Alla esittelyssä muutama hiuksiin jätettävä hoitoaine kylpyhuoneeni hyllyltä. Kaikkia seuraavista tuotteista on tarkoitus käyttää pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Arviot perustuvat luonnollisesti vain omiin kokemuksiin, joten voi hyvin olla, että sinun hiuksissasi tuote tuntuu toisenlaiselta!:)

Sebastian Potion 9 Wearable Treatment 50ml
Lupaus
Auttaa varastoimaan ja säilyttämään hiusten kosteuden, ravitsee vaurioituneita osia ja elvyttää hiusten kuntoa.
Todellisuus
Kevyt voidemainen koostumus, joka on ihanan helppo levittää hiuksiin. Tuntuu hoitavalta, mutta en silti usko, että on tarpeeksi hoitava todella huonokuntoisille hiuksille, mutta toimii tällöin hyvin esimerkiksi keskivertoa hoitavamman hoitoaineen kanssa. Tuote helpottaa selvästi kammattavuutta ja jättää hiukset pehmeiksi ja ilmaviksi. Erittäin hyvä perustuote, jonka uskoisin sopivan monelle! Miinuksena on, ettei tuote tunnu kovin riittoisalta, mutta tuubimallisen purtilon ansiosta helppo käyttää viimeiseen pisaraan!:)
Plussat ++++
Wella Lifetex Extra Rich Hair Ends Elixir 50ml
Lupaus

Latvahoito, joka antaa hiuksille kiiltoa ja korjaa vahingoittuneita latvoja. Antaa hiuksille kiiltoa ja korjaa vahingoittuneita latvoja. Sopii myös erinomaisesti kampauksen kiiltoviimeistelyynTodellisuus

Tämän tuotteen olenkin jo kerran aiemmin ennättänyt esitellä, mutta kerrataanpa vielä!;) Kyseessä on nimenomaan latvoille tarkoitettu geelimäinen jätettävä hoitoaine. Geelimäisestä koostumuksestaan huolimatta imeytyy täydellisesti hiuksiin, eikä jätä hiuksia lainkaan raskaan oloisiksi vaan lopputulos on ihanan keveä. Helpottaa huomattavasti hiusten kammattavuutta. Pieni purkki, mutta riittoisa, sillä vain muutama pisara ainetta riittää. Kiiltoviimeistelyyn en tätä ole kokeillut, mutta voisin hyvin kuvitella koostumuksensa puolesta toimivan hyvin myös siinä. Näppärä koko, jota helppo kuljettaa mukana. Hyvä tuote, joka tuntuu sopivan tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Plussat ++++ ja puoli WWW Infinité Hoitava kampausneste 250ml

Lupaus
Hoitavaa pantenolia sisältävä kampausneste vahvistaa hiusrakennetta, antaen tukea kampaukselle. Suojaa hiusta lämpökäsiteltäessä. UV-suoja.

Todellisuus
Näppärä perustuote, joka selvästi tekee hiuksista helpommin kammattavat. Pitkäaikaista hoitavaa vaikutusta en huomaa, vaan merkittävin vaikutus näkyy juuri hiuksia selvitettäessä. Hinta-laatusuhde kohdillaan. En ole huomannut kampausnesteen vaikuttavan mitenkään hiusten muotoiltavuuteen tai kampauksen pysyvyyteen. Miedontuntuinen tuote, eli myös hoitavuusaste pieni. Sopinee parhaiten normaaleille hiuksille ja/tai käytettäväksi tehokkaan hoitoaineen jälkeen. Parhaimmillaan auttamassa hiusten selvittelyssä.
Plussat +++WWW Infinité Vitamiinihoitosuihke 250ml

Lupaus
Ravitsee ja palauttaa hiusten elinvoiman. Tekee hiuksista kimmoisat ja kiinteät sekä antaa värille uutta loistoa.
Todellisuus
Edullinen hoitosuihke, jota helppo käyttää. Tuote on riittoisa. Helpottaa hieman kampausta, mutta muuten aikas mitäänsanomaton tuote. Tekee hiuksista hivenen raskaat, eli ei imeyde hyvin vaan jää hiuksen pinnalle mietona likaisuuden tunteena. Tuntuu pikemminkin latistavan hiuksia kuin tekevän niistä kimmoisat ja kiinteät. Tämä vaikuttaa suoraan siihen, ettei tuotetta tee mieli käyttää lainkaan.
Plussat ++
Fudge 1 Shot (hair rehab clinic for salon use only) 300mlLupaus
Ammattimaista voimaa antava ja heti korjaava hoitoaine vaurioituneille ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille.

