Kävin eilen tutustumassa H&M:n showroomilla Versace for H&M mallistoon, joka tulee myyntiin viikon kuluttua torstaina heti aamusta klo 8. Kuten kaikki muutkin H&M:n vierailevien suunnittelijoiden mallistot, tämäkin oli hyvin tunnistettavissa ja ehdottomasti särmikäs. Vaatii väistämättä tiettyä itsevarmuutta käyttää monia malliston näyttävistä vaatteista Suomen harmaassa katukuvassa.

Viidakkokuoseja, violettia, pinkkiä, kirkkaan keltaista ja nahkaa yhdistettynä niitteihin ja blingblingiin. Hillitymmin pukeutuvan ei kuitenkaan kannata säikähtää, vaan keskittää huomio asusteisiin, iso näyttävä sormus tai värikäs huivi on ripaus Versacea ja huomattavasti helpompi käyttää kuin vaikkapa palmukuvioiset trikoot. Jos katseenvangitsijaa etsii, paljetein tai niitein varustettu minimittainen hippamekko toimii varmasti.

Muutenkin mallisto on täynnä yöelämään sopivia vaatteita, joten pikkujouluaika on täydellinen hetki malliston ilmestymiseen. Hillitympää juhlalookia etsivä yhdistää paljettihameen yksinkertaiseen puseroon tai päivänvastoin, säihkyvän topin farkkuihin tai muuten pelkistettyyn alaosaan.

Itse iskin silmäni jo malliston printtimainoksessa kultaiseen massiiviseen rannekoruun, jonka mielelläni kävisin itselleni lunastamassa (alin kuva), ellei se katoa kaupoista jo myyntiintulopäivänä, nettikauppaankaan ostoksille kun ei ole mahdollista päästä työmatkan takia. Myös mustat kiiltonahkakorkkarit ja vastaavat kultaisena istuisivat minunkin hivenen hillitympään vaatekaappiini, tai timantein koristeltu sormus piristäisi klassista toimistoasua. Vaatteista tyyliini istuisivat sirot pikkumekot, violetti ja musta (4. kuva ylhäältä). Miten on, iskeekö tyyli sinuun?

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.