Ensi ajattelemalta tuntuisi, ettei ehkä vuosi ole pitänyt sisällään paljoa mainittavaa matkoja lukuun ottamatta, mutta kun tarkemmin tarkastelee, totuus onkin ehkä toinen. Olenhan muuttanut, asunut ja viettänyt kohta vuoden omillani, mikä on pidempään kuin koskaan ennen. Olenhan toki ennenkin asunut itsekseni, mutta tiiviit parisuhteet ovat taanneet sen, että käytännössä tilanne arjessa on ollut toinen. Vuosi näin on tehnyt hyvää, tiedän nyt, että pärjään ja voin hyvin itseksenikin, olen löytänyt oman arkirytmin, sen miten minun on hyvä olla. Viihdyn pienessä kodissani, mutta ennen kaikkea viihdyn itseni kanssa.

Töissä olen päässyt entistä enemmän tekemään asioita, joista pidän, oppimaan paljon uutta ja matkustamaankin. Olen tehnyt valintoja tulevaisuuttani tukien ja uskaltanut olla kulkematta ensi katsomalla helpointa tietä. Vuosi on pitänyt sisällään myös menetyksiä, sairastumisia, huonoja uutisia, sitä kaikkea pakollista muttei toivottua osaa elämässä.

Olen tavannut uusia ihmisiä ja tutustunut vanhoihin entistä paremmin, ollut kiitollinen elämään eksyneistä ihanista ihmisistä, jotka ovat puolellani ja tukenani, joiden elämään minulla on kunnia kuulua. Erityisesti tänä vuonna olen ollut tietoisesti aktiivinen ja tsempannut sosiaalisuuden kanssa. Samalla kehittynyt ja oppinut lisää itsestäni, haastanut itseni uusiin tilanteisiin ja kokenut onnistumisen tunnetta, kasvua. Olen tehnyt asioita, joita en ennen ole tehnyt, olen uskaltanut tarttua hetkiin ja ollut murehtimatta huomisesta. Olen kokenut tasapainoa ja juuri nyt, näin vuoden lopussa, minun on hyvä olla. Tiedän minne olen menossa, vaikken vielä tiedä mitä onkaan vastassa. Olo on rento ja vastaanottava, tulevaisuus kiehtoo, enkä malta odottaa mitä kaikkea uusi vuosi tuokaan tullessaan.

Ihanaa Uutta Vuotta 2012 kaikille!

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.