Tasan kaksi tuntia sitten tietoisuuteeni lävähti fakta, että Tallinnan reissulle tarvitsee passin tai kuvallisen henkilökortin. Noh, henkilökorttia minulla ei ole, joten ainoa mahdollisuus oli passi. Ette ikinä arvaa mitä minä ja poikaystäväni olemme viimeiset kaksi tuntia tauotta tehneet?? Kyllä, etsineet passiani! Yhteensä neljä työtuntia, asunto hävityksen kauhistuksena kun olen kaatanut ja myllännyt laatikoita väsyneenä ja epätoivon vimmalla jaksamatta paneutua sisällön takaisin asetteluun. Ette arvaa kuinka monta kertaa olen tänä aikana hokenut, etten keksi enää yhtään paikkaa missä se voisi olla…

Jokainen vähänkään looginen kolkka koluttiin läpi kahdesti, kunnes lopulta siirryttiin niihin hyvin epätodennäköisiin vaihtoehtoihin. Yritin epätoivoisesti miettiä missä passini viimeksi olen nähnyt – tai olenko edes nähnyt sitä uudessa asunnossa. Viimeiset lauseeni olivat ”tuntuu mahdottomalta, että se voisi olla missään tässä asunnossa” ja ”keittiössä se nyt ainakaan ei ole”, jälkimmäinen lähinnä tuhahduksena ohi kävellessä kun poikaystävä kiskoi tiskikonetta irti seinästä – ja tadaa, siellä se oli! Tiskikoneen takana! Varmaankin kaikkein epäloogisin paikka ja varmasti se viimeinen kolkka mitä käytiin läpi (joo, olin jopa kurkannut astiakaappiin ja kourinut vaatekaapin sisältöä).
Iso helpotuksen tunne! Harvoin passia/henkilökorttia kuulemma tuolla matkalla kysytään, mutta eipä se tarkoita, että olisi uskaltanut ottaa riskiä lähteä ilman – näissä asioissa Murphyn lailla tuppaa olemaan sormensa pelissä.
Kiitos tämän iltapuhteen, ajattelemani postaus jäi kokonaan tekemättä. Tähän mennessä olin ajatellut olevani jo sängyssä selvitäkseni aikaisesta herätyksestä, nyt en ole vielä edes pakannut. Eli, siirrynkin pakkamaan tästä…. Toivottavasti matka pyörähtää käyntiin paremmin kuin mitä se on enteillyt (kuulemma Tallinnassa on ollut koko viikon viitisen astetta kylmempää kuin Helsingissä – ja minä kun ajattelin pääseväni edes hitusen lämpimämpään!)!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.