Kävin ennen reissua tutustumassa Jolie Shopin luonnonkosmetiikkamaailmaan Uudenmaankadulla ja lähdin liikkeestä kasvoilla hehkuen kaunis meikki, luonnonkosmetiikalla tietenkin rakennettu. Halusimme Jolien tiimin kanssa ilahduttaa myös teitä ihanalla luonnonkosmetiikkapaketilla ja niinpä valitsin minulle tehdystä meikistä suosikkini, jotka lähtevät yhdelle onnekkaalle.

Pakettiin päätyi ihana korallinen Terre d’Ocin poskipuna sävy Corail Goto, silmämeikkiin Zuiin kaksi luomiväriä, sävyt Chestnut ja Bronze, ja huulille Terre d’Ocin huulipuna, sävynä kaunis persikkainen Sheer Peach. Luomille tai poskipäille voi vielä sipaista Terre d’Ocin jauhemaista kimalleluomiväriä sävy 502. Kauniita, laadukkaita ja monikäyttöisiä sävyjä kaikki – lue alta miten voit voittaa paketin itsellesi!

Nämä kaikki meikit ja paljon muuta ovat saatavilla myös Jolien verkkokaupasta (josta tuotekuvat lainattu) sekä kivijalkaputiikista.

Voita itsellesi tämä viiden tuotteen herkullinen luonnonkosmetiikkameikkipaketti vastaamalla kysymykseen:

Tuntuuko luonnonkosmetiikka sinusta kiinnostavalta ja tehokkaalta vaihtoehdolta synteettiselle kosmetiikalle?

Kaikki tähän postaukseen nimimerkillä vastauksensa jättäneet osallistuvat paketin arvontaan. Osallistumisaikaa on koko tämä viikko, eli sunnuntai-iltaan puoleen yöhön asti. En pääse jatkuvasti nettiin täällä reissulla ollessani ja aikaero tietenkin tuo oman haasteensa, joten kommenttien julkaisujen kanssa voi olla pieniä viiveitä. Onnea arvontaan! :)

ARVONTA PÄÄTTYNYT!!

Katso myös nämä

128 comments

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja on varmasti hyvä vaihtoehto. Ei ole vielä paljoa kokemusta, jospa onnistaisi ja pääsisi kokeilemaan.

Vastaa

Kyllähän se kiinnostaisi, mutta en ole vielä itse niitä kokeillut. Luonnonkosmetiikkaa saisi alkaa myymään enemmän myös ihan normikaupoissa. Marketeista kun yleensäkin tulee kaikki meikit ostettua, helposti ja nopeasti.

Vastaa

Ihania meikkejä! Kyllä kelpaisi :)

Vastaa

Kiinnostavalta tuntuu, mutta tehokkuutta valitettavasti hieman vielä epäilen, joten siksi olisi ihana päästä tutustumaan kosmetiikkaan tämän paketin avulla!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti, olisi mukava kokeilla.

Vastaa

Kiinnostavalta ja kokeilun arvoiselta ehdottomasti, mutta pakko myöntää, että vielä on pienoinen epäluulo siitä, onko luonnonkosmetiikka yhtä tehokasta kuin synteettinen. Toisaalta luonnonkosmetiikkakin on kehittynyt valtavasti eli pitäisi varmaan heittää skeptisyys roskakoriin! :)

ilkamayl (at) jyu.fi

Vastaa

Ilman muuta olisi hienoa päästä kokeilemaan. Näyttivät keväisen herkullisilta :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa yhä enemmän. Olen aloittanut varovaisesti rasvoista ja hiusjutuista, aiemmin tuttu merkki on vain Korres. Luonnonmukaisemmpia meikkejä haluaisin testata seuraavaksi.. Olen myös alkanut käyttämään kylmäpuristettua kookosöljyä yövoiteena ja toimii paremmin kuin mikään muu rasva ikinä, ihan uskomatonta!:)

-lili

Vastaa

Kyllä kiinnostaisi. Olenkin muihin merkkeihin pyrkinyt tutustumaan, mutta haasteellisen, paikoitellen pintakuivan ja muuten sekaihon vuoksi ei vielä täydellistä suosikkia ole löytynyt..

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä, mutta usein tulee ostettua sitä tuttua ja hyväksi todettua, ennemmin kuin laittaa rahansa johonkin täysin vieraaseen. Siksipä olisikin hienoa nämä meikit voittaa ja päästä kokeilemaan tuotteita. Etenkin tuo huulipuna oli ainakin sinun meikissäsi ihana!

Vastaa

Olisi ihana päästä näin kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa. Pieni epäilys on ollut niitä kohtaan. Kiinnostus kyllä suuri.

