Minulta on toivottu ”kaikki laukut” -tyyppistä postausta, mutta koska noita laukkuja on jokunen nurkkiin kertynyt, ajattelin tehdä postauksen suosikkilaukuistani ja sitten ehkäpä jatkona postauksen lopuista. En voi sanoa, että olisin laukkuihin hurahtanut, vaikka laukuista tykkäänkin. Voisi sanoa, että olen jatkuvasti passiivisesti hakenut sitä yhtä täydellistä laukkua, joka kävisi vuoden ympäri ja kaiken kanssa, mutta en ole ole vielä törmännyt sellaiseen, joka veisi jalat alta (jos se edes laukulta on mahdolista;)).

Oikeastaan siis pärjäisin varsin hyvin parilla arkilaukulla, kesäkassilla ja parilla clutchilla – mutta juuri niillä täydellisillä yksilöillä. Nyt minulla on paljon kivoja, mutta hyvin vähän niitä, mihin olen täysin tyytyväinen. Tarkoitus siis ei ole ainakaan kasvattaa valikoimaa, vaan pikemminkin muuttaa valikoiman sisältöä ja samalla toivottavasti vähentää.
Mutta ne suosikkini (ei paremmuusjärjestyksessä):
Tästä MEXXin laukusta tykkään kovasti ja se onkin ollut viimeiset kaksi vuotta tosi kovassa käytössä. Tykkään erityisesti väristä ja kuosista, se sopii moneen asuun ja kokonsa puolesta toimii hyvin arkilaukkuna.
Tämä Globalin laukku on ollut vielä edellistäkin MEXXin laukkua enemmän käytössä ja kestänyt erinomaisesti. Olen muutenkin tykäännyt paljon Globalin asusteista, ne ovat kohtuuhintaisia, tyylikkäitä ja pääosin varsin kestäviä. 
Laukun väri on musta-harmaa, eikä vivahda siniseen, vaikka kuva siihen hieman viittaakin. Se miksi varmastikin eniten laukusta pidän on koko, malli ja kestävyys – laukkuun uppoaa vaikka mitä ja kansiotkin mahtuvat ongelmitta laukkuun sen mallin ansiosta. Laukku on ehdottomasti talvi- ja työlaukku, kesän koittaessa laukku siirtyy odottamaan syksyä.
Malesiasta ostettu VISSin laukku miellyttää silmääni kovasti. Ihastuin laukkuun ensisilmäyksellä ja edelleenkin tykkään siitä kovasti. Tosin, talvisin tätä ei tule käytettyä, vaan lähinnä kesäisin. Laukku on kestävä, tilava ja sopii hyvin vapaalle ja töihin.
Pronssinhohtoinen nahkalaukku on vuosia vanha, mutta jaksaa miellyttää edelleen. Se on simppeli, ja toimii monen asun kanssa melkeinpä ympäri vuoden. Itseasiassa, lähes kaikki tämän postauksen laukuista on vähintään pari vuotta vanhoja, en ole viime aikoina pahemmin kokenut tarvetta hankkia uusia.
Bangkokista ostettu ruskea laukku on sopivan simppeli ja mukavan monikäyttöinen. Pieneksi laukuksi se on yllättävän tilava, mikä on tärkeää – inhoan laukkuja, joihin ei mahdu oikeastaan mitään (eli ainakin harjaa, perus meikkejä, lompakkoa, kännykkää tms.).
Tämä Malesiasta ostettu VISSin laukku on ehdottomasti kesälaukku ja se on kuulunut suosikkeihin aina ostohetkestä alkaen. Tykkään sen raikaudesta, värimaailma on kivaa vaihtelua ruskeiden ja mustien laukkujen keskelle.:)
Tämäkin laukku muistuttelee kesästä. Se on kirpparilta ostettu ja tykkään sen raikkaasta ja klassisesta yleisilmeestä, joka sopii yhteen monen asun kanssa. Talvella tulee käytettyä aina niitä samoja laukkuja, jotka sopivat yhteen paksun talvitakin kanssa, mutta keväällä ja kesällä valinnanvaraa on huomattavasti enemmän.
Tästä Globalin laukusta tykkään kovasti. Ihastelin sitä useaan otteeseen kaupassa, mutta vasta kun se tuli aleen tartuin tilaisuuteen ja nappasin sen matkaan. Laukku on pieni ja siro, mutta suhteellisen tilava. Plussaa, kivasta vuorista!;)
Yritin napata listaan laukkuja eri käyttökategorioista. Tämä söpö Indiskan pikkulaukku ei kaikista laukuistani sijoitu kärkisijoille, mutta iltalaukuista kyllä. Miinusta tosin on, että sisälle ei mahdu muuta kuin harvat, valitut ja ohuet tavarat. Laukku onkin siis enemmän kaunis asuste kuin käytännöllinen. 
Myös tämä niin ikään Malesiasta osettu laukku on kuulunut suosikkeihin ostohetketä lähtien. Laukku on jämäkkä ja malliltaan klassinen. Sisälle ei järin paljoa mahdu, mutta välttämättömimmät kyllä.

Longchampin klassinen musta laukku ei varsineisesti kuulu suosikkeihin, mutta lisäsin sen listaa, koska se on kuitenkin yksi eniten käyttämistäni laukuista ja omalla sarallaan korvaamaton; se on nimittäin täydellinen jumppalaukku! Laukkuun mahtuu kaikki oleellinen, mutta se on riittävän tyylikäs, jotta sitä on kiva kantaa mukana koko päivän. Plussaa myös kestävyydestä, sillä tämä kovassakin käytössä ollut laukku senkun kestää ja kestää!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.