Se Wienistä ostamani keltainen jakku nyt kummasti kummittelee lomalla napatuissa asukuvissa. Uskokaa pois, ei se sentään koko ajan päälläni ollut, vaikka kuvien perusteella melkein muuta voisikin väittää. :) Tässä siis asukuva matkalta, nyt pakenen ulos nauttimaan auringosta ennen viikonloppureissulle poikaystävän kotikulmille suuntaamista. Aurinkoista perjantain jatkoa kaikille sateen uhasta huolimatta!

Mekko: GinaTricot / Jakku: Zara / Vyö: Zara / Laukku GinaTricot / Kengät: ViaUno

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Hieno tyyli

Vastaa

Kiitoksia :)

Vastaa

Mua jaksaa hätkähdyttää se, miten osaat yhdistellä kaiken niin harmonisesti. Tai siis, eihän sen pitäisi enää yllättää. ;) En osaisi esimerkiksi tuota laukkua yhdistää yhtään mihinkään, mutta sulla se on ollut jo vaikka kuinka monessa asussa.

Ehdotan pientä haastetta, jossa sulle annetaan erilaisia vaatteita tai asusteita ja jokaisen ympärille pitää luoda asukokonaisuus. ;)

Vastaa

Heh, kiitos :) Musta tuntuu, etten nyt ole löytänyt yhtään mitään uutta asurintamalla, vaan jumittunut samoihin vanhoihin yhdistelmiin.

Hmm, haaste kuulostaa hauskalta! Miten asusteet/vaatekappaleet valikoidaan, siis jonkun nettikaupan valikoimasta vai minun kaapistani? :)

Vastaa

No ei tietenkään sun kaapista, sehän olisi liian helppoa. ;)

Nettikauppajuttu olisi toki helppo toteuttaa kollaaseilla tai muilla sellaisilla, mutta lähinnä mua kutkuttelisi ajatus siitä, että oikeasti joutuisit pukeutumaan johonkin ei-niin-sun-juttuun ja saamaan kasaan toimivan kokonaisuuden…

Vastaa

Idea on hauska, mutta toteutus hivenen haasteellinen :) Jos keksit siihen hyvän idean, niin hikaise ;)

Vastaa

Ihanan aurinkoinen asu, olet kuin pääsiäislilja!
Ja samaa mieltä Eirenen kanssa – sun kykysi yhdistää kaikki levollisiksi kokonaisuuksiksi on kadehdittavaa. Toi sun laukku on sellainen, että minä en kaupassa siihen kahta kertaa edes vilkaisisi, ja kuitenkin sulla se on hyvän näköinen!

Vastaa

Hih, kiitos – eksynyt väärään vuodenaikaan :)

Kiva kuulla, itse ajattelen aina, että kyse on kokonaisuuksista, siitä miten minkäkin asusteen/vaatteen yhdistää, eikä niinkään yksittäisistä kappaleista, tarkoitan, että uskon, että ’melkein’ minkä vaan voi saada näyttämään hyvältä oikein yhdistettynä ja minkä vaan myös vastaavasti voi kadottaa vääränlaiseen kokonaisuuteen :)

Vastaa

Hei kaunokainen! Ja niin kaunis asu jälleen! Toivottavasti ehdit kurkkaamaan jossain vaiheessa blogiini, siellä olisi sulle tunnustus :)

Vastaa

Oi, ihana, täytyykin käydä kurkkaamassa! Kiitoksia! :)

Vastaa

Tämä valkoinen mekko on varmaan yksi suosikeistani vaatekaapissasi :). Sama oli muistaakseni joskus pikkujoulumekkona mustilla asusteilla. Kaunis yhdistelmä jälleen, olet taitava asustamaan ja muuntelemaan vaatteita yhdistelemällä eri tavalla. Itse jotenkin jumiutuu niihin hyväksi havaittuihin yhdistelmiin, eikä osaa ajatella puhtaalta pöydältä, vaikka tästä näkee jälleen hienon esimerkin kuinka saisi moninkertaistettua vaatekaappinsa sisällön!

ps. Olen seurannut blogiasi noin vuoden ja ensimmäinen kerta kun uskaltauduin kommentoimaan… blogisi on yksi kolmesta joita olen jäänyt seuraamaan jatkuvasti. Kiitos, ihanan inspiroiva!

Vastaa

Ihana kun jätit kommentin, sen myötä iltapäivän väsymyksestä nuutunut mieli piristyi huikeasti :) Kiva kuulla ja kaunis kiitos, ihanaa kun olet viihtynyt jo näin pitkään blogini parissa! Muistat ihan oikein, samainen mekko on ollut pikkujoulumekkona ja tainnut olla vielä joku muukin kera sen päälle käytössä ilta-asuna, mutta kaiken kaikkiaan silti harmillisen harvoin tullut käytettyä, soisi päätyvän useamminkin päälle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.