Vastaa

Kiinnostaa kyllä, vaikken muistaakseni ole vielä mitään 100% luonnonkosmetiikkatuotteita itse kokeillutkaan. Varmaankin suurin syy näin ilman kokemusta ostopäätöstä miettivälle on yleensä tuotteiden suht korkea hinta. Laadusta toki maksaa mielellään, mutta jos laadusta ei ole takeita versus ”normikosmetiikka”, niin ostan mieluummin tuttua ja turvallista. :) Tässäpä olisi oiva tilaisuus kokeilla!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja on herkälle iholleni parempaa kuin synteettinen. Kosmetiikkojen tuoksut tosin eivät ole yhtä miellyttäviä mutta kaipa vielä etsin omaa merkkiäni.

Vastaa

Koskaan aiemmin en ole edes osannut miettiä luonnonkosmetiikan ostamista, mutta mielenkiintoisten juttujesi jälkeen mielenkiinto luonnonkosmetiikan on herännyt. Seuraavalla kerralla kun tarvitsen jotain uutta niin tutkin varmasti myös luonnonkosmetiikan vaihtoehdot.

Vastaa

Vastaus on kyllä, ja olenkin ehtinyt tutustua muutamaan muuhun luonnonkosmetiikkamerkkiin. Itselleni vaihto kosmetiikkamerkinstä/tyypistä toiseen tapahtuu yleensä hitaasti yksi tuote kerrallaan, joten jos tämän voittaisin, niin sitä voisi hujauksessa siirtyä käyttämään huomattavasti enemmän luonnonkosmetiikkaa. :)

Vastaa

Kiinnostaisi kovasti, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan. Tulevaisuudessa voisin hyvin kuvitella käyttäväni vain luonnonkosmetiikkaa. Hyvää reissua! :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa minua erittäin paljon, koska minulla on erittäin herkkä iho jolloin moni synteettisesti tuoteut kosmetiikat eivät sovi iholleni. Olenkin pikkuhiljaa yrittänyt vaihtaa toisesta päästä tuotteita parempiin ja laadukkaampi sekä lunnonmukaisiin. Luonnonkosmetiikka meikkejä ei ole tullut paljoa testattua, mutta mieli tekisi!

Vastaa

Olen aina ajatellut ettei minulla ole moiseen varaa, mutta kiinnostusta kyllä löytyy ja herkkä hipiäisenä tämä voisikin olla paras vaihtoehto. Kauniisti kuiva ja korppuinen talvi ihoni saisi ehkä uutta puhtia ja muutenkin minun pienen pieni ja äärettömän surkea meikkivalikoima ehkä kasvaisi muutamalla tuotteella!

Vastaa

Ehdottomasti kiinnostaa! Olen jo muutama vuosi sitten siirtynyt käyttämään mineraalimeikkejä (meikkivoide, puuterit, poskipunat), mutta vielä olisi parannettavaa. Mineraalimeikeistä ei ole esimerkiksi löytynyt luomilla hyviä ja tarpeeksi runsaspigmenttisiä luomivärejä, joten niille olisi kiva löytää luonnonmukaisia vaihtoehtoja.

Vastaa

Kyllä. Todellakin kiinnostavalta ja myöskin tehokkaalta! Suorastaan täydelliseltä vaihtoehdolta :)

Vastaa

Olen ennen ollut sellainen, että pidin kaikenlaista ekoilua outona hippeilynä, mutta nykyään ostan mieluiten luomupuuvillaisia vaatteita ja luonnonkosmetiikkakin kiinnostaa. :) Aika paljon tulee ostettua Yves Rocherin kosmetiikkaa, joka ei täysin luonnonkosmetiikkaa ole, mutta ei testattu eläinkokeillakaan onneksi.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa tosi paljon. Luonnonkosmetiikkameikkejä en ole kokeillut, joten olisi kiva päästä kokeilemaan.

Vastaa

Nyt on aivan pakko osallistua tällaiseen blogiarvontaan ensimmäistä kertaa koskaan :) Itse hurahdin luonnonkosmetiikkaan viime kesänä ja ihastus on ollut suuri! Kaikki värikosmetiikka, ihonhoito ja hiustenhoito on vaihtuneet luonnonkosmetiikkaan, toki vielä moni tuote hakusessa mutta sen edut ovat kuitenkin niin suuret, ettei enää paluuta entiseen ole :) On ollut kiva lukea näitä sinun postauksia aiheesta ja Jolie kauppana kiinnostaa!

Vastaa

Ehdottomasti kiinnostaa minuakin. Käytössäni on jo kasvoille rasvat ynnä muut luonnonkosmetiikasta, mutta meikkejä en ole vielä korvannut, vaikka se projektin alla onkin, kunhan edelliset kuluvat loppuun. Olen kyllä aika onneton meikkaamaan, joten tarvitsisin siinä asiassa hieman opastustakin!

