Intouduin vihdoin aloittamaan ”kenkälaatikoideni” päällystyksen. Ikean hyllykalusteen tuunauksesta jäi vielä paljon tapettia, jolla on ollut tarkoitus päällystää pahvisia laatikoita mätsäämään enemmän muuhun sisustukseen. Tarkoitus on ostaa vielä toinenkin rulla erilaisella, värikkäämmällä, kuosilla, jotta laatikoihin tulee hieman vaihtelua. Tosin, homma ei ole nopeaa. Itse sain vasta kolme laatikkoa päällystettyä, ja vielä n. 15 jäljellä…. Vaikkakin onhan lopputulos sen verran kiva, että kyllä se on työn arvoinen. Täytyy vain päällystää laatikot osissa, eikä yrittääkään saada kaikkia valmiiksi lyhyessä ajassa!
Lisää kuvia asunnostani tulossa tällä viikolla, kunhan vain ennätän taas kuvailemaan!:)

Paita: Vero Moda
Kietaisuneuletakki: Benetton
Hame: O.i.s
Saappaat: Ellos
Laukku: Global
Kaulakoru: 2nd hand

Tämänpäivän asuni oli yksinkrtainen ja rento. Pääosassa kauniin punainen villainen kietaisuneuletakki. Asuun oli yhdistettynä vielä mustat korvakorut ja valkoinen rannekoru, jonka ennätin napata pois ranteestani tullessani kotiin.:)

Valmiina on jutut työhistoriastani, matkakertomus Egyptistä sekä menneiden vuosien tyylit tai pikemminkin tyylimokat… Mutta kaikki odottavat vielä oheen kuvia, jotta saan ne julkaisuun. Tyylijuttuun pitää skannata muutama kuva, mutta muuten se onkin valmis julkaistavaksi!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.