Suhtautumiseni hajuvesiin on suhteellisen neutraali, hypistelen mielelläni kauniita tuoksupulloja ja ihailen niitä hyllyn reunalla, ilahtuen toki nenään joskus varovaisesti eksyvästä kauniista tuoksusta, mutta niiden käytössä olen auttamattoman laiska. Käytännössä käytän kun muistan, ja yleensä en muista. Hiljaisimpina kausina hajuvettä eksyy ripaus korvan taakse kerran kuukaudessa, mutta joinain jaksoina intoudun, ja muistan suunnata varovaisen pisarapilven kaulalle muutaman kerran viikossa. Laiskuuden myötä olen jumittunut perustuoksuihin, nenäni tuntuu muuttuvan immuuniksi jo parin uuden tuoksun testaamisen jälkeen, joten kun uuden osto on haaveissa, luovutan herkästi jo alkumetreillä. Viimeisin uusi hajuvesi, Chloén nimikkotuoksu eksyi kaappiini vuosi sitten, joten nyt oli hyvä aika uudelle, ja mikäs olisikaan sen parempi paikka katsella uutta kuin laivan taxfree-myymälä.

Ostamista helpottaaksemme päädyimme ratkaisuun, jossa mies valitsee minulle uuden tuoksun ja minä hänelle. Ja niitä tuoksuja haisteltiin, kaksi iltaa, suihkittiin paperitikuille ja mieleisimpiä iholle seuraten tuoksun kehittymistä. Loppusuoralla oli miehellä muutama hyvin keskenään erilainen tuoksu, mutta loppujen lopuksi hän päätyi lahjomaan minua Escadan Sexy Graffiti –tuoksulla, joka on raikas ja kevyt, punaisilla marjoilla maustettu kukkaistuoksu.

Perusteluna hauskan tuoksun lisäksi oli se, että nykyinen tuoksuvalikoimani on sisällöltään hyvin yhtenevä, helpoilla arkituoksuilla täytetty, sisältäen raikasta Lacostea ja kevyttä Burberrya, sekä erityisesti työtyyliin sopivia Dioria ja Chloéa, joten niiden rinnalla eloisa Escada oli kivasti erilainen ja siten sopiva lisä kokonaisuuteen. Liikaa käytettynä kuulemma sellainen johon ehkä herkästi kyllästyy, mutta toisaalta, liiallisen käytön vaaraa ei minun tapauksessani ole, joten se siitä miinuksesta.

Itse löysin useampiakin hauskoja tuoksuja miesten valikoimasta, mutta silti yhä uudelleen päädyin nuuhkimaan Chanelin Allure homme –tuoksua, jonka tuoksumaultaan hivenen vaativampi mieskin hyväksyi. En pidä liian sporttisista miesten tuoksuista unisex-tyyyppisistä hajuvesistä puhumattakaan, ja Allure oli sopivasti maskuliininen, olematta kuitenkaan paksu tai tunkkainen. Näin saatiin uudet tuoksut molemmille ja valintaprosessikin oli huomattavasti hauskempaa kuin yksin tuoksupilvien nuuhkiminen!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei! Ihana kun olet löytänyt poikaystävän itsellesi! Näytät niin onnelliselta!

Vastaa

Oi, kiitoksia! Näyttää elämä kuljettelevan odottamattomasti, vaikka juuri olin tykästynyt yksin oloon :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.