Vastaa

Kiinnostavalta kuulostaa mutta itse en ole vielä täysin vakuuttunut siitä miten ”tehokkaita” luonnonkosmetiikka on , joten en ole tullut vielä niitä ostaneeksi .

Vastaa

Olen viime aikoina täysin hurahtanut luonnonkosmetiikkaan! Harmi, ettei laadukaita tuotteita juurikaan löydy (ainakaan vielä!) perussupermarketeista. Onneksi esim. Jolien kautta tilaaminen on mahdollista. Luonnonkosmetiikka hakkaa synteettisen kosmetiikan ihan sata-nolla! Luonnollinen ja samanaikaisesti näyttävä jälki on terveellistä paitsi ulkoisesti myös sisäisesti. Eikä hintakaan ole ”normikosmetiikkaa” kummempi. Nyt varpaat ristiin, jotta minulla olisi lykkyä tässä arvonnassa. On nimittäin sen verran houkuttelevia tuotteita tarjolla. :)

Vastaa

Kyllä kiinnostaa ja paljon! Olen luonnonkosmetiikan käyttäjänä vasta alkutaipaleella, ja testaan mielelläni eri vaihtoehtoja, joita toisaalta opiskelijabubjetti tällä hetkellä kovasti rajoittaa, joten tämä tulisi kyllä juuri oikeaan osoitteeseen, jos sattuisi minun kohdalleni osumaan :)

Vastaa

Olen ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Kuitenkin sitä aina hankkii niitä tuttuja ja turvallisia tuotteita, joita on tottunut jo käyttämään vuosien ajan. Jos rahatilanne joskus sallii, tulen ehdottomasti kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa minua viime aikoina. Vielä ei ole ehtinyt omakohtaisia kokemuksia juurikaan kertyä, mutta luonnonkosmetiikan tuotteet tuntuvat minusta ehdottomasti tuotteilta, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

Vastaa

Ehdottomasti kiinnostaa, varsinkin nyt raskaana en vihtis muita käyttääkkään.

Vastaa

Kiinnostaa kyllä, ja jonkin verran olen testannutkin. Ja kuten kaiken kosmetiikan kanssa, jotkut toimivat, jotkut eivät :)

Vastaa

Aivan ehdottomasti! Olen toistaiseksi kokeillut ainoastaan Laveran meikkivoidetta, johon oli melko tyytyväinen. Nythän markkinoilla on jo paljon eri merkkistä luonnonkosmetiikkaa ja olen ihan varma, että joukosta löytyy täysin varteenotettavat vaihtoehdot tavalliselle kosmetiikalle :) Viikonloppuna onkin tiedossa vierailu Jolien putiikkiin!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä! Saavutettavuuden kanssa on vielä tehtävää, jos ei halua netistä tilailla ja arvailla sävyjä tai ei asu pääkapunkiseudulla.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti! Itse omaan erittäin herkän, pintakuivan sekaihon. Eli painajaismainen yhdistelmä! Erittäin herkän ihoni vuoksi en synteettisiä meikkejä juurikaan pysty käyttämään, sillä niiden sisältämät silikonit ym ärsyttävät ihoani liikaa. En ole kuitenkaan vielä löytänyt mieluisia luonnonkosmetiikan tuotteita muuta kuin meikkipohjan saralta, joten mielelläni kokeilisin Jolien tarjoamia tuotteita! Jospa joskus löytyisi sopivat ja lisäksi kivat tuotteet. :)

Vastaa

Minusta luonnonkosmetiikka on ihan yhtä tehokasta kuin ”tavallinen” kosmetiikkakin. Tuotteet on kehittyneet aika paljon jo sinä aikana kun olen itse tutustunut luonnonkosmetiikan valikoimiin ja koko ajan vaan paranee! Toki niitä hutejakin löytyy, mutta niin niitä löytyy taviskosmetiikastakin :) Sama myös allergisoivien ainesosien kanssa.

Eli kyllä, ehdottomasti on kiinnostava ja tehokas vaihtoehto, pitää vain uskaltaa kokeilla ja onnistua löytämään ne itselle parhaiten sopivat tuotteet!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja on hyvinkin varteenotettava vaihtoehto.

Vastaa

Ehdottomasti! Luonnonkosmetiikasta on tullut arjen luksusta,on todella hienoa, että Jolien kaltainen putiikki-verkkomedia-hyvän olon levittäjä on saanut ansaitusti paljon huomiota! Laadukkaasta luonnonkosmetiikasta tulee tällä tavoin toivon mukaan helpommin lähestyttävää ja useammat sen löytävät :)

Vastaa

Uskon, että varmasti on hyvä (ja jopa parempi) vaihtoehto, koska niin monet ammattilaisetkin ovat ottaneet luonnonkosmetiikkaa käyttöön! Meikeissä en ole vielä päässyt tutustumaan luonnonkosmetiikkaan, vaikka kovasti kiinnostaa – lähinnä siksi kun en ole oikein tiennyt mitä tuotetta kokeilisin…

Vastaa

En juurikaan ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta kyllähän se kiinnostaa, jos tuotteet ovat hyviä!

