kurkistus yhteen niistä, se kun on sattunut tällä viikolla jo parina päivänä päälle. Ei liene kenellekään yllätys, että ihastuin syyskauden trendeistä juurikin peplumiin, ja poimin kaappiini nimenomaan peplumilla varustetun kynähameen. Niin minua, uskallan sanoa. Vastaavia mustia peplumhameita on näyttänyt olevan muuallakin kuin laivamatkan takana, ainakin Zarassa, mutta tämä Topshopin hame sattui istumaan loistavasti ja muutenkin olemaan niin ihastuttava, etten sitä olisi kauppaan suostunut jättämään. Koko kuva siitä luvassa asukuvan muodossa huomenissa. Kuvissa vilahtaa myös Thebos -nettiputiikilta saatu kello, joka sattui sopimaan asun värimaailmaan niin hyvin, että korvasin normaalisti käyttämäni kultaisen korukellon silllä.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Tosi ihanalta näyttää hame ja muukin asu! Kaulakoru pisti myös silmään, tykkään siitäkin kovasti :)

Vastaa

Kiitoksia :) Kaulakorusta tykkään itsekin, mutta jostain syystä silti sitä ei ole tullut liikaa käytettyä, muutenkin korujen käyttöni on vähentynyt ehkä viimeisen vuoden aikana hurjasti. Pitäisi varmasti ryhdistäytyä sillä saralla, kaivaa korulaatikot esiin ja inspiroitua niistä uudelleen :)

Vastaa

Oijoi, kello näyttää todella kauniilta ja tyylikkäältä :)

Vastaa

Kiitoksia! Tykästyin myöskin kelloon. Tähän asti kun olen käyttänyt pelkästään korukelloja, niin oli hauska vaihteeksi kietaista ranteeseen vastaava paksulla rannekkeella varustettu, hieman massiivisempi kello :)

Vastaa

Kaunis asu, kello on ihana, mistä olikaan kaulakoru?

-Kirsi-

Vastaa

Kiitoksia! Kaulakoru on Friis&Companyn, alkukeväästä Boozt –verkkokaupasta tilattu :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.