Viikon ohjelmaputki on viimein saatu päätökseen ja ihan äskettäin kotiuduttiin Lappeenrannasta eilisistä häistä. Juhlat oli tosi onnistuneet, mutta kyllä on ihanaa olla taas kotona! Ja koneen ääressä…;) Olen potenut pientä eroahdistusta blogistani, kun viimeiseen viikkoon (saati viimeiseen pariin vuorokauteen) ei ole ollut juuri yhtään aikaa edes käväistä blogin puolella!

Alla pieni kurkistus juhla-asuni värimaailmaan ja yksityiskohtiin, julkaisen kuvan asusta ihan päälläkin, kunhan saan juhlakuvat purettua koneelle.

Päällä oli siis vaaleanpunaista ja mustaa, laukun tuunasin viime hetkellä mieleiseksi. Kaapista löytyi ainoastaan yksi varteenotettava musta satiininen juhlalaukku, mutta se tuntui sellaisenaan tylsältä ja turhan laatikkomaiselta. Perjantai-iltana kääräisin laukun läpän ympärille paksun mustan satiininauhan ja solmin sen rusetille. Rusetin keskelle pujotin vanhan rintaneulan, jonka kivi sopi täydellisesti juhlamekkoni väriin. Nauhan ompelin parilla pistolla kiinni rusetin alta ja sisäpuolelta, jotta sen saa tarvittaessa myös helposti pois. Muuten tylsänä pitämäni laukku sai pienellä vaivalla vähän särmää!

Palailen myöhemmin asiaan asukuvien ja muiden rästipostausten kanssa!:)

 

pageTracker._trackPageview();

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.