Kylläpä nyt on ollut sateista ja synkkää viimepäivät! Syksy on ihanaa aikaa, mutta odottelen jo niitä kauniita kuulaita syyspäiviä. Toivottavasti ne ovat tuloillaan…:)

Kun sää on synkkä, tekee mieli pukeutua värikkäästi tai sitten piristää asua kirkkaalla yksityiskohdalla. Eilisen asussani tämä yksityiskohta oli keltainen huivi, johon olen todella tykästynyt. Olen myös löytänyt uuden värin; violetti. Ei sellainen kylmä siniseen taittuva vaan lämmin, pikemminkin punaiseen taittuva. Ostoslistalla on on harmaa kynähame, joka sopii hyvin tämän uuden väri-ihastukseni kanssa! Ostin myös vahvan punaiset sukkahousut, jotka odottelevat tätä harmaata kynähametta, joka vielä toistaiseksi on vain ajatuksissani!:)

Bleiseri: H&M
Vyö: H&M
Poolo: H&M
Farkut: Zara
Kengät: H&M
Huivi: Venetsiasta
Laukku: Viss / Malesiasta
Muuton kanssa on valtava työ. Odotan jo sitä hetkeä kun koti on laatikkovapaa!:) Kiertoon lähtevien vaatteiden määrä kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä pinossa on jo noin sata vaatetta + jokunen pari kenkiä, pari laukkua ja pieni pussukka koruja ym. asusteita. Siinä meneekin tovi kun saan ne kuvailluksi ja huuto.netiin myyntiin laitetuksi!:) Linkitän sitten huuto.net nimimerkkini blogiini, niin pääsette katsastamaan, josko sieltä löytyisi teitä kiinnostavia yksilöitä!

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

>Täydellisen värinen tuo huivi sateen keskelle. Sopii myös kivasti keltaisiin koivunlehtiin ;). Minkähän kokoisia kiertoon lähtevät vaatteesi pääosin ovat? Voisin nimittäin olla melkoisen kiinnostunut, jos ne ovat yhtään nykyisen tyylisi mukaisia :).

Vastaa

>Kiitos!:) Odotankin jo ihanaa ruskaa! on täytynyt siirtyä ulkokuvaukseen kun asunto on niin täynnä tavaraa ja valon määrä vähentynyt.:)Vaatteet ovat pääasiassa kokoa XS-M, eli kohtuullisen laaja haitari. Osa on sellaisia, jotka eivät minullekaan enää mahdu, osa vaan ei tunnu enää omalta. Paljon on perusvaatteita, kuten neuleita ja toppeja. Mutta mukana myös bleisereitä, mekkoja, hameita…jne, joitain ulkomailta tuotuja yksilöitä ja sitten ihan kotimaisia tuttuja merkkejä.Osa on edelleen sellaisia joista pidän, mutta joita ei silti tule käytettyä, mutta osa on myös sellaisia jotka eivät enää tunnu omantyylisiltä. Eli aikas sekalainen röykkiö vaatteita lähdössä kiertoon!:) Yhtenevä piirre on silti se, että huonokuntoisia vaatteita en myyntiin laita, eli sellaisia, joita en itsekään enää kunnon puolesta mielelläni käyttäisi.

Vastaa

>Kuulostaa aika lupaavalta :). Itse olen kokoa xs-s ja yritän nyt panostaa nimenomaan perusvaatteiden hankintaan. Kaikkea muuta kivaa kun tulee osteltua paljon helpommin, joten jossakin vaiheessa huomaan aina, miten ihan perusneuleita, hameita ja bleisereitä yms olisi hyvä olla enemmän. Tulen siis ehdottomasti ostoksille! :)

Vastaa

>Ja jos innostun shoppailemaan oikein kunnolla, ehkä vaatteet voisivat vaihtaa omistajaa jopa ihan livenä? :) Ei tarvitsisi turhaan postittaa.

Vastaa

>Kiva kuulla, toivottavasti löytyy jotain mieleistä!:)Ja tottahan toki vaatteet voivat vaihtaa omistajaa myös livenä! Nuo postin kulut nousevat herkästi suuriksi (eikös nyt vielä potikulut hieman nousseetkin..), että monesti vain on paljon helpompaa ja halvempaa sopia tapaaminen.

Vastaa

>Sata vaatetta :oMulla ei edes ole niin montaa vaatekappaletta.

Vastaa

>Stazzy: Heh, onhan näitä jokunen tosiaan kertynyt…:) Olen niin toivottoman huono luopumaan vaatteistani ja sitten niitä vain kertyy ja kertyy. Nytkin jäi vielä kaappiin monta ”ehkä jokupäivä” vaatetta. Yritän opetella luopumista!:)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.