Lähtö minilomalle Tukholmaan Eirenen ja avecien kera on käsillä, huomisen säätiedotuskin on muuttunut hivenen parempaan, silti järin hyväksi ei voi luvattua 18 astetta ja kevyitä sadekuuroja kehaista, mutta kunhan nyt ei koko päivää sataisi. Seuraavan kerran siis pääsen koneen äärelle vasta sunnuntaina, mutta voi olla, että Facebookiin eksyn pikakuulumisia reissun päältä päivittelemään tarkoitukseen kehnolla puhelimellani.

Mutta ennen lähtöä olisi pikkuinen pyyntö teille rakkaat lukijat, minusta olisi hurjan mukava kuulla jos mielessänne olisi jotain mistä tahtoisitte lukea, juttuideoita tai postaustoiveita, kaikki on tervetullutta! Oma pää jää herkästi junnaamaan tuttuihin aiheisiin, joten olisikin hauska vähän viritellä omia aivosoluja uusien ideoiden pariin, joten saa heittää ilmaan ihan konkreettisia aihe-ehdotuksia, jutun juurta, kuvakulmia tai sen sellaista, mitä nyt mieleenne tulee, kommenttiboksi on avoinna kaikille (siellä kysytään sähköpostia ja muita tietoja, mutta kommentin jättämisen onnistuu ilman niidenkin täyttämistä:)).

Tähän väliin haluaisin vielä kiittää ihanaa Madelanea kauniista blogitunnustuksesta, olen otettu! Kaunis kiitos tästä viikon piristeestä. Tunnustus tulisi jakaa eteenpäin, kuten hyvää aina pitäisikin, mutta tällä kertaa näyttää niin monelle blogille tunnustus jo lähteneen, että jätän manininnan vain sivupalkkini suosikkeihin, jotka kaikki ansaitsevat tämän tunnustuksen sekä niiden lisäksi, jostain syystä listalta muuton yhteydessä tipahtanutta Fab Forty Something -blogia mielelläni myös muistan tällä pienellä post-itillä. Suosikkilista odotteleekin päivitystään, joten puuttuvat ihanuudet ilmestyvät listalle heti kun opin miten se tehdään. ;)

Katso myös nämä

26 comments

Vastaa

Voi sua ihanaa, kiitos! Mukavaa reissua teille, ja hyvää viikonloppua. : )

Vastaa

Kiitos sinulle kauniista ja inspiroivasta blogista :)

Vastaa

Blogisi on pitkäaikainen suosikkini ja siinä on sopivassa suhteessa ihanaa muoti,-kauneus ym. arjen piristystä ja välillä syvällisempääkin pohdintaa. Ainoastaan sisustusjuttuja kaipaisin.:)
Mutta ilman niitäkin ihan täydellinen blogi!

Vastaa

Kaunis kiitos ihanasta kommentistasi! Mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :) Sisustus on ehdottomasti aihe, joka itseäkin innostaa, harmittaa vain nykyinen ns.väliakaiskoti, johen en ole oikein siinä määrin kotiutunut, että olisin tahtonut hirveästi tehdä siitä toiveideni mukaista. Eihän se toki silti estä joitain ratkaisuja sieltä tuomasta blogiin, ja ainakin toki sitten muita ideoita sisutuksen saralla, mitkä omaan makuun kolahtavat.

Vastaa

Täällä toivotaan vaatekaappi/-huone/-säilytyspostausta kuumeisesti! :)

Vastaa

Kiitos toiveesta, tätä olen itseasiassa harkinnut jo pidempään, mutten ole vain keksinyt miten sen toteuttaisin. Kiva siis kuulla, että aihe kiinnostaa, täytyykin siirtyä pelkistä ajatuksista tekoihin :)

Vastaa

Itävalta/Wien- postauksia lukisin mielelläni lisääkin.

Vastaa

Kiva kuulla! Kattava Wien -postaus onkin vielä tekemättä, täytyy pistääkin työnalle :)

Vastaa

Tykkään kyllä blogistasi valtavasti, tyylisi on nimittäin todella ihana! Olisi kivaa nähdä sinun mielestäsi onnistuneimmat asut ja stten ei niin onnistuneet asut omissa postauksissaan :)

Vastaa

Ihana kuulla, että blogini on mieleesi! Ja ideasi oli loistava :) Juuri tämän takia on kiva avata keskustelua postaustoiveista ja –ideosita, itse kun ei vain tule ajatelleeksi kaikkea. Tämä täytyykin pistää kehittelyyn!

Vastaa

Olisi kiva lukea sun arjesta, siis ihan sellaista perusjuttua esim. päivä kuvina jne :) samoin tietysti miesystävästäsi olisi mukava kuulla lisää tai saada vaikka kuva! Ymmärrän kyllä josset halua sitä jakaa näin julkisesti. Minua kiinnostaisi myös, että miten ”rakennat” päivän asusi ja mitkä vaatteet koet imartelevimpina omalle kropallesi. Niin ja tuli vielä mieleen että ammatistasi olisi kiva tietää! Tulipas muuten sittenkin paljon juttuja mieleen :—)

Vastaa

Kiitos kommentistasi ja ihana kuulla toiveita, joten kiva vain, että tuli paljon ideoita mieleen! Päivä kuvina –tyyppinen postaus on ollut monesti mielessä, mutta jostain syystä se tulee mieleen aina puolessa välissä päivää ja unohtuu jo seuraavaan mennessä ;) Sellainen siis ainakin ehdottomasti tulee, heti kunhan muistaa kameran jo aamusta asti mukana :)
Hih, kokokuvaan ei sentään poikaystävä taida suostua, mutta varmasti ainakin ripotellen kulkee teksteissä mukana. Tuo oli myöskin hyvä idea tuo omaa kroppaa imartelevimmat mallit ja leikkaukset, enpä ole tullut ajatelleeksi, että se varsinaisesti kiinnostaisi muita, mutta nyt kun sanoit, niin oikein hyvin voisinkin siitä kirjoitella! Paljon kiitoksia, tämä herätteli mukavasti ideoimaan uusia postauksia!

