En ole paljoa keskustassa tullut piipahtaneeksi, liikaa aikaa ei ole ollut ja arki-illat on mieluummin pysynyt kylmää paossa kotona. Tänään kuitenkin suuntasin vaihteeksi keskustaan jumppaan ja sitä ennen oli hyvin aikaa poiketa hieman kaupoilla. En oikeastaan etsinyt mitään (tai ehkä sitä talvitakkia sivusilmällä, ja löysinkin erään, mutta siitä lisää myöhemmin), lähinnä olin kiinnostunut miltä syysvalikoima tällä hetkellä näyttää, siitä kun tuntuu olevan pieni ikuisuus kun olen viimeksi Helsingin kaupoissa piipahtanut. Kiertelyn lomassa tein heräteostoksen, vaikka oikeasi luulen pikemminkin löytäneeni jotain juuri minulle tarkoitettua.

Minulla tuntuu olevan joka kausi jokin vaate (ja/tai asuste) jota käytän selvästi enemmän kuin muita. Lempivaate, joka tekisi mieli yhdistää jokaikiseen asuun, ja joudun hillitsemään itseäni, etten sentään jokaista päivää viettäisi ihastukseeni kietoutuneena. Tänä syksynä sellaista ei ole ollut, enkä edes huomannut kaipaavani sydämiä ilmaan, uutta vaateihastusta, kunnes sitten törmäsin potentiaaliseen sellaiseen. Sanon potentiaaliseen, koska kuitenkaan koskaan arjen koittaessa ei voi olla ihan varma kemioiden yhteensopimisesta, ihastuksen kestämisestä päivänvalossa, mutta uutukaisessa on ehdottomasti potentiaalia tämän kauden ykköseksi. Väittävät, että kun sen oikean kohtaa, sitä hehkuu. Jos viisaampia on uskominen, niin tässä on jotain enemmän, kun tänä iltana kaivoin uuden ostokseni kassista sain mielettömän ispiraatiotulvan. Asuideoita kertyi toisensa perään ja ostos tuntui sopivan ihan kaiken kanssa yksiin. Istuskelin sängynlaidalla ostoksessani, eikä sitä tehnyt mieli riisua. Tiedän tasan tarkkaan mihin pukeudun tänä viikonlopuna… Mutta kuvia uutukaisesta vasta myöhemmin, sillä ilta oli jo niin pimeä kun kotiin saavuin, ettei mikään ole tämän asunnon hämärässä edukseen, edes uusi ihastukseni.

Sitä odotellessa viininpunaisten huulten ja kynsilakan inspiroima asu. Siinäkin mukana vaate, joka on monin kerroin maksanut itsensä takaisin, niin paljon sitä on tullut käytettyä – alle parin kympin kukonaskelkuosinen minimekko. Ihana, monikäyttöinen ja ennen kaikkea helppo. Ensikriteerit kausi-ihastusta kovemmaksi, pitkän linjan seuralaiseksi ja vaatekaapin vakiovarusteeksi.

Mekko: H&M / Kengät: Don Donna / Huivi: H&M / Nahkatakki: Fishbone, Budapest

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Tosi kiva asu. :) Erityisesti ihastuin nahkatakkiisi. Se on täydellinen!

Vastaa

Kiitoksia! Tuo nahkatakki on hankittu jo kolmisen vuotta sitten ja se on ollut koko tuon ajan paljon käytössä ja edelleen loistavassa kunnossa – nappiostos siis! :)

Vastaa

Näytät pupu upealta <3

Vastaa

<3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.