Vastaa

Purkkien tyhjentyessä yritän löytää seuraavan vaihtoehdon luonnonkosmetiikan valikoimasta. Meikkejä tosin vielä en ole päässyt testaamaan.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Tuotteet vaikuttaa hyvälaatuisilta!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, sillä en ole vielä koskaan päässyt kokeilemaan ko. tuotteita :) Huomaan, että minulla on myös pienoisia ennakkoluuloja luonnonkosmetiikkaa kohtaan, olisi kiva päästä todistamaan omat ennakkoluulonsa vääriksi!

Vastaa

Kiinnostaa, vaikka en uskokaan että ”synteettinen” on aina huonompi vaihtoehto- kaikki luonnosta saatava ei ole hyväksi ihmiselle myöskään. Mutta testailisin mielelläni, sillä toistaiseksi minulla ei näistä ole juurikan omia käyttökokemuksia :)

Vastaa

Ompa herkullisen värisiä tuotteita, kevättä odotellessa! :) Luonnonkosmetiikasta ei juurikaan ole kokemuksia, sitä on niin tottunut niihin luottotuotteisiin ja merkkeihin. Kiinnostusta kyllä löytyy.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ehdottomasti! Herkälle hipiälle olenkin yrittänyt metsästää sopivanlaisia tuotteita. Metsästys jatkuu arvonnan jälkeen, josko edes joskus arpaonni osuisi kohdalleni :)

Vastaa

Todellakin kiinnostaa, varsinkin onnistuneen jolie-meikkisi jälkeen!
Minulla on ihonhoito- ja hiushoitopuolelta jo aika lailla luonnonkosmetiikkaa, mutta meikeissä vielä hyvin rajoitetusti (paljon synteettistä kamaa jäljellä, jonka pyrin käyttämään pois ennen ettei mene sekä rahat että itse tuote epäekologisesti hukkaan). Pidän esim Nvey Econ luomivärinapistani sekä Benecosin huulipunastani, mutta sekä Zuii että Terre doc ovat vasta haaveilulistallani.

Vastaa

Moni ystävistäni on kokeillut luonnonkosmettiikkaa, koska eivät juurikaan meikkaa. Itse olen meikin suurkuluttaja koska naamani punoittaa talvisin. Olisi kiva tietää ovatko tuottee minun iholleni sopivia.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja jonkin verran suosinkin sitä. Enemmän toivoisinkin juttuja luonnonkosmetiikasta, voisin kuvitella siirtyväni kokonaan käyttäämään kyseisiä tuotteita :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut minua jo pidemmän aikaa! Olen lukenut niistä paljon, mutta tuntuvat vielä sen verran vierailta, ettei uskalla niitä kaupasta kotiin kiikuttaa. Ehdottomasti kyllä vielä joskus aion kokeilla!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, ja muutamia tuotteita olen kokeillutkin mm. ripsiväriä. Ainakin silmien kirvely lakkasi kyseiseen tuotteeseen siirryttyäni. Hienoa, että blogeissa alkaa koko ajan enemmän olla juttua luonnonkosmetiikkatuotteista!

Vastaa

Tuntuu kiinnostavalta ja olenkin joitakin tuotteita jo kokeillut. Toiset ovat osoittautuneet toimiviksi, toiset ei niinkään. Päivittäiskosmetiikan ja ihonhoitotuotteet olenkin jo pyrkinyt vaihtamaan luonnollisempiin vaihtoehtoihin ja niistä olen löytänyt myös laadultaan erinomaisia ellei jopa normikosmetiikkaa parempia juttuja, joista en enää luopuisi (esim weledan skin food on aivan supervoidetta!). Meikkien osalta kokeiluni on ollut rajoitetumpia, koska valitettavasti melkein kaikki luonnonkosmetiikan meikit mitä olen ostanut on ollut floppeja, pahimpana ehkä couleur caramelin oranssinpunainen meikkivoide… Ainoa meikki mitä olen luonnonkosmetiikan puolelta löytänyt vakiotuotteeksi on dr hauschkan puuteri. Siksi kokeilisin mielelläni näitä Jolien tuotteita! Kiitos muuten ihanista matkakertomuksistasi, ne ovat ihan parhaita lukea näinä kylminä pakkaspäivinä! Ja kiitos myös hyvästä suomen kielestä teksteissäsi (ei mikään itsestään selvyys blogimaailmassa nykyään…).

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on minusta todellakin varteenotettava vaihtoehto synteettiselle kosmetiikalle =)

Vastaa

Luonnonkosmetiikkaa haluasin kyllä kokeilla, erityisesti meikit kiinnostaisivat.