Todellisuus
Kampaajani suosittelema kallis hoitoaine (maksoin huikeat 51euroa pullosta). Tuntuu, että näin kalliin tuotteen kohdalla olen erityisen kriittinen, mutta tämä on lunastanut lupauksensa täysin! Paras hiuksiin jätettävä hoitoaine, mitä olen koskaan käyttänyt.
Suihkepullo, joka on todella riittoisa. Nyt kolmas käyttökuukausi meneillään, ja pullo tuskin on vielä puolivälissä. Erittäin hoitava, siksi ei suositella käytettäväksi joka pesun yhteydessä. Erittäin huonokuntoisissa hiuksissa voi käyttää kuuriluontoisesti joka pesun yhteydessä. 2-3 suihkausta riittää hyvin. Liiallinen käyttö saattaa jopa kovettaa hiuksia, sillä tuote sisältää paljon proteiinia.
Proteiini korjaa vaurioituneita osia ja suojaa hiusta siten, ettei esimerkiksi hauraaseen hiukseen imeydy lika yhtä helposti kuin aiemmin. Itselläni tuote on auttanut selvästi siihen, ettei vaalea hiusväri kellastu yhtä helposti kuin ennen tuotteen käytön aloitusta.
Huomaan, että hiukseni tuntuvat parempikuntoisilta aloitettuani käyttämään tätä tuotetta, eikä tunne kestä vain seuraavaan pesuun asti. Tuote tekee hiuksista ihanan helpot kammata ja imeytyy hiukseen jättäen hiukset ilmaviksi ja pehmeiksi. Tuotteella ei vaikutusta muotoiltavuuteen eikä tuuhenna. Täydellinen tuote!
Plussat +++++

Wella Lifetex Nutri-Care Color-Nutrition Mousse Conditioner 200ml

Lupaus
Tehokkaaseen ja monipuoliseen hiustenhoitoon. Hoitavien ravintoaineiden yhdistelmä, B5-proteiini ja aprikoosinsiemenöljy ravitsevat hiuksesi ja saavat ne näyttämään luonnollisen kauniilta ja hyvinvoivilta. Täyteläinen hoitovaahto säilyttää värjättyjen hiusten loistavan kiillon ja hoitaa niitä tehokkaasto

Todellisuus

Vaahtomainen koostumus, levittyvyys kohtuullinen. Todella ilmavan vaahdon takia vaikea arvioida tarvittavaa määrää. Ei juurikaan helpota kammattavuutta, joten alle tarvitsee hoitavan ja selvittävän hoitoaineen. Tuote ei juurikaan tunnu hoitavalta, eikä täytä mielestäni mitään annetuista lupauksista. Joka kerta käytön jälkeen hiukset ovat jääneet raskaan (likaisen) tuntuisiksi. Silti olen urheasti käyttänyt lähes koko purkin, mutta vain päivinä, jolloin tiedän, ettei minnekään tarvitse kotoa poistua. Yksi huonoimmista jätettävistä hoitoaineista, joita olen kokeillut.
Plussat +
Plussat vastaavat kouluarvosana-asteikkoa: yksi plussa huonoin ja vastaavasti viisi plussaa paras :)

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

>Olipa hyödyllinen postaus! Tuo Wellan latvahoito kuulostaa täydellisiltä hiuksiini, mulla kun on välillä niin ärsyttävän kuivat latvat. Pitää varmaan kokeilla. :D

Vastaa

>Kiva kuulla että oli hyödyllinen!:) Tuo latvahoito on kyllä hyvää. Se on muistaakseni viime vuonna Gloriassa (muistaakseni) valittu vuoden hiusten hoitotuotteeksi. Kannattaa kokeilla!:) Se ei edes ole kovin kallist, muistaakseni alle 15 eruoa ja HairStoresta sen saa cityshopparilla n.9eurolla.

Vastaa

>Oi Potion 9, mun vanhin luottotuote lukioajoilta…olin jo unohtanut tuon tökötin. Olipa hyvä, että katsoin tän postauksen =) Käytin lukiossa paljon lämpörullia ja tuo potion 9 toimi alla lievästi muotoilevanakin tuotteena.

Vastaa

>Olikohan tuo Potion nyt sama, mistä puhun…onko tossa koostumus sellainen himpun verran geelimäinen voide, joka on väriltään pehmeän keltainen ? (noita Potioneita on vissiin lisäksi ainakin 6…ja voi olla muitakin numeroita)

Vastaa

>Jaana: Juu, noitahan on vaikka mitllä mitalla! Sopii kyllä kuvauksesi tähän ja tämäkin edesauttaa muotoilua, mutta hmm, en silti osaa sanoa kun en tiedä minkä moisia muut Potionit ovat!:) Kiva kuitenkin jos tämän avulla löytyy vanha luottotuote!;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.