>Miten sitä onnistuukin vapaalla järkkäämään päivän näin täyteen ohjelmaa? Onneksi sentään olen muistanut pitää kiinni päivätorkuista, jottei vapaat nyt ihan kokonaan puuhaillessa menisi. Vaikka, eihän nämä pääsiäisen ohjelmat kyllä hirveän rankkoja ole…:)

Eilisen asuni oli ennen kaikkea mukava ja rento. Värit eivät noissa ylimmissä kuvissa ihan vastaa todellisuutta, keltainen huonevalo jättänyt jälkensä vivahteisiin. Todellisuudessa siis takin ja hameen sävy on hyvin lähellä toisiaan samoin kuin huivin, sukkahousujen ja t-paidan kuvioinnin sävyt toisiaan. Alimmassa kuvassa siis värit jotakuinkin todellisina.

T-paita: Zara
Neule: Zara /2nd hand
Vyö: Pieces
Hame. Xanaka /Ranskasta
Sukkahousut: Lindex
Kengät: Ellos
Takki: Zara
Huvi: H&M
Flamingo Spa & Wellnes -reissu oli erittäin onnistunut. Olen joskus käynyt työnpuolesta vierailulla tiloissa, jolloin yleis-ilme oli miellyttävä, muttei täysin vakuuttanut. Mutta nyt kun valot olivat himmeät ja tunnelmalliset, niin kummasti paikankin viehättävyys käyrä kohosi. Paikasta jäi rittäin miellyttävä maku. Spa & Welness puolen ikäraja on 20, joten ero vesipuiston ja kylpylän välillä oli kuin yöllä ja päivällä. Vesipuistopuoli oli täynnä hälinää, naurua ja huutoa ja spa puoli oli ihanan rauhallinen ja tunnelmallinen.
Spa -puolelta löytyi mm. lämminvesiallas, mineraaliallas ja suolahuone. Saunoja oli useampia, kuten havusauna, höyrysauna, kivisauna, biosauna jne. Inhoan saunomista, yleensä. Tänään viihdyin ensimmäistä kertaa saunassa. Flamingon aromaattinen höyrysauna hurmasi minut. Se oli tunnelmallinen ja saunaksi raikas. Höyry tuoksui hyvälle ja taustalla soi miellyttävä musiikki – sauna minun makuuni.:) Jopa havusauna ja kivisauna yllättivät minut. Ilma ei ollut kuuma kuten normaaleissa saunoissa vaan pääpaino oli enemmänkin hemmottelulla kuten tuoksuilla, väreillä ja musiikilla.
Otimme kullan kanssa yhdessä seremoniallisen jalkakylvyn, joka oli miellyttävä kokemus sekin. Tosin, 20 minuuttia tuntui menevän hujauksessa! Kovaan kohteluun Thaimaan jakahoidoissa totuneena tämä oli hyvin rauhallinen kokemus, hieronta oli lähinnä sivelyä.:) Istuma-asennonkin olisin mielelläni vaihtanut lähemmäs vaakatasoa, mutta lämmin ja hyväntuoksuinen kääre niskassa teki istumisenkin miellyttäväksi.
Ensikerralla (sillä ensikerta tulee varmasti) ajattelin kokeilla Sabia Med – hoitoa, joka on valohoito hiekkaerämaassa (eli hiekkaa täynnä olevassa huoneessa). Spa -kokemus jätti mukavan raukean olon. ihokaan ei mineraalivedessä lillumisne takia ollut ryppyinen ja kuiva kuten uimahallissa käynnin jälkeen vaan miellyttävän pehmeä ja sileä.
Flamingoon suuntaavalle suosittelen lämpimästi ottamaan jonkun hoidon, sillä hoitohintaan sisältyy spa & wellnes – puolen käytön kolmen tunnin ajan, mikä siis on sama aika kuin ostaessasi normaalin lipun. Kun siis maksat edullisimmasta hoidosta 37€ (jalkahoito) tai 38€ (valohoito) saat sekä hoidon, että spa-käyttöoikeuden, mutta kun ostat pelkän sisäänpääsyn, maksat 32€, eli käytännössä edullisimman hoidon saa vain 5euron lisähinnalla.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.