Torstai ja perjantai ovat olleet ohjelmaa täynnä, joten tänään on tullut ihan vain oltua, levättyä ja kokattua, mutta päivän erinomaiseen menuun palailen myöhemmin – palataan ensin hetkeksi torstaihin. Sähköpostiin tipahti useampi kutsu kyseiselle päivälle, ja arvoin viime hetkeen mihin kaikkialle sitä osallistuisi, loppujen lopuksi illalle valikoitui kolme tilaisuutta, jotka sopivat ajoiltaan yhteen ja muutenkin herättivät mielenkiinnon. Illan aloitin suuntaamalla täiden jälkeen TradeDoublerin tilaisuuteen, johon osallistui kattava kirjo bloggaajakollegoita ja iltaa siivitti mielenkiintoisiset puheenvuoroot sekä erinomaiet tarjottavat. Harmi, että jouduin hipsimään kesken kaiken pois ja ottamaan suunnaksi Erottajan.

Seuraavana vuorossa oli tyttöjenilta showroomilla tutustuen uuteen Suomeen rantautuneeseen Braunin ihokarvanpoistolaitteeseen, joka pohjautuu kauneushoitoloissakin käytössä olevaan IPL-valotekniikkaan. Valoimpulsit lupaavat lamauttaa karvan, jollloin karvan kasvu tyrehtyy. Aloitusjakso on tiivis, mutta myöhemmin joka toinen kuukausi lopputulosta ylläpitämällä karvojen pitäisi pysyä kokonaan poissa. Hintava laite, mutta toisaalta jos vertaa kauneushoitoloiden vastaaviin hoitoihin, maksaa tämä itsensä moninkertaisesti takaisin – etenkin kun samaa laitetta voi käyttää moni, ja laite sopii sekä miehille että naisille. Ainoa este voi olla liian tumma iho, mutta mukana tulee ihonsävyntunnistin, mikä tekee laitteesta kotikäyttöön turvallisen. Yksi laite arvottiin osallistujien kesken, ja arpaonni suosi Pupulandian Jenniä, joka sai matkaansa oman Venus Naked Skin -laitteen. Ehkäpä käyttökokemuksia luvassa tulevaisuudessa hänen blogissaan, itse ainakin mielenkiinnolla kuulen, miten laite käytössä toimii!

Showroomvisiitin jälkeen napapsin poikeaystävän seuraksi ja suuntasin Galleria Esplanadin avajaisiin. Kämp Galleria on siis vaihtanut nimensä sekä tehnyt pientä remonttia ja virallista avajaisjjuhlaa vietettiin nyt torstaina. Kauppakeskus oli täynnä kutsutsuttuja, tarjolla oli ruokaa ja viihdettä, sekä tokimahdollisuus shoppailuun. Olen aina pitänyt kauppakeskuksen tunnelmasta, ja tehdyt uudistukset kohottivat tilan henkeä entisestään. Silti, niin hassua kuin se onkin, nautin kyllä gallerian hengestä, mutta turhan usein en siellä tee ostoksia, useimmiten kuljen läpi, vilkuilen näyteikkunoita tai poikkean kahvittelemaan Strindbergille tai kauniiseen Kämp Cafén. H&M:llä toki tulee aina silloin tällöin poikettua ja Karen Millenin liikkeessä inspiroitumassa. Esplanadista muuten löytyy myös Jungle Juice Bar, jonka erinomaisia smoothieita usein nappaan matkaan Jumbossa poiketessani. Kiehl’s on vielä ”pitäisi käydä” -listalla, mutta L’Occitanen myymällässä tulee aina välillä poikettua.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Hieno panta!

Vastaa

Kiitoksia :)

Vastaa

Toi torstai oli kyllä niin täynnä tapahtumia, et mun oli pakko kieltäytyä melkein kaikesta :D Kävin nikonilla kuvausopissa ja tuolla galleria esplanadin avajaisissa ja menin kotiin.

Vastaa

Tuonne Nikonin tilaisuuteen olisin itsekin mielelläni tullut, mutta valitsin sitten lopulta kaksi tilaisuutta yhden pitkän sijaan, joten se jäi sitten välistä. Tosin kuvausvinkit olisivat kyllä olleet enemmän kuin tervetulleita! :) Kumma juttu kun kaikki tuntuu joskus kasautuvan samoille päiville, kuten nyt kävi torstain ja osin myös perjantain suhteen!

Vastaa

No olipa sulla juoksua! Itseltäni jäi tuo TD väliin tällä kertaa. Mitenhän Kämp Galleriaa osaa jatkossa kutsua uudella nimellä…?

Vastaa

Kumma juttu tosiaan kun välillä tuntuu kaikki kaaantuvan samoille ajankohdille, perkästään torstain jutuista olisi riittänyt ohjelmaa koko viikolle :)

Niinpä, samaa mietin itsekin! Sitä paitsi, mietin, että onko riski sekoittua Cafe Esplanadiin kun puhutaan Esplanadista, itse kun usein tipauttelen cafe -sanan edestä pois.. Ei siis parane sopia enää tapamista Esplanadiin olematta varma, että toinen tietää mitä tarkoittaa ;)

Vastaa

Moikka, pidän blogistasi todella kovasti!! Onko sinulla näissä kuvissa jonkinlaiset pidennykset? :)

Vastaa

Oi, ihana kuulla, kiitoksia :) Juu, kyllä hyvinkin, hiuksissa on pitkät clip-on -pidennykset!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.