Vastaa

Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo vuosia – toimii!

Vastaa

Olen täysin hurahtanut luomuun ja kaikkeen muuhun luonnonmukaiseen, siksi meikitkin on nykyisin luonnonkosmetiikkaa.

Vastaa

Olen viime vuoden aikana aloittanut tutustumisen luonnonkosmetiikkaan. Kiinnostaa siis kovasti, mutta alkumetreillä vielä ollaan… Pikkuhiljaa olisi tarkoitus korvata kosmetiikkatuotteet luonnollisilla vaihtoehdoilla. Meillä päin vaan valikoimat ovat tosi huonot…

Vastaa

Olen ongelmaihoni kanssa kokeillut kaiken mahdollisen markettikaman ja selektiivisen kosmetiikan väliltä eikä mikään oikein ole tuntunut toimivan. Nyt olen hankkinut tilalle luonnonkosmetiikkaa sitä mukaa, kun purkit ja putilot tyhjentyvät ja toistaiseksi kokeilu on ollut pelkästään positiivinen. Oikeiden tuotteiden löytämisessä on vielä vähän tekemistä ja siihenkin olen saanut Jolien kaunokaisilta hyviä vinkkejä :) Muutamien paheiden poistaminen arjesta saa siis jatkoa myös muun kemikaalikuormituksen vähentämisenä, vauvan askelin, ja olo muuttuu koko ajan paremmaksi pelkästä asian tiedostamisesta valintoja tehdessä!

Vastaa

Olen jo pitkään harkinnut kokonaan siirtymistä luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Toistaiseksi olen kuitenkin kokeillut vasta kasvovoiteita, mutta meikit ovat seuraavaksi kokeiluvuorossa!

Vastaa

Käytän nykyään oikeastaan pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Olen löytänyt hyviä ja itselleni sopivia tuotteita ainakin Madaralta, Estelle&Thildiltä, Lili Lololta, Couleaur Caramelilta ja Benecosilta. Hiuksille ei ole vielä täydellistä tuotetta löytynyt.

Vastaa

Kyllä kiinnostaa, muttei ole ollut aikomustakaan ostaa luonnonkosmetiikkaa. Vielä siis kuitenkin epäilen; kestääkö meikki ja entäs hinta?

Vastaa

Miksikäs ei, tähän mennessä on lähinnä tullut kokeiltua Laveran putsaria ja kasvovoidetta sekä Pain kasvovoidetta, joista jälkimmäinen on noussut uudeksi suosikiksi, joten olisi kiva päästä kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa myös meikeissä :)

Vastaa

Siirryin luonnonkosmetiikkaan vuonna 2008 Saksassa asuessani. Aloitin kosteusvoiteesta ja nykyään minulla on pelkästään luonnonkosmetiikkaa muutamaa kynsilakkaa lukuunottamatta. Kärsin näppyläisesti ihosta yli 10 vuotta, mutta ongelma korjaatui vaihdoksen yhteydessä (vai lieneekö sattumaa) ja nykyään saan jopa kehuja kauniista ihostani. Kokeilkaa rohkeasti!

Vastaa

Kyllä kiinnostaa, ja käytänkin jo päivittäin, eikä paluuta ole.

Vastaa

Olen sitä mieltä että mitä luonnollisempi, sen parempi – pätee moneen muuhunkin asiaan kuin vain kosmetiikkaan :) Minulla on atooppinen iho, joka ärsyyntyy herkästi kosmetiikasta. Olen todennut jo mineraalimeikkivoiteen erittäin toimivaksi ja mielelläni kokeilisin myös muita luonnonmukaisia meikkejä.

Vastaa

Olen jo jonkin aikaa ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja ihonhoidossa varsinkin ruvennut sitä käyttämään. Kokemukset ovat olleet pelkästään positiivia ja nyt tarkoitus olisi pikkuhiljaa uudistaa meikkivarastoakin.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja olen kokeillutkin monia tuotteita. Oma kokemukseni on enimmäkseen hyvä, tosin huonojakin tuotteita on tullut vastaan tai sitten ne eivät jostain syystä ole minulle sopineet ollenkaan.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on minulle vielä aika vieras asia, mutta kovasti kiinnostaisi kokeilla. Erityisesti haluaisin tietää, olisiko se iholle hengittävämpi ja parempi vaihtoehto.

Vastaa

Kiinnostaa paljon.Olenkin hakenut tietoa luonnonkosmetiikasta netin syövereistä,itse olen kokeillut Korresin tuotteita.tykkään!

Vastaa

Kyllä kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja olen kokeillutkin! :)

Vastaa

Minuakin kiinnostaisi, vaikken ole koskaan kokeillut.

