Kuten jo mainitsinkin, eilen tuli piipahdettua muutamassa sisustus-/remonttiliikkeessä tarkastelemassa tapetti- ja maalivalikoimaa. Poikkesimme Bauhausissa, Kodin Terrassa ja K-Raudassa. Näistä parhaat valikoimat olivat selkeästi kahdessa jälkimmäisessä ja K-Raudan tapettivalikoima yllätti todella positiivisesti.

Tapettimalleja kertyi kotiin mallailtavaksi pino, enkä malta odottaa, että pääsen sovittelemaan niitä uuden kodin keittiöön. Tosin, merkittävänä haasteena on se, että kaikki mallit, joita poikaystäväni ehdotti, eivät olleet minun mieleen ja päin vastoin. Poikkeuksena yksi (kuvassa korissa kolmas oikealta), joka miellytti molempia, mutta kyseistä tapettia olikin poistokorissa enää yksi rulla jäljellä, joten se siitä – tosin, voisihan sitä vielä piipahtaa jossain toisessa K-Raudan liikkeessä katsomassa, josko samaa olisi vielä muualla myynnissä.
Tapetti siis valitaan vasta kun on päästy malleja sovittelemaan uuteen asuntoon ja varmasti ennen sitä käyn vielä katselemassa tapettivalikoimaa muuallakin – on sitten valinnan varaa (ja myös todennäköisyys löytää se molempia miellyttävä tapetti kasvaa). ;)
Sen sijaan maali löytyi! Katot tulevat puhtaan valkoisiksi, ja keittiön ja makuuhuoneen seinämaali löytyi Kodin Terrasta. Ensisijaisena maalisävynä on Sadolinin Siena vaalea ja hyvänä kakkosvaihtoehtona (hieman vaaleampi väri) on Monaco pehmeä. Kuvassa etummaisena Siena -värilaatta, mutta kuvan väri ei ihan täysin mene yhteen ”oikean värin” kanssa, mutta kyllähän tuosta suuntaa saa.:)

Tuleva muutto on myös inspiroinut lukemaan sisustuslehtiä ja vietettiinkin alkuviikosta poikaystävän kanssa ilta selaillen lehtiä ja merkiten niistä mieluisia kuvia, tunnelmia ja kokonaisuuksia. Sen olisi tarkoitus auttaa löytämään se yhteinen linja, jotta molemmat olisivat lopputulokseen tyytyväisiä. Meillä kun on molemmilla selkeä, mutta toisistaan poikkeava, sisustusmaku, joten taustatyö on syytä tehdä hyvin!;)

Kaikki tapetit K-Raudasta, paitsi aivan vasemmanpuoleinen vaalea tapetti, kolmas vasemmalta ja toinen oikealta, jotka ovat Kodin Terrasta. Tapetit hinnoiltaan 7,90-47,00€/rulla.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.