Vastaa

Oletko vielä käynyt golfaamassa?

Vastaa

En valitettavasti, golfseura puuttuu :)

Vastaa

Hei! Kiitoksia myös minun puolestani hyvästä blogista ja sen ahkerasta päivittämisestä! Kirjoittelit aikanaan paljon myös sisustusjuttuja ja niitä olen kaivannut nykyisin päivän asu ym. juttujen mausteeksi. Sinulla on kuitenkin myös hyvä maku sillä saralla.

Vastaa

Heippa, kiitos kommentistasi ja mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini parista! Sisustus on kyllä ehdottomasti aihe, joka itseäkin kiinnostaa, mutta kai kun nyt tuntuu asuvan niin väliaikaisesti, niin ei ole tullut siinä määrin mitä haluaisi panostaneeksi sisutukseen. Täytyy katsoa jos kuitenkin jotain sisustusjuttuja keksisin, ehkä palasia kodista tai sitten vaikka niitä haaveita tulevasta. :)

Vastaa

Hauskalta kuulosti risteilynne naapurimaahan!
Olisi mukava kuulla myös sinun vaatteiden/yms säilytyskeinoja, tuntuu että itsellä on aina työn alla keksiä erilaisia säilytysratkaisuja kaikille hepenille. Olisi hauska jos joskus esittelisit vaikka kosmetiikka/hiustuote/laukku/kenkä ”varastoasi”. Hienoa että jaksat päivitellä blogiasi näin usein, on ilo tulla aina vierailemaan kun tietää että siellä on taas uusia postauksia :)

Vastaa

Kaunis kiitos kommentistasi ja postausideasta! Podet tosin hivenen samaa ongelmaa kuin itsekin, joten organisointi-ideoiden jakamisessa en taida olla kaikkein paras, mutta toisaalta, voin hyvin esitellä omia tapoja, niin eihän sitä tiedä vaikka joku niistä jotain saisikin, tai sitten itselle sataisi parempi tapoja säilytykseen ;) Muutaman kerran onkin käynyt mielessä esitellä kaikki jonkun kategorian asusteeni tms. joten hauska kuulla, että sen tyyppinen postaus voisi myös kiinnostaa! :)

Vastaa

Olet todellataitava valokuvaaja, ja olisi mukava lukea vinkkejä ja ohjeita valokuvaukseen. Järjestelmäkamera löytyy, mutta kuvaukseen kaipaisin vielä ohjeita?

Vastaa

Oi kiitoksia! Heh, en silti taida olla kovin kummoinen vinkkien antaja, itseasiassa omalla agendalla on valokuvauskurssille ilmoittautuminen lisäoppia hakemaan, yhdelle yritin jo mukaan, mutta se oli valitettavasti jo täysi. Ehkä sitten jos sopivan kurssin löydän, niin pystyn paremmin jakamaan sieltä saatuja oppeja teidänkin kanssa, nyt kun kuvaus on hyvin fiilispohjaista, eikä varsinaisesti teknisesti kovin taitavaa :)

Vastaa

Hei! Blogisi on yksi niistä harvoista joita luen säännöllisesti, jotenkin niin itseni näköinen! Juttuideoiksi heitän ravintola-, kahvila- ja brunssiarvostelut ja -jutut. Itse tällaisena jumittajana vietän niissä niin mielelläni aikaani ja olisi kiva kuulla suosituksia ja kokemuksia muiltakin. Näistähän olet kyllä siis juttuja jo tehnytkin :)

Ja samoin myös vielä kaikki muukin ruokaan liittyvä, kuten esim. lempireseptisi tai jotain herkkureseptejä olisi kiva lueskella.

Vastaa

Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :) Kiitos toiveesta, parista brunssista onkin itse asiassa pitänyt kirjoittaa, mutta ne nyt, noh, ovat vain jääneet, täytyykin ryhdistäytyä! Valitettavan vähän tulee kuvattua kokkailuja, mutta ehkä pitäisi muistaa napata kuva ja tuoda reseptin kera blogiin. Kiitos siis toiveesta, pidän jatkossa mielessä :)

Vastaa

Hei ja se piti vielä sanomani, että ne postaamasi valkosuklaa-täytemuffinssit viime keväältä olivat ihan mieletön hitti vappuna! Seurueesta eräs kehui että olivat parhaita muffinsseja mitä hän oli koskaan syönyt ja tämä vielä siitä huolimatta, että muffinssit eivät käsissäni (näillä taidoilla) edes ihan täysin onnistuneet. Resepti oli siis todellakin hyvä :)

Vastaa

Oi, ihan mahtavaa kuulla, että tykkäsitte! Itse olen perso kaikelle makealle, joten kaikki suklaiset, kreemit, muffinsit sun muut uppoavat makuuni. Leivottua tuleekin ehkä vähän liian usein, etenkin nyt kun on joku jolle niitä syöttää, ettei tule itse ahmittua yksin kaikkea :)

Vastaa

Videopostaus!

Vastaa

Hih, tätä olen miettinyt, mutta liekö uskaltaisin toteuttaa… :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.