Vastaa

Olen jo parin vuoden ajan pikkuhiljaa vaihtanut tuotteita luonnonkosmetiikan vastaaviin, mutta valitettavasti meikit ovat jääneet vähemmälle kokeilulle. Voin sanoa, että luonnonkosmetiikkaan siirtymisen myötä on vaikea ostaa enää sitä tavallista ”markettishampoota”, koska kemikaaliton vaihtoehto on ehdottomasti parempi; on aivan erilainen tunne hoitaa ihoaan kun tietää ettei tuote juurikaan sisällä mitään synteettistä.

Vastaa

Kyllä kiinnostaa! Herkkäihoisena kokeilen varovasti uusia tuotteita ja menen helposti tutulla ja turvallisella, sillä uutuuksien kokeilu voi olla kallista ”kertakäyttölystiä”. Mielelläni testaisin nämä ihanuudet!

Vastaa

Kyllä, luonnonkosmetiikka kiinnostaa erityisen paljon!!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti mutta opiskelijabudjetilla liian usein haksahtaa halvempiin vaihtoehtoihin. Haluaisin kuitenkin huolehtia ihostani myös meikin muodossa ja olenkin vähitellen lähtenyt ostamaan luonnollisempia vaihtoehtoja vanhojen meikkien kuluessa loppuun.

Vastaa

Mahtava palkinto! Luonnonkosmetiikasta kiinnostuin raskausaikana kun yritin välttää kaikenlaisia ylimääräisiä ”myrkkyjä”. Ikävä kyllä täältä pikkukaupungista ei luonnonkosmetiikkaa helpolla löydy.

Vastaa

Olen jo pidemmän aikaa halunnut tutustua lähemmin juuri luonnonkosmetiikkaan, vaikuttaa erittäin kiinnostavalta. Kiitos vinkistä!

Vastaa

Mulla on todella herkkä iho, ja yleensä sille sopivat parhaiten luonnonkosmetiikan tuotteet (ilman eteerisiä öljyjä tosin), joten ne ovat tuttuja ihonhoidon puolelta. Värikosmetiikka on kuitenkin jäänyt vähemmän tutuksi, ellei mineraalimeikkivoiteita lasketa. Ripsiväreihin suhtaudun luonnonkosmetiikan puolella epäilevästi, mutta muuten uskon, että ne pystyvät haastamaan ”tavallisen” kosmetiikan!

Vastaa

Luonnon kosmetiikka kyllä kiinnostaa! Ennen ajattelin, että sen saralla valikoimat ovat hyvin pienet, mutta nykyään olen huomannut, että luonnonkosmetiikkamerkkejähän löytyykin yllättävän runsaasti.

Vastaa

Kyllä ehdottomasti pidän luonnonkosmetiikkaa mainiona vaihtoehtona etenkin herkkäihoisille, sillä tuotteet ovat usein hoitavia ja hellävaraisia :) Olen tähän mennessä tutustunut luonnonkosmetiikasta lähinnä kosteutus- ja puhdistustuotteisiin, mutta värikosmetiikkakin kehittyy sitä vauhtia, että pigmenttiä ja pysyvyyttä varmasti löytyy ihan eri tavalla kuin muutama vuosi sitten!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti ja uskon, että on hyvä vaihtoehto. Ei ole vielä paljoa kokemusta, jospa onnistaisi ja pääsisi kokeilemaan, ehkä jään koukkuun … :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnosta paljonkin helposti ärtyvän ihon vuoksi, mutta oikeiden tuotteiden löytyminen on aika haastavaa! :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on alkanut sekä sinun että Ostolakossa-blogin päivitysten perusteella kiinnostaa. Olen käyttänyt nyt puolisen vuotta Mádaran ihonhoitotuotteita ja ollut ihan tyytyväinen. Ehkä juuri eniten luonnonkosmetiikassa mietityttää tuotteiden tehokkuus (ihonhoito) ja kestävyys (meikit).

Vastaa

Kyllä kiinnostaa samalla tavoin kuin monessa muussakin asiassa.

Vastaa

Ehdotomasti kiinnostaa, ja uskon että nykyään ovat varmastikin yhtä tehokkaita kuin synteettisetkin. Kokeiltua ei ole tullut, kun uskollisena entisille luotettaville tuotteille kynnys kaikenuuden kokeiluun on suuri. Upeat värit valituissa tuotteissa on, ja sopisivat mainiosti päivittäiseen arkimeikkiini! :)

Vastaa

Kiitos kiinnostavasta ja silmiä hivelevästä blogista! Kiva huomata että sinäkin olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Minulla on jo jonkin aikaa ollut menossa prosessi, että vaihdan aina loppuvan tuotteen eko-vaihtoehtoon. Asia on juuri nyt erityisen tärkeä kun odotan lasta enkä halua rasittaa häntä ylimääräisillä kemikaaleilla. Olisi mahtavaa jos arpa osuisi minuun, nopeutuisi tuo siirtymisprosessi hiukan :)

Vastaa

Käytän vain luonnonkosmetiikkaa. Minulla ei ole kovin monia tuotteita, joten olisi enemmän kuin mahtavaa saada noin hieno paketti käyttöön.

