Syyskoomani jatkuu. Myös tämä viikko on kulunut väsymystä vastaan taistellessa, mutta jos jotain piristävääkin, niin viime päivien kaunis sää. Ikkunoista pilkottava ihana auringonpaiste kohottaa mielialaa kummasti. Mutta väsytti tai ei, niin viikot vain aina hurahtavat ohi hetkessä, huomenna on jo perjantai. Mukavan ohjelmantäytteinen viikonloppu luvassa, muttei kuitenkaan liian, sopivasti tekemistä olemista unohtamatta, mutta ennen kaikkea, kaikkea rentoa. Sellaista kuin vaikkapa ystävien tapaamista, elokuvissa käyntiä ja sunnuntaibrunssia. Olen varma, että niistä antimista rakentuu jälleen yksi oikein ihana viikonloppu.

Läppärini hälytti viimein asiaa, jota olen jo pitkään pelolla odottanut, tila loppui. Käytännössähän tuo tarkoittaa lisää työtä, sisällön läpikäyntia ja sen siirtämistä edes jotenkin paremmin organisoidusti kuin nyt jonnekin talteen, ulkoista kovalevyä parempaan paikkaan. Tallennustilan loppuminen herätteli myös käymään läpi kuva-arkistoja, niitä rästiasukuvia kun roikkuu edelleen koneella, jotkut jo niin vanhoja, etten kehtaa enää julkaista, mutta tässä olisi sentään asu tältä syksyltä.

Bleiseri: Zara / Pusero: H&M / Housut: Topshop, Tukholma / Laukku: Furla / Avokkaat: Julie Dee, Wien

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

voi miksi, miksi sinä osaat tehdä noin kauniita ja hyvännäköisiä asukokonaisuuksia? miksi sitä lahjaa ei ole suotu minullekin? oma karderooppini kun sisältää vaan työvaatteet, huppareita ja farkkuja.

Vastaa

Voi että, kiitos :) Heh, no mä taas en osaa meikata ;) Ihmettelen sitä, miten jollain pysyy luomivärisivellin niin hyvin kädessä ja rajauskynä vakaana, kadehdin ja ihailen sitä mieletöntä monipuolisuutta mitä meikkiin jotkut osaavat loihtia. Oma meikkini menee samaan kategoriaan kuin sinun vaatteet, perus perus perus. :) Olen tietoisesti yrittänyt ostaa uuden värisiä meikkejä ja rohkeasti kokeilla, vaikka ei tunnukaan yhtään omalta. Pukeutumisessa se on minulle jotenkin niin paljon helpompaa, luonnollisa, mutta ehkä ydin on sama niille, joille pukeutuminen on kuin minulle meikkaus; rohkeasti uuden kokeilua, vaikka tuntuisikin ensi alkuun ihan hirvittävän vieraalta, niin saattaa kuitenkin jäädä jotain uutta vaatekaappiin/meikkiin. Hih, jos mä käyn ostamamassa violetin luomivärin niin käy sinä vaikka hankkimassa joku tyystin tutusta poikkeava asuste ;)

Vastaa

Aivan ihana asu! Tykkään etenkin noista housuista!

Vastaa

Oi, kaunis kiitos!! :)

Vastaa

Kaunis jakku! Miten saat kuvat noin kirkkaiksi sisäkuvissa? Nyt tuntuu että on niin tuppusen harmaata ja sumuista, että kaikista kuvista tulee aika rakeisia ja hämäriä (Nikon D3100 kameralla..).. Tai sitten en vaan osaa käyttää kameraa ;).
Sulla on ihana blogi, olen paljon lukenut, mutten vielä ikinä kommentoinut :D

Hyvää viikonloppua!

http://cathrinaz.blogspot.fi/

Vastaa

Kiitoksia :) Tämä on kyllä ihan tuskallista aikaa sisäkuvien oton kannalta! Viime vuonna tuskastuin ja hankin ulkoisen salaman, ja se tekee kyllä ihmeitä! Silti, ei se luonnonvaloa voita, ja etenkin nämä kuvat on muistaakseni otettu valoisaan aikaan päivästä, mikä edesauttaa kirkkautta. Ei salamakaan pelasta jos huone on pimeä, mutta ainakin saa aikaan tarkan lopputuloksen ja jos kotana on muuten hyvä valaistus, niin tulee kyllä ihan kelpokuvia :)

Kiitos komentistasi ja oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.