Takki: H&M
Huivi: Malesiasta
Käsineet: Wedin’s
Sukkahousut: Lindex
Kengät: Ellos
Hame: Lindex
Laukku: Global
Neuletoppi: Riley
Neuletakki: Malesiasta
Olemme rakkaani kanssa syöneet nyt kuluneena viikonloppuna erinomaiset aamiaiset, eilen Werner Krulla’sissa ja tänään ihan itselaitetun aamiaisen. Näillä herkullisilla aamiaisilla on todella pärjännyt iltaan asti, joten aamiainen on epäilemättä päivän tärkein ateria. Pitäisi varmasti alkaa panostaa enemmän aamupalaan, nykyään kun arkiaamuisin yritän pikapikaa syödä lähinnä muroja muiden aamutointen lomassa. Ja jos on tiukka aikataulu, niin aamiainenhan on se, josta ensimmäisenä tingin. Ei hyvä.
Kunnollinen aamiainen olisi kyllä ihana, etenkin jos se tarjoiltaisiin valmiina, mutta entistä varhaisempi aamuherätys ei oikein houkuta. Siksi tavaksemme onkin tullut kuroa menetettyjä aamiaisia kiinni, ja nauttia viikonloppuisin rauhassa aamiainen ulkona. Krulla onkin noussut ehdottomaksi suosikiksi täydellisen buffee-aamiaisen myötä, mutta ei esimerkiksi Cafe Engelin aamiainenkaan yhtään hullumpi ole. Krullasissa sattui vielä sopivasti notkuvan buffeepöydän lisäksi olemaan käsintehtyjen suklaiden maistiaiset, joten voisiko päivä enää paremmin alkaa?;)
Viikonloppu on kaikenkaikkiaan ollut ihanan rentouttava. Sain tänään yhden vaatekaapin lisää, joten pääsen taas hieman eteenpäin laatikoidenpurkamisessa. Koti siis näyttää vieläkin kuin pyörremyrskyn jäljiltä, mutta pikkuhiljaa…

 

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

>IHANIA KUVIA! Tulipa hyvä olo tätä postausta lukiessa. Kiitos :)

Vastaa

>hei paljon toi aamupalabuffet maksaa? en löytäny netistä hintaa. aamupalabuffet sunnuntaisin on kyllä ihan parasta, mut ei vaan usein jaksa lähtee mihinkään. pitääpä käydä tossa paikassa..

Vastaa

>Tiinatar: Ihana kuulla, kiitos!:)Jessi: Krullan buffee on ihana, mutta kyllä siitä saa maksaakin. Lauantaina aamiainen on 18,90 ja sunnuntaina 24,90. Eli kohtuullisen hintavaa, mutta toisaalta, kun paikalle menee rentoutumaan ja rauhassa istuskelemaan, eli kiireellä syömään, niin kyllä se tuntuu sen arvoiselta. Etenkin kun kaikki on hyvää ja laadukasta, sekä paikka viihtyisä.:)

Vastaa

>Oih :) Kuulostaa aivan ihanalta!! Rakastan sydämestäni laadukkaita ihania kahviloita! Harvemmin vaan on tullut aamupalalla käytyä, vaan ihan vaan muuten tulee käytyä erityisesti viikonloppuisin iltapäivällä. Niin ja kyllä joskus arkenakin kun on töistä vähän väsynyt ja kaipaa piristystä, niin ei muuta kuin ihanaan kahvilaan oman kullan kanssa ;) Ja takaisin tullessa ostamaan vielä joku ihana ”hömppälehti” ja palata kotiin ja käpertyä sohvalle lukemaan… Pienestä asiasta on suuri ilo arjessa! Muuten todella hieno asu taas sinulla, punainen sopii oikein hyvin, varsinkin kun töissäsikin kaikki meni putkeen….kuvastaa ihan sinun mielenlaatuasi. Olen tosi iloinen puolestasi!!!! Takki on myös aivan ihana, ihan harmitti kun ostin itse juuri mustan lyhyen villakangastakin, että kyllä tuo beige olisi kuitenkin ollut tosi tyylikäs…

Vastaa

>Kiitti vinkistä, pitää käyd joskus siellä :)

Vastaa

>Anonyymi: Samoin! Aika tuntuu jotenkin pysähtyvän kun istahtaa herkullisen leivoksen ja kaakaokupin ääreen! Siinä on jotain urbaania romantiikkaa!;) Itse en mitenkään ennätä ennen töitä aamupalalle, mutta olen kyllä haaveillut siitä, miten ihanalta päivä tuntuisi aloittaa siten. Jaksaisi varmasti ihan eritavoin! Noh, ensin pitäisi päästä eroon kahdeksan aamuista..:)Ja kiitos! Enpä tullut ajatelleeksi mielialan näkymistä väreissä, mutta nyt kun sen sanoit, niin totta!:)Itselläni käy yleensä ihan samoin, pyörittelen useita värivaihtoehtoja, mutta yleensä päädyn silti siihen mustaan! Etenkin takkien kanssa on vaikka kuinka monta kertaa käynyt niin. Nyt olen ihan tietoisesti pyrkinyt siitä pois.:) Mutta, onhan musta aina klassinen ja ns. aina tyylikäs valinta, se sopii niin moneen asuun! Musta takki on kuitenkin se, mikä pitäisi ensimmäisenä kaapista löytyä ja vasta sen jälkeen alkaa katsella muita värejä. Ainakin itse päädyn aina silloin mustaan, kun mikään muu ei tunnu sopivan. Turvallinen väri!;)Ilona: Kannattaa kokeilla!;) Kannattaa muuten tehdä pöytävaraus, jos on menossa aamiaiselle lauantai tai sunnuntai aamuna!

Vastaa

>Hei Korundi, jollet jo olisi aiemmin saanut ruusua, olisin mina sen sinulle antanut, ja blogissani nyt olen sinut maininnut. Kiitos kivasta blogistasi!

Vastaa

>Voi, kiitoksia ihanasta tunnustuksesta!:)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.