En ole todella pitkään aikaa aikaa täydentänyt hajuvesivalikoimaani. Mielessä usein on, että pitäisi käydä etsimässä uusi arkituoksu, mutta yleensä jo kahden näytetuoksuliuskan nuuhkinnan jälkeen luovutan ja jätän hajuvesihankinnat tuonnemmaksi.

Hajuvesihyllyäni ovat koristaneet vuodesta toiseen samat tutut tuoksut, kuten Diorin J’Adore, Burberryn Brit ja Lacosten nimikkotuoksu, joita olen käyttänyt jo niin kauan kuin muistan. J’Adorea käytän lähinnä tavan vuoksi, se ei enää vastaa mielikuvaani täydellisestä tuoksusta, mutta kun niitä nyt sattuu vielä olemaan jäljellä, niin silloin tällöin suihkautan vuosia sitten ihastuttanutta tuoksua korvan taakse.

Raikas ja viehättävä Brit taas kului loppuun joskus viime vuonna, mutta en vain ole saanut ostettua uutta, vaikka se olikin raikas ja kevyt arkituoksu, joka miellytti nenääni. Ylipäänsä tuoksujen käyttöni on hävyttömän laiskaa, käytän jos muistan ja oikeastaan en juuri koskaan muista. Nyt kuitenkin hajuvesivalikoimani sai täydennystä, tällä kertaa ihan uuden tuoksun muodossa.

Chloé Eau de Parfum hurmaa jo pakkauksellaan. Pullo on yksinkertaisesti klassisen tyylikäs ja sitä on ilo katsella. Tuoksua kuvaillaan naiselliseksi ja elegantiksi. Alkutuoksuna on pionia, litsiä ja freesiaa, mutta alun jälkeen esille nousee sekoitus magnoliaa, kieloa, meripihkaa ja seetriä.

Tuoksu on kaunis, muttei kuitenkaan vie jalkoja altani. Ensi kokeilulta nimesin sen työtuoksuksi, se on ajaton, varma, klassinen ja edustuskelpoinen. Aika näyttää muuttuuko käyttötottumukseni uuden tuoksun myötä, vai jatkanko hajuvesipilveen sukeltamista yhtä harvakseltaan kuin ennenkin. Oli miten oli, esteetikko iloitsee ainakin ihastuttavasta pullosta, jota taitaa olla mahdoton unohtaa hyllyn reunalle pölyttymään!

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.