Vastaa

Kyllä ehdottomasti! Kiinnostaa kovasti.

Vastaa

En ole vielä kokeillutkaan luonnonkosmetiikkaa koskaan, mutta…ehkä joku kaunis päivä sen teen. :]

Vastaa

Kaikki luonnontuote missä tahansa muodossa on parempi vaihtoehto

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on parempi vaihtoehto, turvallisempi ja terveellisempi :) Toivon kovasti, että onni potkaisee! ;)

Vastaa

Kovasti kiinnostaa, mutta jostain syystä en ole vielä koskaan testannut luonnonkosmetiikkaa.

Vastaa

Kiinnostaa ja olisi kiva kokeilla!

Vastaa

Kiinnostaa!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka keskustaa, oma herkkä ihoni etenkin tykkää vähemmistä määristä kaikenlaisia kemikaaleja.

Vastaa

Pidän ehdottomasti luonnonkosmetiikkaa parempana vaihtoehtona! :) Olisi aivan ihanaa saada itselleen nuo suosikkisi :)

Vastaa

kyllä tutkittu luonnonkosmetiikka kiinnostaa, onneksi näitä on nykyisin

Vastaa

Luonnonkosmetiikka tuntuu erittäin kiinnostavalta vaihtoehdolta herkälle iholleni, jota nipistää ja kiristää etenkin talvisin. Tästä tuotemerkistä en olekaan aiemmin kuullut, joten täytyy käydä tutustumassa nettikauppaan tarkemmin :)

Vastaa

Kiinnostaa kovasti päästä kokeilemaan.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, ja ennalta olen tutustunut lähinnä puhdistus- ja ihonhoitotuotteisiin. Kokemuksia olisi kiva laajentaa myös meikkeihin :) Iho rasittuu lähes päivittäisestä meikkaamisesta, josko nämä tuotteet olisivat lempeämpiä.

Vastaa

Minulla on atooppinen iho ja on paljon meikkejä ja ihonhoito tuotteita, jotka eivät minulle sovi :( olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta, mutta sen verran jo järkiintynyt, että vain varovaisesti ensin. Mielelläni kokeilisin tätäkin sarjaa, jos vaikka ihanan suosikin löytäisin!
Mukavaa kevään odottelua

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä. Tällä hetkellä käytössä on Madaran tuotteita, muitakin olisi kiva kokeilla.

Vastaa

Vaihdoin 100% luonnonkosmetiikkaan kun aloin odottamaan esikoista vuosia sitten (samalla kyllä ruokavaliokin luomuuntui). Takaisin ei taida olla paluuta :) Tykkään meikeistä ja purnukoista ihan yhtä lailla kuin ennenkin, joten on tosi kiva huomata kuinka merkkejä ja tuotteita tulee jatkuvasti lisää. Paketin tuotteet ja merkit ovat kaikki minulle uusia, tämä olisi hauska voittaa testiin!

Vastaa

Aloitin luonnonkosmetiikkakokeilut parisen vuotta sitten – eikä paluuta ole! Vähitellen kaikki ihonhoitotuotteeni ja lähes kaikki värikosmetiikkatuotteenikin ovat vaihtuneet luonnonkosmetiikkaan. Toki on tullut tehtyä hutiostoksiakin, mutta ei kovin usein. Myös luonnonkosmetiikassa on erilaisia vaihtoehtoja ja sarjoja tarjolla, joten kokeilunhaluisillekin riittää testailtavaa.

Vastaa

Ehdottomasti kiinnostaa! Näillämain niihin ei niin helposti vain törmää. Olisi hienoa päästä kokeilemaan.

Vastaa

Kyllä kiinnostaa. Itsellä luonnonkosmetiikkana tällä hetkellä vartaloöljy ja työpaikalta löytyy (muistaakseni Laveran) käsirasva. Meikeistä on kokeilulistalla roikkunut Benecosin huulipuna, mutta ikinä en ole siihen törmännyt ( nettikaupasta en halua ostaa). Olisi todella kiva kokeillä näitä tuotteita varsinkin poskipunaa, jonka kaltaista sävyistä olen etsinyt ikuisuuden ja tuo tummempi luomiväri näyttää todella uniikin sävyiseltä :)

Vastaa

Ehdottomasti kiinnostaa! Ihonhoidossa olen jo siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikan puolelle, joten meikitkin kiinnostaisivat.

Vastaa

Kiinnostaa, kivat värit, ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina!

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa.

Vastaa

Luonnon kosmetiikka kiinnostaa kyllä, tarkoituksena olisi siirtyä yhä enemmän käyttämään luonnon kosmetiikkaa. Nyt olen kokeillut vain joitain ihonhoitotuotteita.

