Joku ehkä muistaa, kuinka joskus, ainakin vuosi sitten, haikailin konjakinvärisen kynsilakan perään. Näin kauan meni löytää täydellinen sävy, sellainen, joka sopii loistavasti yksiin kaikkien konjakinsävyisten asusteideni kanssa. Suomesta en sitä löytänyt, mutta ihan sattumalta sellainen osui haaviin Veronassa, kun olin jo unohtanut sellaista edes etsiväni. Piipahdin minulle entuudestaan tuntemattomaan Kiko –kosmetiikkaputiikkiin vanhassa kaupungissa ihanan värikylläisen valikoiman houkuttelemana. Samalla bongasin myös upean viininpunaisen kynsilakan, joka on juuri tämän syksyn värinen. Ja sopii loistavasti matkalta ostamani puseron värimaailmaan, mutta siitä lisää myöhemmin… Itseasiassa tismalleen samansävyinen huultenrajauskynäkin tuli matkalta ostettua, nyt enää puuttuu se viininpunainen huulipuna. Kun siis yhden saa vedettyä pois ostoslistalta, ilmestyy toinen heti tilalle. :)

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Kivan syksyinen sävy! itsekin vilkaisin Kikon meikkejä Roomassa ja valikoima on kyllä todella runsas, kaikkea löytyy

Vastaa

Kiitos! Niinpä, ja vielä varsin edullinen! Omaan haaviin tarttui kynsilakkojen ohella myös jokunen huultenrajaskynä (täältä kun en tunnu mistään löytävän riittävän laajaa värivalikoimaa niissä) sekä luomiväri.

Vastaa

Pistän vielä tietoa noista junamatkoista jos kiinnostaa Roomasta maksaa siis 80e Bolzanoon tai Venetsiaan, lyhin juna kulkee sinne jopa 3 tunnissa, muut 5 tunnissa. Rantapaikkoihin Roomasta pääsee junalla tunnissa esim. Ladispoli, Santa Marinella, Civitavecchia +toisessa suunnassa Salerno. Ja Rooman hyvistä hotelleista ajattelin kirjottaa postaukseen, mutta hienon näköisiä on ainakin Exedra ja Delta Colosseo hotellissa on uima-allaskin :) itse olin Nord Nuovassa mutta tällä kertaa huone ei ollut niin loistava kuin viimeksi, vaikka sielläkin on upea kattoterassi. Roomassa myydään juuri nyt mekkoja ja kenkiä jopa 5 eurolla, joten vaateostoksiin meni kaikkein vähiten rahaa

Vastaa

Oi, Roomassa olisi kyllä ihana päästä käymään! Kumpa pääsisi pian tekemään sinne pidennetyn viikonloppureissun. Olen vilkuillut matkatarjouksia, ja niitä näyttää olevan varsin hyvin tarjolla Roomaan, eli järkevään hintaan pääsisi siis matkustamaan. Nyt olisi vielä ihan loistava matkustusaika, tai sitten keväällä! Rooma kiinnostaa kulttuurin ja toki maineensa takia, mutta en kyllä shoppailuakaan panisi pahakseni… ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.