Kuten ehkä muistatte, sain joulun alla testattavaksi Vichyn uutta Aqualia Antiox –sarjan, joka on tässä kuussa ilmestynyt myyntiin apteekkeihin. Pähkinänkuoressa sarja lupaa kosteuttaa, palautta heleyttä iholle, poistaa väsymyksen merkkejä ja kadottaa pieniä ilmejuonteita. Mainittava meriitti tuotteille on parabeenittomuus.

Otin tuotteet ilolla vastaan ja ilmejuonteet suurennuslasin alle. Testasin tuotteita aktiivisesti kolmen viikon ajan, eli jätin kaikki aiemmat tuotteeni hetkeksi syrjään ja katsoin mitä nämä tekevät iholle kolmen viikon tehokäytössä. Vichyn tuotteista on aiemminkin ollut positiivisia kokemuksia eivätkä nämäkään tuottaneet pettymystä. Tuotteet olivat kaiken kaikkiaan miellyttävän raikkaita ja ylellisen tuntuisia. Alla arvio jokaisesta tuotteesta erikseen.

Aqualia Antiox Anti-fatique ice effect stick, 4ml n.17,90€

Tuotelupaus: Välittömästi silmänympärysihoa virkistävä ja kirkastava helppokäyttöinen silmänympäryspuikko. Poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Parabeeniton, hajusteeton. Soveltuu herkkäsilmäisille ja piilolinssien käyttäjille. Monitehoinen antioksidantti, Citrus Tm polyfenoli tekee silmänympärysihosta heleän. Eskiini, dexltran sulfaatti ja kofeiini auttavat parantamaan nestekiertoa. Thermal Spa –lähdevesi rauhoittaa ihoa.

Tuotearvio: Miellyttävä ja super raikas silmänympäryspuikko. Tuote on helppo levittää ja on miellyttävän keveää ja koostumukseltaa geelimäistä. Silmänympärystuotteen levitys toi poikkeuksetta miellyttävän raikkaan tuulahduksen iholle – efektiä lisää entisestään, jos tuotetta säilyttäää jääkaapissa. Käytin puikkoa aamuin illoin ja se toimii erinomaisesti meikin alla! Tuote lienee paras väsyneelle ja turvonneelle iholle. Tykästyi tuotteen muotoon, puikkoa oli yllättävän helppo ja miellyttävä käyttää.

Aqualia Antiox Cream SPF, 50 ml n.24,00€

Tuotelupaus: 24H kosteuttava antioksidanttinen kasvovoide suojakerroin 15. Poistaa väsymyksen merkkejä iholta, palauttaa välittömästi iholle heleyttä ja kosteuttaa 24h. Tuotteen sisältämä antioksidantti Citrus TM polyfenoli tekee ihosta nuorekkaan ja heleän, C-vitamiini suojaa ihoa vapaailta radikaaleilta. Thermal Spa –lähdevesi rauhoittaa ihoa.

Oma arvio:Kaikki muut sarjan tuotteet olivat erityisen raikkaita ja kevyitä, tämä oli joukon koostumukseltaan täyteläisin tuote. Tuote ei kuitenkaan ollut liian paksu, jotta olisi tuntunut ihohuokosia tukkivalta saati iholla paksulta tai raskaalta. Päin vastoin, tämä tuntui joukon ylellisimmältä tuotteelta. Voide oli kosteuttava, ja toimii hyvin talvikuivalla iholla – kolmen viikon aikana ei kertaakaan kiristävää tunnetta iholla tai näkyvää kuivuutta. Meikin alle tämä tuntui liian paksulta, joten käytin tätä pääasiassa yövoiteena.

Aqualia Antiox Fluid SPF 12, 40 ml 19,90€
Tuotelupaus: Poistaa väsymyksen merkkejä iholta, palauttaa välittömästi iholle heleyttä ja kosteuttaa 24h. Pehmeä ja helposti imeytyvä koostumus. Jättää iholle raikkaan mattapinnan ja tekee ihosta nuorekkaan ja heleän. Mineraalipigmentit antavat hehkua ja parantavat ihon sävyä. C-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta Thermal Spa –lähdevesi rauhoittaa ihoa.

Oma arvio: Ilahduttavan miellyttävän tuntuinen kasvovoide. Joukon suosikki, jos nyt näin erilaisia tuotteita voi edes keskenään vertailla.:) Koostumukseltaan juuri mieleiseni; voidemainen mutta kevyt ja nopeasti imeytyvä – täydellinen meikin alle! Tämä päihitti selkeästi viimeaikoina tutuksi tulleet päivävoiteet, ja uskon vahvasti, että tämä päätyy ostoskotiini jatkossa. Voide on hellävarainen ja kosteuttava. Iho jäi raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi, kiristävästä tunteesta ei merkkiäkään. Erinomainen uusi tuttavuus!

Aqualia Antiox Fresh Treatment, 4g + 16ml n.32€


Tuotelupaus: 3 viikon tehokuuri, jossa antioksidanttisen aktiiviaineen Citrus TM polyfenolia sisältävän seerumin ja 10% C-vitamiinijauheen yhdistelmäpakkaus. Seerumi palauttaa välittömästi iholle heleyttä ja tasoittaa ihon pintaa. 3 viikon käytön jälkeen sävy on kirkkaampi ja ilmejuonteet ovat silottuneet. Säilöntäaineeton.

Oma arvio: Tehokuuri oli mielenkiintoinen kokemus, sillä en ole vastaavia kuuriluontoisia tuotteita ennen käyttänyt. Seerumi oli kevyttä ja imeytyi nopeasti, siitä huolimatta suosin sen käyttöä iltaisin. Toisinaan aine nipisteli hieman ihoa, mutta tunne katosi nopeasti. Kolmen viikon käyttökuurin aikana huomasin kaksi asiaa ihossani (tosin vasta n. 1,5 viikon käytön jälkeen):

1. Ihoni tuntui aiempaa tasaisemmalta, peilistä tuskin olisin tasaisuuden suhteen eroa entiseen huomannut, mutta kosteusvoiteen ja kasvojen pesun yhteydessä kiinnitin huomiota sileältä ja miellyttävältä tuntuvaan ihoon.
2. Ihon väri tuntui selkeästi tasaisemmalta kuin ennen ja ns. terveemmän väriseltä. Ihoni on yleensä aina (erityisesti talvisin) todella kalpea ja toisinaan väsyneen näköinen, kaiken kukkuraksi näin talvisäillä se punoittaa paikoin helposti. Nyt se tuntui siltä, kuin se olisi saanut hitusen aurinkoa (en puhu rusketuksesta, vaan sellaisesta pienestä terveestä annoksesta aurinkoa, joka piristää ja tasoittaa ihoa ja antaa aavistuksen hehkua).

En ole aiemmin juurikaan kiinnittänyt huomiota ihoni juonteisiin, ehkä siksi, ettei niitä vielä juurikaan ole. Otsassani on kaksi hienoista juonnetta oikean kulmakarvani päällä (kuinkakohan toispuoleisesti tietämättäni ilmeilen…?), joten tiesin mihin kiinnittää huomiota kuurin aikana. Niihin seerumi ei kuitenkaan vaikuttanut, eli siinä ne ovat samanlaisena kuin aiemminkin.

On vielä mainittava, että koska käytin tuotteita yhtä aikaa, on mahdotonta sanoa millä oli eniten vaikutusta lopputuloksiin – oliko se juuri seerumi, vaiko tuotteiden kombinaatio.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.