Olen jo jonkin aikaa sitten saanut päähäni ajatuksen, että sinistä luomiväriä voisi olla hauska kokeilla. Olen antanut ajatuksen hautua mielessäni, jos se vaikka sattuisikin olemaan vain ohimenevä ajatus. Visio kuitenkin on ja pysyy – mikä on hauskaa, sillä aiemmat luomivärikokeiluni ovat rajoittuneet lähinnä akselille valkoinen – nude-sävyt – ruskea – musta, joskus olen eksynyt käyttämään liilaa, mutta se taitaakin olla se radikaalein kokeilu!;)

Olenkohan päästänyt meikki-innostuksen valloilleen? Ensin alkoi huulipunakokoelma kasvaa ja nyt vilkuilen kiiluvin silmin luomivärejä – tästä ei taida olla enää paluuta!:) Nyt vain täytyisi enää opetella meikkaamaan…;) Tosin opettelu on jo hyvässä vauhdissa, sain Make up Storen meikkiopastuksesta paljon hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea rohkeutta kokeilla. Nyt olenkin useana iltana yllättänyt itseni sutimassa eri värejä rohkeasti luomelle ja kokeilemassa eri levitystapoja – toisinaan paremmalla ja toisinaan huonommalla menestyksellä. Mutta näinhän sitä oppii…ehkä…:)

Mutta niin, takaisin siniseen. Kuten arvannette, en lopulta voinut vastustaa sinisen luomivärin houkutusta. Pitkään emmin, mutta kun törmäsin Kicksin alepöydällä sinisiin luomiväreihin, en enää voinut antaa asian olla. Samalla hamstrasin itselleni kolme värimaailmaltaan yhteensopivaa luomiväriä, kaikki alehinnaltaan n.7,25e.

Suosikkini sävyistä on Lovely Linnea, joka on todella kaunis hieman hohtava sininen. Aavistuksen kellertävään taittuva Mustard tasapainottaa kivasti voimakkaita sinisiä sävyjä, ja näenkin mielessäni varsin harmonisen kokonaisuuden. Ajatuksena ei siis ole värittää koko luomea siniseksi (testasin sitäkin tänään, mutta ehkä ei kuitenkaan…) vaan käyttää sinistä hillitysti, ainakin näin alussa. Väripigmenttiä on varsin mukavasti, eli sävyt siirtyvät kauniisti luomelle. Tykkään! Toivottavasti vain nyt uskaltaudun käyttämään luomiväriä myös ulos lähtiessä eikä vain kotona neljän seinän sisällä!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.