Aurinko tekee ihmeitä. 24 astetta ja kaunis auringonpaiste vaikuttavat suoraan mielialaan, väsymys ei enää hallitse vaikka nukuinkin yön jokseenkin huonosti,  ja muutenkin olo on kokenut mukavan hyppäyksen ylöspäin. Silmät ovat ymmällään kirkkaudesta ja kotiin jääneet aurinkolasit harmittavat. Mustat farkut hiostavat iholla, en tullut ajatelleeksikaan että täällä olisi vielä shortsikelit. Silti, aurinko tuntuu ihanalta, energisoi mieltä ja kehoa.

Lauantaiaamu sujui torilla ja valtavalla kirpputorilla keskustan kupeessa kierrellessä, mutta siitä myöhemmin lisää. Nyt lepäilen isäni luona terassilla ja kerään voimia illan juhliin, joita varten Wieniin matkustinkin. Huomista en ole vielä suunnitellut, joten annan päivän yllättää. Ihanaa lauantain jatkoa kaikille! :)

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oi nam ,miten herkullisen näköisiä viikunoita ja granaattiomenoita :) Hauskoja juhlia!

Vastaa

Kiitoksia! Torilla oli vaikka mitä toinen toistaan herkullisemman näköistä hedelmää ja vihannesta, kukkatarjonnasta puhumattakaan, ihana paikka :)

Vastaa

Hyvä hyvä, että energiatasot ovat eilisestä nousseet! Olen hieman kade että en itse ole nauttimassa Keski-Euroopan lämmöstä ja auringosta, mutta iloinen kuitenkin että sinä saat olla :)

Vastaa

Aurinko tekee kyllä ihmeitä, mutta paluu arkeen ahdistaa jo valmiiksi. Väsymys painaa eilisten juhlien jäljiltä, ja odotan jo nyt valmiiksi tulevaa viikonloppua – siinä välissä pitäisi vain jotenkin selvitä viidestä työpäivästä :) Toivottavasti oma paluusikin tuttuihin kolkkiin koittaa pian, sillä on kyllä ihmeen suuri vaikutus, valolla, matkoilla ja mukavilla lämpötiloilla!

Vastaa

Täällä Lontoossakin paistoi tänä aamuna aurinko sisään ikkunoista ja herääminen oli huomattavasti helpompaa, flunssaisenakin. Valitettavasti täällä ei aamulla ollut kuin kahdeksan astetta lämmintä, joten auringon ihaileminen jäi sisätiloista ulos tuijotteluun. Ehkä iltapäivällä uskaltaisi vaikka kävelylle! :)

Vastaa

Oi, aurinkoon on kyllä ihan toista herätä kuin keskelle pimeyttä! Herääminen totta tosiaan ajoissakin tuntuu melkeinpä helpolta :) Viileydestä huolimatta aurinko tekee ihmeitä, ja kutsuu ulos toisella tavoin kuin harmaa sää, huolimatta lämpötiloista :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.