Voi voi, flunssa on iskenyt minuunkin. Arvelin jo selviäväni aallosta, mutta toisin kävi. Yleensä pysyn hyvin terveenä, mutta liekö sitten rakkaani jo reilu viikon kestänyt sairastelu altistanut ja tartuttanut minutkin.

Viimeyönä nukuin vain pari vaivaista tuntia, sillä kurkkua kutitti makuuasennossa niin paljon, että oli vietettävä koko yö oudossa puolittaisessa istuma-asennossa. Tänään onkin sitten kärsitty töissä kun en poissakaan osannut olla. Kurkkupastilleja on kulunut yksi jos toinenkin ja teetä olen litkinyt antaumuksella.

Yritin pitää flunssan poissa syömällä poikkeuksellisen paljon hedelmiä ja vihanneksia, sekä juomalla päivittäin minun makuni kanssa täysiin yhteensopimatonta tyrnimarjamehua. Englanninopettajani suositteli tätä erinomaisena keinona ehkäistä flunssaa, mutta toisin kävi – tai ehkä vain aloitin kuurin liian myöhään.

Siedettävämmän makuista juomasta tekee, kun sen laimentaa esimerkiksi tämän Valion hedelmämaitojuoman kanssa. Vesi ei vie pois voimakasta makua, mutta tämä maitojuoma pehmentää sitä mukavasti. Vaikka eipä se silti hyvää ole….
Kaulahuivi on ollut koko päivän suojani. Siihen kääriytyneenä olen selvinnyt työpäivästä ja kotonakin on mukavampi sairastaa rauhassa lämpimiin vaatteisiin kääriytyneenä. Toivottavasti huomenna on jo vointi parempi, en sitten millään jaksaisi toista unetonta yötä, mutta en kyllä haluaisi töistäkään pois olla! Ei kai auta muu kuin mennä keittämään uusi kuppi teetä ja yrittää ottaa ilta ihan rauhallisesti!:)
Kaulahuivi: Venetsiasta
Neule: Zara /2nd hand
Housut: Lindex
Kaulakoru: Indiska

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.