Ensimmäinen viikonloppu lomien loputtua tuntui liki lottovoitolta, niin pitkältä ensimmäinen työviikko tuntui. Tosin unohdin tyystin täyttää virallisen kupongin, ja jäi se ihan oikea lottovoitta saamatta, tai siivu siitä. Unohduksen voi laittaa ohjelmantäytteisen viikonlopun piikkiin, ehdin viettää viikonlopun aikana kotona vain jotakuinkin tunnin, joten sitä myötä myös blogikin jäi hetkeksi huomiotta ja viikonlopun kuvasatokin jäi olemattomaksi.

Viikonloppuna olen kiitänyt poikaystävän kotikulmilla Turun tuntumassa ja piipahtanut sunnuntaipäivää viettämään Uutee kaupunkiin. Ihana lämpö pakotti ulkoilemaan lauantaina ja sunnuntain sateet väistyivät aamupäivän harmauden jälkeen hetkeksi, ja iltapäivällä jo sateista kostealle nurmikolle uskaltautui paljain jaloin kulkemaan, syömään karviaisia ja maistelemaan mansikoita. Tuijottelin aikani syvän vihreää nurmikkoa yrittäen etsiä nelilehtistä apilaa, tuloksetta, ehkä lisäonnen puutteen myötä lienee toisaalta ihan hyvä, etten sitten kuitenkaan sitä lottokuponkia tullut raapustaneeksi. Apiloiden ihmettelyn lomassa ennätin seurailla etanoiden ja muiden maan matosten liikkeitä ja ihan vain paistatella päivää patiolla ennen illaksi takaisin Helsinkiin suuntaamista. Lounas ja munkkikahvit satamassa ja kierros Uudenkaupungin upeiden puutalojen katveessa kruunasivat päivän. Eiköhän näillä kivoilla kesämuistoilla jaksa ensi viikonloppuun, jolloin edessä minimatka Tukholmaan (ja myös kunnon kuvasatoa, toisin kuin tältä viikonlopulta).

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Ihana tämä sinun blogisi!! :) Visuaalisesti todella kaunis. Taidanpa seurailla blogilistalla!
Tervetuloa vierailemaan tännekin: laapalaura.blogspot.fi

Mukavaa viikkoa!
-Laura

Vastaa

Heipppa, kiva kun eksyit blogiini ja ihana kuulla jos viehättää, tervetuloa mukaan! Täytyykin käydä kurkkaamassa blogiasi :) Aurinkoista viikon jatkoa myös sinulle!

Vastaa

Hih, olent tainnut tuollaisen joskus vuosia vuosia sitten saada joltakin, mutta ei sieltäkään neliapilaa kivunnut ylös, taisi alku kuolla hellässä hoivassani alta aikayksikön. Ei ilmeisesti onni suosi minua :)

Vastaa

Lukijasikin on suuntaamassa ensi viikonloppuna minilomalle Tukholmaan. Juuri katsoin, että saattaa hieman sadella. Toivotaan kauniita päiviä kävellä tukholmalaisia katuja. :)

Vastaa

Oi, hauska sattuma, menetkö lentäen vai myöskin vain päiväristeilylle? Itsekin olen seuraillut säätiedotteita, mutta vielä ei kovin lupaavalta näytä, mutta onneksi niiden on vielä aikaa muuttua paremmiksi ;) Toivotaan parasta!

Vastaa

Päivä Tukholmassa -risteilylle olen menossa yhdessä poikaystäväni sekä hänen siskojensa ja siskojen avomiesten kanssa. Odotan kovin Fotografiskaa – siellä ei ainakaan sada. :)

Vastaa

Oi, satutaankohan samalle laivalle tai törmätään Tukholman kaduilla ;) Kiitos muuten hyvästä vinkistä, täytyy pitää tuo mielessä jos ehtisi itsekin piipahtamaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.