Arkeen paluu on ollut vaikeampaa kuin osasin kuvitella, mutta onneksi sentään kesä ei loppunut loman loppuessa (oikeastaan vasta taisi alkaa). Myönnän maanantaina turhautuneena katselleeni lentotarjouksia, oikeastaan ihan minne vain, mutta en sentään arkiahdistuksessani tehnyt hätiköityjä nettiostoksia. Niiden sijaan eilen tuli varattua risteily Tukholmaan tulevalle viikolle. Varsinaisesti ex tempore –matkaksi tätä ei voi kutsua, ystävän kanssa Tukholman visiitistä on tainnut olla puhe liki siitä pitäen kun olemme tutustuneet, eli jotakuinkin kolme vuotta, mutta näköjään niitä kaikkein helpoimpia asioita ei vain saa tehtyä, kuten pari klikkausta vaativaa laivamatkavarausta.

Voi olla, että nytkin asia olisi jäänyt vain ’olisi kiva’ puheeksi, maalailinhan mielessäni kalenteriin matkalovea vasta jonnekin loppusyksylle, mutta onneksi jotkut ovat aikaansaavempia. Poikaystävä kysyi ’mites ensi viikolla’, ja oli siinä vaiheessa klikannut auki punaisen lähdön Viking Linelta ensi viikon viikonlopuksi. Nyt vain päivää Tukholmassa suunnittelemaan. Siitä onkin ikuisuus kun olen viimeksi Tukholmassa käynyt, seitsemän vuotta ehkä? Kaikki vinkit siis ovat enemmän kuin tervetulleita!

Minimatkakin piristää mieltä kummasti, heti jaksaa paremmin kun on jotain mitä odottaa. Kun kotiudun Tukholmasta, onkin enää pari viikkoa työmatkaani Italiaan, ja tuttuun tapaan varasin paluulennon vasta viikonlopulle, niin ehdin hetken uppoutua itsekseni Veronan tunnelmaan. Sieltä kotiuduttua pitäisi jaksaa vajaat kolme viikkoa edessä häämöttävään minilomaan Wienissä. Ehkä näillä pärjää sinne lokakuun alkuun ja sitten voikin jo viimeistään alkaa suunnittelemaan pidempää talvireissua, ja jos sitä ennen tekee tosi tiukkaa, niin voihan sitä aina tehdä toisen viikonloppureissun johonkin Euroopan suurkaupunkiin.

Alla arkistoihin unohtunut asukuva alkukesältä.

Laukku: Apriqot / Kengät: H&M / Jakku + hame + pusero: Zara

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.