Viikonlopun kynsilakka on kaunis Kikon lämmin ruskea, sävyltään tismalleen sellainen jota olen jo pitkään etsinyt. Pysyvyyskin on hyvä, samoin kuin pigmentti, jo ensimmäinen lakkakerros olisi jo melkein riittänyt. Ja hinta, se oli Veronassa Kikon putiikissa kolmen euron paikkeilla, eli ei siis juuri mitään. Kattavasta värivalikoimasta olisi ehkä pitänyt ostaa useampikin värisävy kotiin tuomisiksi, mutta eipä sitä silloin voinut tietää miten lakka käytössä toimii ja kynillä näyttää.

Kynsilakka on itseasiassa sävyltään liki hieman vaaleampaa, jo kauan sitten ostamaani Inglotin beigeä kynsilakkaa, joka tosin osoittautui aivan liian ohutpigmenttiseksi ja on siten jäänyt käyttämättä. Sen sjaan kovassa käytössä on ollut Chanelin suositun Particuliere lakan imussa markkinoille tullut Mavalan edullinen versio Marron Glacé, mutta se on sävyltään huomattavasti kylmempi kuin tämä, ja nimenomaan tällainen konjakkinen sävy on ollut se, jonka perään olen haikaillut.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Aikoinaan Kikoa suositteli miulle Madridissa asuva ystäväni ja siitä asti en ole ostanut kynsilakkoja muualta. Kikossa on huikeaa se värien ja sävyjen paljous! Täällä tarjouksessa sai 1,50€ puteli. :)

Vastaa

Värivalikoima oli kyllä ihan mieletön, jos siitä ei löydä etsimäänsä niin tuskin mistään! Nyt kun mainitsit, niin totta tosiaan, osa lakoista oli tuolla Veronan Kikossakin tarjouksessa tuohon samaiseen hintaan, mutta tietysti nämä mihin silmäni iskin oli niitä normaalihintaisia – vaikka eipä normaalihintakaan kyllä tässä tapauksessa lompakkoa päässyt kirpaisemaan ;)

Vastaa

Oi, onpa upean värinen kynsilakka!:) Jos tuohon kynsilakkamerkkiin jossain joskus törmään, niin pitää ehdottomasti testata!:)

Vastaa

En tiedä missä kaikkialla Kikoa on, mutta ehdottomasti suosittelen piipahtamaan jos matkan varrelle sattuu! Samaa hintaluokkaa oli muutkin myymälän kosmetiikat, ja värivalikoima oli ihan yhtä ihastuttava myös huulipunissa ja luomiväreissä. Ostin myös muutaman huultenrajauskynän (parin euron kieppeillä niidenkin alennettu hinta), sellaisissa sävyissä, mitä Suomesta olen yrittänyt etsiä, mutten ole kuitenkaan löytänyt. Tiedän siis minne suunnata kun seuraavan kerran matka samoille kulmille suuntautuu :)

Vastaa

Ihana väri! :)

Vastaa

Kiitoksia, itsekin olen vallan tykästynyt sävyyn :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.