Eilen vietettiin poikaystäväni syntymäpäivää, ja yleensä tykkään muistaa merkkipäivinä jotenkin muutenkin kuin tavallisen tavaralahjan muodossa – etenkin näin heti joulun perään, kun lahjapapereita on muutenkin juuri pari päivää aikasemmin pöyhitty. Kävimme syömässä edelleen yhtä viehättävässä Copas Y Tapas -ravintolassa, joka on niin erinomaisella palvelulla varustettu (ja herkullista toki ruokakin on), että voin suositella kaikille lämpimästi.

Ravittuina kävelimme lyhyen matkan Mikonkadulle, Galleria Esplanadin kyljessä sijaitsevaan pieneen suklaapuotiin, KC Chocolatieriin. Olemme molemmat erittäin vahvasti suklaan ystäviä, joten ajattelin, että olisi mukava ilahduttaa yhteiseen makuun sopivalla elämyslahjalla. Syksyllä Wanhassa Satamassa järjestetyn suklaafestarin yleiseen suklaatastingiin ei enää viime hetken ilmoittautujat mahtuneet mukaan, mutta ideasta inspiroituneena päädyin varaamaan meille kahdenkeskisen suklaatastingin belgialaiselta KC-suklaalta. Tunti vierähti hujauksessa eri suklaisiin tutustuessa, samalla sopivan siivun suklaan historiaa kuunnellessa ja makumaailmaa pehmeään punaviiniin yhdistellen. Tilaisuus oli ihana viettää privaatisti, toki toimii varmasti isommallakin porukalla, mutta merkkipäivään sopi mielestäni paremmin vastaava intiimi tilaisuus.

Jottei vain olisi tyhjää koloa vatsaan jäänyt, suuntasimme vielä jälkkärille ystävien luokse, teemaan sopivasti suklaakakkua nauttimaan. Muistin toki rakasta pienellä lahjallakin, paketista kuoriutui Confettilta tilattuja tarvikkeita praliineiden kotivalmistukseen, yhteistä puuhaa luvassa siis lähitulevaisuudessa. ;)

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Aivan ihana lahja, wau! Nuo elämykset ja yhdessä tekemiset ovat kyllä niitä lahjoista antoisimpia :)

Vastaa

Kiva kuulla! :) Olen samaa mieltä, yhdessä tehdyistä ja koetuista jutuista jää ihan omanlaisensa muistot, itsekin muistan parhaiten merkkipäivät, joihin on liittynyt arjesta jotenkin poikkeavia elämyksiä – sellaisia haluaisi onnistua tarjoamaan myös muille :)

Vastaa

Ihanan tyylikkäitä ja kauniita sulkaakonvehteja. Punaviinin ja suklaan yhdistäminen kuulostaa hyvältä, pitääkin kokeilla joku kerta..
Täälläkin on tullut maisteltua suklaata oikein urakalla.. Vähän voisi jo suklaan himo hellittää :)

http://cathrinaz.blogspot.fi/

Vastaa

Suosittelen, sopi kyllä loistavasti yksiin! Tastingissä vielä punaviini ujutettiin kielelle kun suklaa oli vasta sulamassa, ja molempien maku muuttui kivasti ja sulautui yhteen :)

Heh, mietin itsekin, että onko suklaatasting liikaa näin joulusuklaiden jälkeen, mutta onneksi ei tainnut olla ;) Suklaata on kyllä tänä jouluna yllin kyllin, ja hyvä jos saa kaikki kadotettua uuteen vuoteen mennessä!

Vastaa

Asian vierestä ehkä, mutta kuvissa vilahtava takki on sekin herkullinen! :)

Vastaa

Kiitoksia, nyt uskalsi lähteä vähän kevyemmin liikkeelle kun mittari näytti plusasteita :)

Vastaa

Ihana lahjaidea! Lahjoja on välillä niiin hankalaa keksiä, ja varsinkin näin pian joulun jälkeen saattaa olla jonkinmoinen tavaraähky, joten yhteinen tekeminen, hemmottelu ja aika olikin varmaan tervetullutta! :)

Vastaa

No niinpä, joulu kyllä hankaloitti lahjamietintöjä entisestään kun pyhien myötä esivalmistelumahdolisuudet jäivät minimiin, ja muutenkin, lahjaähky koittaa muita aikoja ehkä herkemmin :) Yhteistä aikaa ei kuitenkaan voita mikään, joten ainakin sitä oli päivä pullollaan!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.