Lupaus: Välittömästi ennennäkemätöntä tuuheutta, hydra-kollageeni sitoo vettä ripsiin ja tuuheuttaa niitä, pitkäkestoinen. Tuotearvio: Kuten olenkin jo aiemmin maininnut, olen viehättynyt nudesävyisiin meikkeihin, mutta pidän näyttävistä ripsistä ihan arjessakin. Ripsari onkin tärkein meikkituotteeni, joten sen on oltava toimiva.

Tähän asti olen käyttänyt jo pari vuotta tiiviisti Maybellinen Sky High Curves ripsaria, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Vaihtelun vuoksi päätin silti nyt kokeilla jotain muuta, ja ihan sattuman kautta päädyin ostamaan L’Oréalin Extra-Volume Collagene mascaran (hinta n.16,90€).

Ripsiväri sitoo oman kuvauksensa mukaan hydra-kollageenin avulla vettä ripsiin, joka tuuhentaa niitä ja polymeeriverkosto taas puolestaan päällystää ripset yksitellen tuoden ripsarille pitkäkestoisuutta. Tarjolla on sekä vesiliukoinen, että vedenkestävä ripsari. Hylsy on yksinkertainen ja tyylikäs, tuntuu hyvältä käytössä ja pysyy napakasti kiinni. Musta on todella sysimustaa. Harjaosa on muhkea – ehkä vähän liiankin. Itselläni meni tovi, ennen kuin opin käyttämään paksua harjaa. Oli vaikea saada siistiä ja eritoten tarkkaa jälkeä.Tekniikka kuitenkin kehittyi käytössä, ja alkukankeuden jälkeen ripsarin laitto alkoi sujua jo ihan rutiinilla. Tässä, kuten monissa muissakin käyttämissäni ripsareissa, väri on parhaimmillaan vasta viikon käytön jälkeen kun se jämäköityy aavistuksen.

Ripsistä on helppo saada näyttävät, mutta riskinä on ns. hämähäkkiripset. Osalla käyttökerroista lopputulos on täydellinen, mutta välillä taas harjaosa ei tunnu erottelevan ripsiä tarpeeksi, ja ripset liimautuvat yhteen. Tekniikan kehittyessä kuitenkin myös lopputulos paranee, ja kun paksua harjaa oppii käyttämään, myös hämähäkkiripset jäävät historiaan Plussana ”terävä” kärki, jolla saa tarkempaa jälkeä esimerkiksi silmäkulmiin.
Näyttävyyttä on helppo lisätä kerroksilla. Lopputulos on hyvä jo parilla kerroksella, mutta kerroksia lisäämällä toimii erinomaisesti myös iltaripsarina. Paljon tätä pidemmiksi ripsiä on enää vaikea pelkällä ripsarilla saada.
Väri pysyy hyvin, eikä se varise tai tahraa, siitä huolimatta lähtee helposti pesun yhteydessä. Alussa kömpelöhkö harja tuntui ikävältä, mutta käyttökertojen lisääntyessä myös mielikuva tuotteesta parani ja nyt voin jo todeta, että ilman muuta voisin ostaa uudelleenkin.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.