Kosmetiikan hankintatarpeeni tuntuvat aina kasaantuvan, voi olla pitkäkin väli, etten tarvitse mitään ja sitten hups, yhtäkkiä lauma purnukoita tuntuu kadottaneen kaiken sisältönsä. Laivalta tuli hankittua uusi (Lancomen, yllätys yllätys) ripsari ja YSL:n valokynä, ja eilen noudin postista pari pakettia muuta täydennystä. Koska Everyday Mineralsin luottopohjani on nyt lopullisesti poistunut valikoimasta, jouduin aloittamaan korvaavan etsinnän kokeilemalle käyttämäni Glow basen tilalalle tullutta Jojoba –sarjaa. Käytän viimeiset rippeet suosikkipohjani purkistani tarkasti, mutta sen jälkeen ei auta muu kuin korkata uusi Jojoba. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, sehän voi olla jopa parempaa kuin vanha…
Olen myös menestyksekkäästi onnistunut kuluttamaan loppuun kaksi shampoo-hoitaine -settiä (joista molemmista tulossa arvio pikimmiten) ja koska tykkään tällä saralla kokeilla uutta. En tilannut tuttuja Sebastianin tuotteita, vaikka niistä kovasti pidänkin, vaan Tigin S-factor –sarjan Health Factor setin ja Redkenin AllSoft parin, jälkimmäistä shampoota olenkin joskus käyttänyt, mutta hoitoaine ja shampoo yhdessä ovat testaamatta. Nyt kun aikaa tulee vietettyä myös poikaystävän luona, niin on hyvä saada omat tuotteensa molempiin kylppäreihin, välttyäkseni purkkien päivittäiseltä raahaamiselta. Ja mitäs muuta, aivan, paketista löytyi myös Ciatén Caviar manicure -setti, josta oma postauksensa ihan pian!

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Olen viime aikoina alkanut kiinnittää huomiota lauseisiisi ja erityisesti niiden pituuteen; aiemman sujuvan kerronnan sijaan alkaa lauseet olemaan nykyään jo ihan liian pitkiä… Tässäkin tekstissä paras saavutus taitaa olla lähes kuuden rivin lause. Kannattaisi ehkä laittaa jo piste jonnekin väliin niin tekstisi varmaan kevenisi. Joo, en ole äikän ope, mutta itseäni ainakin on viime aikoina tämä hieman rasittanut. Blogisi olisi muuten aivan ihana ja myös tekstisi sujuvaa.

Vastaa

Kiitoksia aivan aiheellisesta palautteesta! Olen tietoisesti pätkinyt pitkiä lauseita kun niitä omiinkin silmiin säännöllisesti osuu, mutta ilmeisesti seula ei vielä ole kovin tarkka :) Yritän kehittää silmääni omaan teksiin, joten toivottavasti parannusta hiljalleen luvassa!

Tässä postauksessa oli muuten tarkoitus saada kokonainen väli tuonne, mutta jostain syystä wordpress ei antanut mahdollisuutta siihen (välit kyllä näkyvät luonnostilassa, muttei julkaistussa tekstissä, höh). Sekin olisi jo keventänyt tekstiä, mikä näyttää nyt (ainakin omiin silmiin) todella raskaalta ja tiiviltä. Sekään ei tietenkään auta jos lauseet itsessään ovat liian pitkiä, mutta visuaaliseen fiilikseen kyllä, ja toki osin myös luettavuuteen :)

Vastaa

Mä en ole edes vielä alkanut miettiä korvaavaa tuotetta tuolle Glow Baselle, onneksi mulla on vielä yks avaamaton kotona. Mutta mielelläni kuulisin kokemuksia tuosta uudesta versiosta. Ja tuo Caviar manicure-setti, se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Kuulin / luin koko jutusta vasta ihan hetki sitten (taidan olla vähän ulkona), ja mietin miten oma kärsivällisyys riittäisi niiden pikkupalleroiden kanssa eli malttamattomana odotan mitä mieltä olet, kuinka kätevä sitä on käyttää. :)

Vastaa

Oi, lucky you, löytyisipä minultakin vielä edes yksi purkki varastosta, mutta ei, viimeisen rippeitä viedään! Kertoilen kyllä ehdottomasti mielipiteen jahka pääsen Jojobaan käsiksi. Todella toivon, että se korvaa kiitettävästi Glow basen, millään kun ei jaksaisi enää ryhtyä tilaan-testaan –rumbaan mineraalipohjien kanssa :)

Itsekin ennen kesälomaa jostain blogista kuvan tuosta Caviarista (tosin värillisestä) ja siitä lähtien se on ollut pakkomielteeni, tämä vaalea kuitenkin tuntui turvallisemmalta aloittaa kokeilu, ja todennäköisesti kuluukin vähemmän huomiota herättävästi. Itseasiassa ehdinkin sitä jo kokeilemaan, ja setti oli helppokäyttöisempi kuin osasin odottaa, eli pikkupalloja ei ollut asunto täynnä kynsien laiton jälkeen :) Postaus aiheesta tulossa viikon sisään!

Vastaa

Hei,

Keväällä ostattelit Stockmannin verkkokaupasta Gianni Chiarinin keltaista punoskuosista laukkua, saitko sen loppujen lopuksi vai miten sen kanssa kävi? Jos sait sen, onko laatu ollut hyvä? Kun asukuvissa sitä ei ole näkynyt. Se näyttäisi hyvältä näin syksyisten värien kanssa, ja mietin josko sen vielä jostain bongaisin!

Vastaa

Heippa, laukun kanssa kävi lopulta niin, että noudin minulle varatun laukun Stockalta ja pääsin vasta silloin kunnolla hypistelemään sitä käsissäni. Laukun väri oli aivan ihana, juuri minun karderobiini sopiva, ja mallikin nätti, monikäyttöinen, mutta se koko.

Aikani mallailin laukkua, mutta tulin tulokseen, että se on liian pieni minulle. Kannan koko omaisuutta mukanani, ja jos en saa kaikkea tarvittavaa mahtumaan arkilaukkuun, riski siihen, että se jää käyttämättä oli liian suuri hintaan nähden. Näin ollen palautin laukun, tosi epävarmana siitä, että olenko yhtään varma, että teen oikean päätöksen. Kieltämättä muutaman kerran olen laukkua kesän aikana miettinyt, erityisesti ihana väri on jäänyt kalvamaan, mutta kuitenkin mieluummin sitten ostan vastaavalla hinnalla sellaisen, joka tuntuu heti juuri oikealta. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.