No niin, vihdoin olen saanut tehtyä postauksen arkipäivästäni kuvien kera! Tosin ajassa mennään jo viikon taakse, mutta eipä kai tuo haittaa?:) Kamera siis kiikkui mukana koko päivän, ja tältä päivä näytti:

Herätys klo 6.05. Aivan liian aikaisin. Tarvitsen aamuisin paljon aikaa, mutta silti tuntuu, etten saa mitään aikaan. Murokupin äärelläkin saatan kököttää tovin jos toisenkin, kuten tänä aamuna. Töissä. Toimistorutiinia: tietokoneruudun tuijotusta ja puhelimessa ajan kulutusta. Käytän lähes aina fandsfreetä, on paljon mukavempaa kun luuria ei tarvitse puristaa olkapäätä vasten kun samalla tekee jotakin muuta (kuten pyörii työtuolilla….).Rakastan Post it -lappuja, ja pöytäni notkuukin kaikenvärisiä papeinpalasia liimailtuna sinne ja tänne. Pitäisiköhän harkita muistilapputaulun ostoa?? Ja yleensä pöytädälläni vallitsee luova kaaos. Välillä hävettää…:)

Lähtö töistä klo 16.20. Viimeinen lähtijä?

Rakkaani poimi minut töistä ja yhdessä suuntasimme pienelle ostoskierrokselle huonekalukauppojen ihmeelliseen maailmaan. Viikonloppuautonani (ei siis oma, vain lainassa viikonloppuisin) toimii näppärä sininen Audi. Kummasti on liikkuminen helpompaa kun on auto alla, ja joka sunnuntai harmittaa ihan yhtä paljon palauttaa se omistajalleen! Noh, joku päivä….

Olin saanut päähäni raahata töistä suuren vanerilevyn. En raaskinut sen antaa mennä roskikseen ja ajattelin, että ehkä siitä on käyttöä sisustuksessa. Rakkaani ei tavallisuudesta poiketen kysnyt mitään, vaan änki hiljaisuuden vallitessa ylisuuren levyn auton takakontiin. Edistystä!
Ensin suunta kävi Bauhausiin, josta hankin suuren kasan ideoita ja mukavan tummanruskean sisustuslevyn, joka pääsi kirkastamaan keittiötasoni ilmettä.

Bauhausista suuntasimme Valilla Outlettiin ja löysin ilokseni itselleni ihanan verhokankaan.

Koska ostoksia on vaikea tehdä nälkäisenä, suuntasimme upouuteen Flamingoon syömään. Ensimmäinen etappimme oli Ristorante il Siciliano, mutta kun olimme 10 minuuttia odotelleet pelkkiä listoja, eikä loppuminuuttien huitomista tuntunut kukaan huomaavan, siirryimme protestiksi pois ravintolasta.

Koska nälkä oli kasvanut odotellessa, ei auttanut muu kuin turvautua helppoon ja nopeaan ratkaisuun ja suunnata Hesburgeriin. Koska olen monen mielestä ärsyttävän nirso ruoan suhteen, omasta mielestäni pikemminkin vain hieman valikoiva, ainoa mikä kelpasi, oli juustohampurilainen ja siitäkin lähtivät suolakurkut ruokaseuralaisen purilaisen täytteeksi.

Olen heikkona jäätelöön, joten en voinut kävellä tämänkään Spice icen ohi normaalisti. Mukaan tarttui jälkkäriksi yksi suosikeistani, dippisoftis. Nam!
Ravittuna jatkui ostosreissu viimeiseen etappiin, Ikeaan. Tällä reissulla oli tarkoitus tehdä ostoslista, jonka pohjalta sitten myöhemmin voi käydä varastosta suoraan hakemassa merkityt tuotteet.
Mutta voiko Ikeasta päästä pois ostamatta mitään?

Kotosalla poikaystäväni luona olimme vasta illan hämärtyessä ja olo oli aikas poikki. Onneksi edessä oli viikonloppu, eikä uusi työpäivä!
Tarkoitus oli mennä vielä katsomaan Töölönlahdella tapahtuvaa ilotulitusta, mutta emmehän me kumpikaan enää jaksaneet, joten päädyimme sohvannurkkaan nuokkumaan ja katselemaan laatuohjelmia….

Muutosta asti olleiden sekalaisten lakanoiden sekaan uppouduin rättiväsyneenä, ja taisinpa poikkeuksellisesti nukahtaa melkein heti! Lainassa poikaystävän t-paita.

 

Katso myös nämä

9 comments

Vastaa

>Fitnessit ovat kyllä nameja!<3 Ihanasti kuvattu päivä. Oppii tuntemaan sinuakin taas hieman paremmin.:)

Vastaa

>MouMou: Niin on! Yleensä niitä tule syötyä aamiaiseksi, välipalaksi töiden jälkeen sekä iltapalaksi… Milloinkohan kyllästyn!:) Ja kiva kuulla, että pidit postauksesta!

Vastaa

>Tää oli kiva postaus =) Yllättävän mielenkiintoista lukea ja nähdä kuvia bloggaajan normi-arkimenoista =) Jotenkin sitä alkaa ajatella (minä ainakin) ”kavereina” sellaisia bloggaajia, joiden postauksia seuraa säännöllisesti. Vähän hassua!

Vastaa

>Mielenkiintoinen postaus! :) Täälläkin aamualkaa murokulhon ääressä istuskelulla (tai tällä hetkellä müsli). Jotenkin olen vain hieman hidas lähtemään käyntiin eikä nopea herääminen tulisi kuuloonkaan!

Vastaa

>Kiva postaus. Fitness-murot on namia :)

Vastaa

>Jaana: Kiva kuulla!:) Heh, ihan totta, että suosikkibloggajia alkaa pitämään jo kavereinaan. Olen aina miettinyt miten hassulta se tuntuisi nähdä joku, ihan kuin tuntisi, mutat ei kuitenkaan!:)Lotte K: Kiva kuulla!:) toivoisin olevani enemmän, edes hitusen ”ylös ja liikkeelle” -tyyppiä, ettei tarvitsisi herätä todella näin aikaisin vain sen takia, että on niin hidas!:)Anzku. Kiitos! Ja niin ovat!:)

Vastaa

>Minulla on ihan sama juttu tuon heräämisen kanssa…inhoan kiireisiä aamuja, ja aikaa tarvitsen n. kaksi tuntia heräämisestä lähtöön:) Fitness-murot ovat minunkin lemppareita:D

Vastaa

>Lovely: Taitaa tuo aamu-unisuus olla yleinen ongelma!;)

Vastaa

>nam! fitness murojen kanssa parasta on Alpro Sojan Light soijamaito :) …suosittelen kokeilemaan!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.