Olen täysin hurahtanut saamaani Maria Nilan Power Powder tuuhentavaan hiuspuuteriin, joka on loistava arkituote hennoille ja ohuille hiuksille siinä missä avain kuohkeisiin kampauksiin. Koostumukseltaan hiuspuuteri on kuivashampoon kaltaista, mutta kun kuivashampoo tuo volyymia, niin hiuspuuteri tuo erinomaisen pidon tuuheuden ohella. Hiuspuuteri levitetään tyveen kapean kärjen avulla, ja parilla sormien pyöräytyksellä päänahkaa vasten tyvi kohoaa hetkessä ja kuohkeus pitää koko päivän. Lopputulos ei ole kova kuten lakan kanssa herkästi, vaan luonnollinen liike hiuksissa säilyy.

Puuteri on mattaista, ja hallitusti laitettuna se ei näy, vain upea kuohkeus jää jäljelle – kuin tupeeraus ilman tupeerausta! Miinuksena on, että hiuspuuteri tuntuu sormenpäihin tahmaisena (tahmaisuus lähtee kuitenkin normaalin hiustenpesun yhteydessä), mutta hiuksiin ei kuitenkaan jää raskasta tunnetta. Tyveä paljon haroville tuntoherkille suosittelen käyttämään tätä kampauksien pohjana, mutta itse käytän tätä ihan arjessa ja avoimissa hiuksissa.

Pakkaus on näppärän kokoinen ja superkevyt, joten se kulkeekin pienenä pelastajana mukana käsilaukussa. Nopea apu kun hiukset tarvitsevat freesausta tai pikaista ryhtiä. Täydellinen tuote siis mukavuudenhaluisille (lue laiskoille) hiustenlaittajille. En usko, että on helpompaa tapaa saada pitävää nostetta niin lyhyisiin kuin pitkiinkin hiuksiin.
Maria Nila on ruotsalainen luonnonmukainen hiustenhoitoon erikoistunut tuotemerkki, jota myydään pääasiassa kampaamoissa. Suomessa merkkiä maahantuo Peili Hiussali. Itse käytän valkoista Power Powderia, joka sopii erittäin vaaleille hiuksille (toimii minullakin, vaikkeivät hiuksei vitivalkoiset olekaan), mutta sarjasta löytyy vastaava hiuspuuteri myös blondeille, bruneteille, punapäille ja mustahiuksisille.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.