LUSH Skin Drink – kosteusvoide kasvoille
45g/19,95€


Tuotelupaus: Jos haet yksinkertaisesti ”hyvää ja kosteuttavaa kasvovoidetta” Skin Drink on juuri sitä. Se kosteuttaa ihanasti kuivemmankin ihon. Aloe vera, jota voide sisältää, on virkistävää ja auttaa parantamaan haavoja ja auringonpolttamia. Aloe vera myös auttaa lisäämään verenkiertoa ja se on tulehdusta vähentävä. Toinen Skin Drinkin sisältämistä öljyistä on seesaminsiemenöljy, joka on proteiini- ja vitamiinipitoista.

Seesaminsiemenöljy sopii hyvin atooppisesta ihottumasta ja psorista kärsiville sekä vanhemmalle iholle. Seesaminsiemenöljy on hyvin rauhoittavaa ja hoitavaa. Muita kosteuttavia aineita ovat esimerkiksi tuore avokado sekä kaakaovoi. Voide sisältää myös manteliöljyä. Skin Drinkissä on myös ihoa heleyttävää ruusun eteeristä öljyä. Skin Drinkissä on hyvin mieto, varsin öljyinen tuoksu, josta tarkkanenäinen voi poimia aavistuksen mantelia.

Oma arvio: Tämä tuote päätyi ostoskoriin lähes sattumalta kaupan hyllyllä tuotekuvauksia silmäillessäni. Halusin pintakuivalle talvi-iholleni superkosteuttavan voiteen yöksi ja tämä tuote vaikutti kaikkein kosteuttavimmalta Lushin valikoimassa ja yökäyttöön sopivalta. Voide olikin nappivalinta ja nousi heti ensimmäisellä käyttöviikolla suosikkituotteideni tähtikaartiin.

Voide on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava! Koostumus on pehmeän voidemainen ja ihanteellinen levittää. Voide tuntuu selvästi kosteuttavalta, muttei jätä ihoa lainkaan nihkeäksi tai tuki ihohuokosia. Yleensä miellän kosteuttavimmat voiteet paksuiksi ja tukkiviksi, joten tämä murskasi heti ensikokeilulla oletukseni vääräksi.

Voide jättää ihon ihanan pehmeäksi ja tuntuu rauhoittavalta. Kosteuttavaksi voiteeksi voide imeytyy yllättävän nopeasti, joten tuoteen käyttöaste laajentui pelkästä yövoiteesta myös päiväkäyttöön meikinalusvoiteeksi. Tosin, yöksi laitan voidetta paksumman kerroksen kuin päiväksi, ja huomioin myös kaulan ja dekolteen alueen. Uskoisin voiten sopivan hyvin myös herkälle iholle, sillä tuntuu vaikealta kuvitella, että tämä voisi ärsyttää ihoa. Tosin, oma ihoni ei ole herkkä, vaikka olenkin suht vaativa voiteiden suhteen ja paksua/raskasta tunnetta kasvoilla inhoan.

Tuotteesta ei vielä tähän mennessä ole juuri pahaa sanottavaa, mutta se ainoa selvä miinus paljastui jo heti ensimmäisellä käyttökerralla: haju. Voide haisee pahalle mutta onneksi se tuntuu nenään ainoastaan voidetta levittäessä, eli minulle isosta ongelmasta ei ole kyse.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.