Nyt kun muuton jälkeen on saanut viimein kaikki vaatteet paikoilleen ja seasta on tullut karsittua reippaasti tarpeetonta, on ollut kiva täydentää vaatekaappia myös jollain uudella. Ihan lähiaikoina vaatekaappiini on eksynyt mm. seuraavaa:

1. Olen heikkona kauniisti laskeutuviin siroihin puseroihin, joten tämä Zaran paita veikin sydämeni heti ensisilmäyksellä. Vastaavat paidat toimivat loistavasti töissä, ja ne on helppo yhdistää melkein mihin alaosaan vain; suoriin housuihin, farkkuihin tai hameeseen. Nämä ovatkin varsinaisia kiireisten aamujen pelastajia kun asua ei jaksa tai ennätä miettiä; vastaava pusero ja mustat housut toimivat takuuvarmasti!
2. Alkusyksystä ostamani H&M:n pillimalliset mustat housut ovat kovasta käytöstä jo hieman kuluneet, joten sopivasti Zaralta osui silmiin vastaavanlaiset jämäkät mutta joustavat housut täyttämään uhkaavaa tyhjiötä tämän hetken suosikkihousujen saralla.
3. Turkoosi ei pahemmin kuulu vaatekaappini väreihin, mutta tämä hivenen murretun sävyinen Espritin pusero oli sen verran suloinen, että päätin antaa värille mahdollisuuden. Miellessäni jo yhdistin värin luonnonvalkoiseen ja konjakinsävyihin, joiden uskon tuovan murretun turkoosin kauniisti esiin, mutta pitävän kokonaisuuden pehmeänä ja lämpimänä.
4. Simppeleitä ja siten monikäyttöisiä puseroita ei kai koskaan voi olla liikaa, Zaralla niitä tuntuu nyt olevan vallikoimassa useita, joten oli vaikea valita mitkä niistä lähtisivät täydentämään vaatevalikoimaani. Kestosuosikkejani, eli puuterisia ja valkoisia sävyjä kaapista jo löytyykin, joten persikkainen roosa tuntui hyvältä värivalinnalta.
5. H&M:n puuterinvärinen neulemekko toimii niin minimekkona kuin pitkänä toppinakin.
6. Yllätin itseni tykästymällä Zaran housuihin, joissa perinteisen vyötärökaistaleen on korvannut joustava resorimainen vyötärönauha. En oikein tiedä mikä housuissa vetoaa, mutta ehdottomasti jokin, sillä samalla hetkellä kun näin housut, tiesin etten voisi enää palauttaa niitä takaisin hyllyyn. Toivottavasti tunne säilyy myös käytössä!;)

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.