Kuten olen joka talvi valittanutkin, huuleni reagoivat heti pakkasiin; mitä enemmän pakkasta, sitä kuivemmat huulet. Nollakeleillä saati plusasteilla mitään ongelmaa ei ole, mutta pakkanen kuivattaa huulia siinä missä muutakin ihoa. Jotta huulipunaa kehtaisi käyttää, on talvikuukausina pakko kiinnittää huomiota huulten hoitoon, joka onneksi on hyvin simppeliä, riittää, että muistaa kuorinnan ja kosteutuksen.

Aikaisempina vuosina olen luottanut sokeripalan kuorivaan voimaan, mutta alkutalvesta bongasin Lushilta huulille tarkoitetun kuorinnan. Pieni purkki on täynnä herkullisen minttusuklaantuoksuista kuorinta-ainetta, joka jättää huulet ihanan pehmeiksi. Kuorinta-aine on sopivan hienojakoista ja pehmeää, joten se sopii hyvin huulten herkälle iholle. Eipä tämän jälkeen sokeripaloja ole ollut ikävä!;)

Kuorin huulet pari kertaa viikossa iltaisin ja levitän vielä kuorinnan jälkeen yöksi huulille hoitavaa voidetta, vaikkei huulet tämän jälkeen kosteutusta huudakaan.

Vastikään Lushin valikoimaan on ilmestynyt myös vastaava pinkki Bubblegum-huulikuorinta, joka sekin kuullostaa kerrassaan herkulliselta. Kuorinta vaikuttaa sen verran riittoisalta, että tämän talven aikana tuskin tarvetta toiselle kuorinnalle tulee, mutta yltiömakeaa karkkipurkkakuorintaa olisi myös hauska testata.:) Hintaa kuorinta-aineella on 6,25 euroa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.