Sain keväällä testattavakseni kaksi Green Peoplen tuotetta, joista lupasin kertoilla kokemuksia niitä ensin rauhassa testattuani. Jos et muista vielä lukeneesi tästä luomu- ja luonnonkosmetiikkasarjasta, voit käydä lukemassa vanhan postauksen täältä. Tiivistettynä Green People huomioi eri ikäryhmät ja puhdistus- ja hoitotuotteita löytyy niin hiuksille, varatalolle kuin kasvoillekin. Kaikissa tuotteissa käytetään luomu- ja luonnonraaka-aineita, eivätkä ne sisällä parabeenejä, lanoliinia, alkaalisulfaattia, synteettisiä hajuaineita ja värinaineita.

Testattavakseni päätyi  ihoa kiinteyttävä kosteusvoide Gentle Tone Hydrating Toning Gel (20,90€) ja kosteuttava puhdistusemulsio ja meikinpoistoaine Gentle Cleanse Make Up Remover & Clenser(31,50€). Omasta ihostani olenkin maininnut sen olevan sekaiho, joka kiiltää herkästi, mutta talvisin taipuu paikoin pintakuivuuteen. Ihonhoidossa suosin helppoutta, joten mitä vähemmän tuotteita/aikaa tarvitsen sen parempi.

Gentle Cleanse lupaa puhdistaa ihon ja meikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Se sisältää mm. rohtosalkoruusua, kamomillaa ja kurjenpolvea, jotka rauhoittavat ihoa ja parantavat osaltaan tulehduksia. 93,7 prosenttia tuotteesta on sertifioituja orgaanisia ainesosia. Tuotelupaus kuulostaa hyvältä, joten odotin paljon petyttyäni niin monen luonnonkosmetiikkasarjan puhdistusaineen puhdistavaan vaikutukseen.

Tuote on koostumukseltaan paksu ja vaahtoamaton, eikä se tunnu järin raikkaalta. Hellävarainen se ehdottomasti on ja uskaltaisinkin suositella sitä herkkäihoisille. Jos meikkiä ei ole tai alla käyttää esiputsaria, niin tämä on näppärä ja varmasti hellävarainen tuote, mutta valitettavasti joudun toteamaan, ettei tämäkään yksinään poista kaikkea meikkiä (ainakaan minulla) tai ole paras tuote epäpuhtaalle iholle jokseenkin raskaan koostumuksensa takia, vaikka tulehduksia parantava vaikutus onkin epäpuhtaalle iholle iso plussa. Mineraalimeikki lähtee suht hyvin, mutta ripsarin ja öljyisten tuotteiden kanssa on haastavampaa. Iho jää tuotteen jäljiltä pehmeäksi, muttei raikkaaksi, mutta toisaalta en ikinä ole pitänyt puhdistusemulsioista vaan suosin mieluummin geeli- tai vaahtoputsareita, joten lähtökohtani on hieman puolueellinen. Tuote on pakattu tiiviiseen pumppupulloon ja pakkaus on näppärän kokoinen, joten se on helppo ottaa matkalle mukaan.

Toinen käyttämäni tuote on ollut ihoa kiinteyttävä Gentle Tone kosteusvoide. Tuotteen valmistuksessa on käytetty mm. ikikukkaa, kamomillaa ja kurjenpolvea, joilla on punaisuutta tasaava, ihoa rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Voide koostuu 95 prosenttisesti sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista. Toisin kuin ensin esitelty, tämä on ollut täysosuma! Tuote on ihan loistava ja sopii iholleni täydellisesti. Voide on geelimäistä, ihanan raikasta ja imeytyy super nopeasti, se sopii siis täydellisesti meikin alle. Tuotekuvauksessa mainitaan, että voide toimii hyvin myös meikkivoiteeseen sekoitettuna kohottaen ja kirkastaen samalla ilmettä. Ison plussan annan myös riittoisuudesta (voidetta riittää pieni pisara) sekä hygienisestä pumppupullosta. Tuoksu ei ole hääppöinen, muttei ainakaan omaa nenääni häiritse, mieluummin näin kuin tarpeettomilla lisätyillä tuoksuilla höystettynä. Suosittelen lämpimästi voidetta erityisesti epäpuhtaalle ja normaalille/sekaiholle.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.