Vastaa

On jo pitkään kiinnostanutkin, mutta koko meikkipussin vaihtaminen luonnonmukaisiin kuluttaa vain tosi paljon rahaa eikä sitä näin opiskelijana oo niin paljon tuhlattavana :D Kaikki ihonhoitotuotteet sekä hiuksenhoitotuotteita olen jo vaihtanut atopiani takia, mutta luonnonkosmetiikkaa ei ole vielä pussakassa ripsaria lukuunottamatta. Kaupoista ei tunnu oikein vain löytyvän paljoa luonnonkosmetiikkaa(tai sitten käyn vain väärissä kaupoissa,heh) enkä uskaltaisi netistäkään kosmetiikkaa tilailla, varsinkin kun en tiedä niin paljon vielä mitkä merkit on hyviä ja mitkä ei :)

Vastaa

pakkohan siihen uskoa ja olla kiinnostava kun sitä niin kovasti hypetetään.

Vastaa

Kyllä vain, varsinkin kun on herkkä iho niin monesti saattaa tulla allergisia reaktioita, siksi olenkin ruvennut käyttämään niitä ja olen aika paljon merkki uskollinen.

Vastaa

Olen pikkuhiljaa siirtynyt yhä enemmän luonnonkosmetiikkaan. Kasvovoiteet ja silmänympärysvoiteeni ovat jo pitkään olleet luonnonkosmetiikkaa. Ja ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan. :) Meikeistä olen käyttänyt mineraalipohjaa.
Aivan ihania meikkejä, olisipa kiva päästä kokeilemaan, merkki on minulle ihan uusi.

Vastaa

Olen viime aikoina siirtynyt käyttämään yhä enemmän luonnonkosmetiikkaa, ja olen ollut todella tyytyväinen kaikkiin tuotteisiini. Myös Jolie on tullut tutuksi. :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ehdottomasti minua ja olenkin lukenut jonkin verran netistä siitä. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan näitä aivan mahtavan herkullisia värejä!

Vastaa

Kiinnostaa, ja kovasti! Nyt kun maisterin paperit vihdoin saan kouraani, pystyn toivon mukaan satsaamaan myös kosmetiikkaan opiskelijabudjettia enemmän! Ehkä samalla voin heittää hyvästit iho-ongelmilleni?! Olisi mukava päästä testaamaan näitä, sillä valikoimaa on niin runsaasti, etten tiedä mistä aloittaisin!

Kiitos inspiroivasta blogista! :)

Vastaa

Kokeilemisen arvoista se varmasti olisi. Myönnän kyllä, että vähän epäilyttää, ihoni kun on vähän hankala ja alkaa helposti kiiltelemään. Ja sekös harmittaa…

Tiina

Vastaa

Kiinnostaisi tosipaljon, koska itse en ole luonnonkosmetiikkaa kokeillut mutta sitä on kehuttu hirveesti8)

Vastaa

Kaikkein lyhimmin sanottuna: kiinnostaa ihan ehdottomasti! :)

Vastaa

Jonkin verran olen luonnonkosmetiikkatuotteita kokeillut, ja esim. kasvovoiteista olen löytänyt itselleni sopivat tuotteet. Ihoni on nykyisin paljon aiempaa paremmassa kunnossa, mutta siihen taitaa luonnonkosmetiikan lisäksi vaikuttaa myös nykyiset terveellisemmät elämäntavat.

Vastaa

Ehdottomasti kiinnostaa! Olen itse asiassa päättänyt ostavani vastedes vain luonnonkosmetiikkaa. Eli aina kun joku tuote loppuu, ostan tilalle vastaavan luonnonkosmetiikkatuotteen.

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja siitä olisin valmis maksamaan hiukan ”tavallista” kosmetiikkaa enemmän :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kovasti tosin teho ”normaaliin” värikosmetiikkaan verrattuna epäilyttää. Ihonhoitopuolelta hyväksi todettua luonnonkosmetiikkaa löytyykin jo jonkun verran mutta yhtään meikkejä en omista vielä.

Vastaa

En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa joten kiinnostaa jo eettisyyden takia

Vastaa

Kuulostaa ainakin mielenkiintoselta, ja tehokkuuden huomaa sitten kun kokeilee :)

Vastaa

Luonnonkosmetiikka on varmastikin paljon parempi vaihtoehto kuin muu kosmetiikka. Olen muutamia merkkejä kokeillut, mutta vielä ei ole sitä oikeaa osunut kohdalle. Kärsin iho-ongelmista, joten luonnonkosmetiikkaan siirtyminen on todellakin suunnitelmissa. Olisi hienoa päästä kokeilemaan tätäkin merkkiä, josko tämä osoittautuisi minulle hyväksi ja ihonikin tykkäisi.

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.