Vappuviikonloppu on ollut mitä parhain. Vappu onnistui yli odotusten kaikesta suunnittelemattomuudesta huolimatta ja synttärit olivat ihanat ja sopivan rauhalliset. Eilinen vierähti keskustassa nauttien ihanasta säästä, syöden jäätelöä ja sulkaata kaupungin kuhinaa ja vapun jäkimaininkeja katsellen sekä käsi kädessä meren rannalla kulkien. Aamu aloitettiin erinomaisella aamiaisella ja päätettiin maukkaaseen illalliseen. Juuri täydellinen päivä minulle.

Nyt on asurästeihin kertynyt taas muutama asu lisää, mutta aloitetaan perjantain, eli vappupäivän, asusta:

 

Toppi: Mango/2nd hand
Neuletakki: Esprit/2nd hand

Takki: H&M
Farkut: Zara
Vyö: Mango/2nd hand

Kengät: Zara
Laukku: 2nd hand
Joitain kertoja minulta on toivottu hiusten ja meikin näkymistä asukuvien yhteydessä ja ajettelin nyt poikkeuksellisesti napata myös meikkikuvan jonon jatkeeksi. Tosin, valo ei ole imartelevin, mutta kyllähän siitä tuon tärkeimmän näkee. Eli samalla perusmeikillä mennään kuin lähes aina ennenkin. Meikissäni siis harvoin on mitään kummallista, se kun lähes aina noudattelee samaa nude-linjaa, eli meikkipohja, kevyesti poskipunaa, vaaleaa ja tummanvaaleaa luomiväriä, kulmakynää, ripsiväriä ja vaaleaa huulipunaa. Ei siis mitään

erityistä.Tosin, poikkeuksellisesti viime aikoina olen leikitellyt huulipunasävyillä, ja etsinnässä on korallinpunainen huulipuna.

Sama linja jatkuu hiusten kanssa. Kampaukseni on oikeastaan aina sama, siksi en juurikaan koe oleelliseksi jättää ”päätä paikoilleen” kuviin, kun se kuitenkin aina näyttää samalta.:) Eli hiukset auki, sivujakaus ja hiukan lakkaa.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.