Poolo: Vero Moda
Hame: Zara /2nd hand
Sukkahousut: Lindex
Kengät: H&M
Rannekoru: 2nd hand
Vyö: Äidin vanha
Sain viimein kavennettua nurkissa pyörineen Zaran hamaan. Meinasin jo luovuttaa hankalan mallin takia, ja pistää hameen suoraan myyntiin, mutta kaunis kuosi ei sallinut luovuttamista. En yleensä ole sinisen ystävä, mutta pidän tästä kuosista valtavasti, valkoinen pohjaväri tuo raikkautta kokonaisuuteen, ja pussimainen helma ja tummansiniset napit sivuilla ovat herkulliset yksityiskohdat.
Poikaystäväni kommentti hameesta oli ”ihan kiva kesä hame”. Vaikka kuosin raikkaus sopiikin ehkä paremmin kesään, en näe mitään ristiriitaa käyttää tätä myös talvella. Yhdistämällä paksut sukkahousut ja yksivärisen yläosan hame on mielestäni täysin käyttökelpoinen vaikkapa toimistoon keskellä pimeintä talvea! Noh, en ole muutenkaan kovin kiintynyt erottelemaan vaatteita kesä- ja talvivaatteisiin, vaan koen, että yhdistelemällä vaatteita oikein, ne voivat toimia aivan hyvin ympärivuotisessa käytössä. Toki, keveitä valkoisia pallavashortseja ei saa sopimaan talveen vaikka olisikin kuinka taitava yhdistelemään ja kannattaisi kerrospukeutumista!;)
Nyt suuntaan rakkaani kanssa elokuviin – en edes tiedä mitä olemme menossa katsomaan. Kullan valinta, joten todennäköisesti tulossa räiskintää, katastrofia tai huonoa komediaa!;) Mukavaa illanjatkoa kaikille!
P.s Viikonloppuna tulossa korujen säilytyksen lisäksi myös arkisilmämeikkini teko kuvien kera.

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.